Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En dokumentar om en kvinde fundet døende ved en vej, hendes efterladte søn, og en mand, der hævder at være hendes ægtemand. Et mysterie, der udvikler sig til et mareridt.

Clare og Aidan laver en aftale om at slå op inden college – ingen fortrydelse, ingen hjertesorger. Men vil deres afskedsdate være en sidste chance for kærlighed?

Et overambitiøst finansgeni lyver, snyder og bedrager for at få succes med sit nystartede firma – og opnå stjernestatus for sig selv.

Imod alle odds gør Ayşe et farligt forsøg på at flygte fra dem, der vil straffe hende i ærens navn.

En mand vender hjem til Tyskland for at undersøge de mystiske omstændigheder og skjulte sandheder omkring farens skæbne i denne britiske thriller fra 1963.

For tre generationer af kvinder fra samme familie giver en weekendtur sammen i bjergene en mulighed for at rive op i ubekvemme sandheder.

Longboard-mesteren Sam Bleakley surfer med en ny bølge af lokale og udforsker Omans spændende og komplekse kultur i dette afsnit af dokumentarserien.

04/07Murales

Denne dokumentar følger vægkunstnere fra forskellige kulturer og stilarter, mens de bor sammen i flere uger forud for en udstilling i Barcelona.

En skrothandler sættes i gæld efter at have indgået et risikabelt væddemål og forsøger nu at snyde forsikringsselskabet ved at iscenesætte sin fars død.

04/07Wingman

Tre basejumpere fortæller om risiciene og glæderne i deres ekstreme sport, når de drager ud for at udforske menneskers grænser i luften.

En ensom midaldrende forfatter er overvældet af at skulle sælge sin lejlighed efter et brud, men bliver venner med tre nye uventede bofæller.

04/07Isørken

En trio af rejsende møder gigantiske dale, frosne bjerge og ubarmhjertige snestorme, mens de rejser gennem Europas største isørken.

En tidligere professionel surfer rejser til Sierra Leone for at udforske folket, kysterne og den spirende surferkultur på landets vestlige halvø.

Den syvårige Pony vil ikke i skole (man ser skævt til hestemasker i skolen). Heldigvis er hendes fantasiven klar til at hjælpe hende.

04/0718% Grey

Da hans kone forlader ham, rejser en arbejdsløs fotograf fra London til Berlin, hvor han opdager en barsk sandhed om sin tabte kærlighed.

I denne dokumentar forenes en ny generation af skiløbere og snowboardere gennem en modig og innovativ tilgang til at udleve deres passion i bjergene.

Efter at være flyttet til Birmingham for at få arbejde falder en finansmand for en hårdtarbejdende restauratør, og sammen får de en idé til et fælles forretningsprojekt.

En ung kvinde og hendes bror med Downs syndrom kæmper med at finde balancen mellem ansvar og frihed, mens de prøver at navigere gennem tilværelsen efter forældrenes død.

En mand, hvis liv ændrede sig voldsomt efter en motorcykelulykke, melder sig frivilligt til et banebrydende forsøg med genterapi, men forsøget går ikke som planlagt.

Denne dokumentarfilm belyser kvindernes rolle i udvidelsen af lige adgang til gratis, offentlig og sekulær uddannelse under Den anden spanske republik.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →