Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

I efterkrigstidens London prøver en gruppe drenge at spolere en kriminel plan, da de opdager, at deres yndlingstegneserie bliver brugt til at sende kodede beskeder.

Da en bokser og hans bror, der også er hans manager, kommer i gæld, bliver de tvunget til at rejse på tværs af landet med en passager og deltage i en brutal nævekamp.

18/01Booksmart

Den aften, der er translokation på deres high school, sværger Molly og Amy, at de vil indhente det forsømte, og begiver sig ud på en nat fyldt med teenageoprør.

Et par lumske typer har narret togene og overtaget Missionsstationen. Kan Flikker flikke noget sammen på sporene for at redde sine venner og klare ærterne?

På et feriested på en mystisk ø lover værten at opfylde flere af gæsternes fantasier – men deres besøg bliver forvandlet til en mareridtsagtig kamp for at overleve.

I denne sci-fi-kultkomedie, der er en nyfortolkning af historien om Romeo og Julie, forsøger fremtidige jordboere at gøre regnskabet op i en musik- og dansekonkurrence.

14/01The House

En fattig familie, en ivrig bygherre og en dødtræt vicevært bliver forbundet til det samme mystiske hus gennem flere tidsaldre i denne mørke animerede komedie.

En komiker finder en ny mening med sit liv, da hans bedste ven spørger ham, om han vil være sæddonor, og så møder han en pige, der er i kontakt med kosmos.

Efter et sørgeligt tab lærer irske Keegan og hans spanske ven Moya at danse sig gennem farer og fortvivlelse med en magisk flok åndshjorte.

14/01Paparazzi

Da et tabloidbillede koster en sikkerhedsvagt jobbet, opsøger han avisens kontorer for at konfrontere dem – og det fører ham til et nyt, spændende liv.

En journalist opdager, at en mordmistænkt også er en gammel soldaterkammerat, der reddede hans liv. Journalisten skjuler vennen, men ulykken venter lige om hjørnet.

Dorothée og Nicolas mødes på en festival, og det er kærlighed ved første blik. Men misforståelser, forræderi og familiestridigheder står i vejen for dem.

13/01Brazen

Krimiforfatteren Grace Miller har et knivskarpt instinkt for motiver – og hun får brug for al sin ekspertise, da hun skal løse mysteriet om mordet på sin søster.

En studerende mister sit stipendium på grund af nogle billeder, der blev taget til en fest, og begynder at undersøge, om der skete noget forfærdeligt med hende den aften.

En mystisk kvinde genfortæller historien om Nikodem “Nikoś” Skotarczaks storhed og fald – en af de største gangstere i Polens historie. Inspireret af en sand historie.

Da Jean-Louis’ hjerte holder op med at slå, bliver han tvunget til at konfrontere sit ødipuskompleks og stille sin mor et utænkeligt spørgsmål for ikke at dø om tre dage.

I en postapokalyptisk verden, der rystes af et voldsomt androideoprør, forsøger en ung gravid kvinde og hendes kæreste desperat at komme i sikkerhed.

I denne skæve komedie med sort humor drager to brødre, der har mistet kontakten, ud på en rejse gennem Europa for at hente deres afdøde far hjem til Danmark.

En betjent beslutter sig for at knalde en mafialeder, mens volden hærger mellem jødiske og arabiske fraktioner.

En rejseagent, der nu er single, rejser rundt i Europa, hvor han giver sin husnøgle til forskellige kvinder. Men han får problemer, da de alle dukker op samtidigt.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →