Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

07/12/2018 | Flixfilm

Se ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: DJ'en Jam Master Jay fra Run-D.M.C. satte et stort aftryk på musikken og sine omgivelser. Men vennerne og familien mangler stadig afklaring på, hvorfor han blev myrdet.


Se ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkReMastered: Who Killed Jam Master Jay? havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ReMastered: Who Killed Jam Master Jay? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar