Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
20/02Bates Motel (Sæson 5)
(Sæson 5)

Alle ved, hvad der skete i “Psycho”, men i denne skræmmende serie kommer seerne ind i Norman Bates’ verden, før Marion Crane ankom.

18/02The Story of Us with Morgan Freeman (Sæson 1)
(Sæson 1)

Vi ser nærmere på store kræfter som kærlighed, tro, magt, krig, fred, oprør og frihed i denne serie om de bånd, der binder menneskeheden sammen – og ødelægger den.

15/02Z Nation (Sæson 5)
(Sæson 5)

En gruppe tager ud på en farlig mission på tværs af USA for at transportere den eneste overlevende efter en zombievirus i håb om, at han er nøglen til en vaccine.

15/02The Dragon Prince (Sæson 2)
(Sæson 2)

En ekstraordinær opdagelse fører til, at to menneskeprinser og en elver, der er snigmorder, tager sammen på en episk rejse for at skabe fred i deres krigsførende lande.

15/02The Umbrella Academy (Sæson 1)
(Sæson 1)

De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.

Den legendariske komedieforfatter og instruktør, Larry Charles, rejser rundt i verden og leder efter humor på de mest usædvanlige, uventede og farlige steder.

15/02The 43 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie bestrider den mexicanske regerings forklaring på, hvorfor og hvordan 43 studerende ved Ayotzinapa Rural Teachers’ College forsvandt i Iguala i 2014.

14/02Dirty John (Sæson 1)
(Sæson 1)

Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.

14/02Dating Around (Sæson 1)
(Sæson 1)

I hver episode med flirt og fiasko forsøger én virkelig single at klare sig gennem fem blind dates. Missionen er at finde det perfekte match til date nummer to.

14/02Velvet Colección (Sæson 2)
(Sæson 2)

I denne Velvet-spinoff åbner modedesigneren Ana en butik og designskole sidst i 60’erne i Barcelona sammen med sine venner Clara, Pedro og Raúl.

12/02Homeland (Sæson 7)
(Sæson 7)

I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.

11/02Flavorful Origins (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.

10/02Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 2)
(Sæson 2)

Hver søndag giver Hasan Minhaj et skarpt og nuanceret blik på globale nyheder, politik og kultur i sin enestående comedyserie.

09/02The Break (Sæson 2)
(Sæson 2)

En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

08/02Unauthorized Living (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da en galicisk skibsreder og narkobaron, som forsøger at skjule sin Alzheimer, vil trække sig tilbage, planlægger hans højre hånd at stjæle imperiet fra arvingen.

08/02Big Mouth (Sæson 3)
(Sæson 3)

Teenagevennerne oplever pubertetens underværker og rædsler i denne kantede komedie fra vennerne Nick Kroll og Andrew Goldberg.

08/02One Day at a Time (Sæson 3)
(Sæson 3)

I denne nyfortolkning af tv-klassikeren følger vi en nyskilt latina-mor, som opfostrer sine to børn med “hjælp” fra sin mere traditionelle mor.

08/02Nailed It! Mexico (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den sjove, sukkersøde og grinagtige kagekatastrofe tager til Mexico, hvor meget uøvede amatørbagere konkurrerer om at genskabe komplicerede søde sager for en pengepræmie.

08/02The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 2)
(Sæson 2)

Jimmy og Otto er venner og går i 4. klasse. De elsker drengestreger, tegneseriehæfter – og at forvandle deres skoleinspektør til en superhelt i underhylere.

05/02Romance is a Bonus Book (Sæson 1)
(Sæson 1)

En talentfuld forfatter, der er sit forlags yngste chefredaktør nogensinde, bliver viklet ind i en desperat jobsøgende tekstforfatters liv.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore