Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
17/05The Rain (Sæson 2)
(Sæson 2)

Seks år efter en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.

17/05Wolfblood (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne overnaturlige dramaserie følger en teenagepige, der har evner som en varulv: skærpede sanser, superstyrke og fart.

17/05Abyss (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter mødet med døden i utide ved separate begivenheder opdager Cha Min og Go Se-yeon, at de er vendt tilbage til livet i nye kroppe, de ikke kan genkende.

17/051994 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Arkivmateriale og nye interviews ser nærmere på mexicansk politik i 1994, et år, der vil blive husket for EZLN’s opblomstring og mordet på Luis Donaldo Colosio.

17/05Chip and Potato (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.

17/05Nailed It! (Sæson 3)
(Sæson 3)

Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.

17/05White Gold (Sæson 2)
(Sæson 2)

I 1980’ernes Essex vil den kæphøje sælger Vincent Swan og hans skrupelløse team gøre alt for et salg – og ærlighed spiller ingen rolle.

15/05Revisions (Sæson 1)
(Sæson 1)

Shibuyas indbyggere sendes frem til år 2388. Her indkalder AHRV-agenten Milo skoleeleven Daisuke og hans venner til at kæmpe mod en fjendtlig cyborgrace.

12/05Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3)
(Sæson 3)

En amerikansk modestuderende og datteren af en industrimogul, der normalt er hinandens diametrale modsætning, danner et evigt bånd og starter et rockband i Milano.

11/05The Mechanism (Sæson 2)
(Sæson 2)

En skandale bryder ud i Brasilien under en undersøgelse af påstået regeringskorruption via olie- og byggefirmaer. Løst baseret på sande begivenheder.

10/05The Society (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da alle andre på mystisk vis forsvinder fra deres rige by, må teenagerne i West Ham skabe deres eget samfund for at overleve.

10/05Easy (Sæson 3)
(Sæson 3)

Denne stjernespækkede antologi følger forskellige chicagoanere, som famler sig igennem en moderne labyrint af kærlighed, sex, teknologi og kultur.

10/05Harvey Girls Forever! (Sæson 2)
(Sæson 2)

Ungerne styrer i Harvey Street, der er et sted, hvor tre piger retter op på tingene, hvor man altid må få is, og hvor hver dag opleves, som om den var en lørdag.

10/05Jailbirds (Sæson 1)
(Sæson 1)

I Sacramento County-fængslet kæmper indsatte kvinder om magten og mod hinanden, mens de forsøger at få det bedste ud af livet – og kærligheden – indefra.

10/05El Recluso (Sæson 1)
(Sæson 1)

En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.

10/05In Family I Trust (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.

09/05Tiny House Nation (Sæson 1)
(Sæson 1)

Vært John Weisbarth og ekspert Zack Giffin rejser rundt i USA og hjælper familier med at forberede sig til den lille livsstil og designe tilpassede minihuse.

08/05Lucifer (Sæson 4)
(Sæson 4)

Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

03/05Dead to Me (Sæson 1)
(Sæson 1)

En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.

03/05Tuca and Bertie (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den frisindede tukan Tuca og den selvudslettende sangdrossel Bertie er bedste venner – og fugle – som hjælper hinanden gennem livets op- og nedture.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore