Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
16/06Podium

En mand, der tidligere har levet af at efterligne en fransk popstjerne, men droppede det for sin kones skyld, vil frygteligt gerne deltage i en imitationskonkurrence.

Denne dokumentar ser nærmere på Rimet-pokalens lange historie som eftertragtet trofæ og sejrssymbol i VM i fodbold igennem hundrede år.

En politibetjent, der vil forhindre sin forbryderiske bror i at vende tilbage til sine gamle vaner, bliver tvunget til at konfrontere den kriminelle underverden.

Efter 18 år med beregnende snyderi forsøger en respekteret læge og familiefar at undgå at blive afsløret i dette drama, der er inspireret af en virkelig historie.

Denne dokumentar fortæller historien om bilbombemordet i 1992 på Paolo Borsellino, en mafiamodstander og dommer fra Palermo.

16/06Hellphone

En gymnasieelev, der er forelsket i en skøn pige, køber en meget speciel mobiltelefon med det formål at forføre genstanden for sin kærlighed.

Da deres fængslede chef kræver, at de finder hans falske penge, bruger to banditter et par sporhunde med speciale i at opsnuse falskmøntneri til at finde dem.

Denne dokumentar byder på 30 film og fortæller historien om et århundrede med skuespillere, kunst og historie, der banede vejen for den italienske filmscene.

16/06Disco

En tidligere discokonge og hans gamle venner skal vinde en dansekonkurrence for at få penge til at besøge hans søn – om han så skal danse alle de forkerte trin.

På Sankt Petersborgs frosne floder og kanaler gør en skøjtende tyv en aristokrats datter varm om hjertet, men stærke kræfter prøver at holde dem fra hinanden.

Efter deres tante bliver vidne til et mord, følger detektivparret Prudence og Bélisaire sporene til et palæ, hvor familiemedlemmerne ender som hovedmistænkte.

Fra barndommen i Napoli til berømmelse i Hollywood. Dyk ned i filmikonet Sophia Lorens liv og arbejde gennem interviews med hendes venner og kollegaer.

Desperat efter at tiltrække en tidligere veninde fra studietiden udgiver en internetmagnat sig for at være en arbejder på den fabrik, hvor hun er ansat.

Dette dokudrama er baseret på erindringsbogen og fokuserer på professor og politiker Aldo Moros sidste dage set gennem hans elevers øjne.

En teenagedreng har mistet sin far og tager til New York for at lede efter sin ukendte mor, og snart finder han både kærlighed og venskab de mest uventede steder.

Da terrorister udløser en atomeksplosion i Rusland, kommer en amerikansk efterretningsagent fra specialstyrkerne og en ekspert i atomvåben til undsætning.

Det bliver et kultursammenstød af rang og giver anledning til gode grin, da en krokodillejæger fra den australske ødemark kommer på besøg i New York.

Adrenalinjunkien Lara Croft udforsker et oversvømmet tempel og finder en kugle med et kort, som kan føre hende til den mytiske Pandoras æske.

Legendariske Mick “Crocodile” Dundee kommer sammen med kæresten, Sue Charlton, på nye eventyr, da Sue bliver kidnappet af narkobaronen Luis Rico i den australske ødemark.

Detroit-betjenten Axel Foley tager til det snobbede Beverly Hills for at undersøge et mord. Snart finder han ud af, at sagen er langt mere kompliceret end som så.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →