Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Efter at have skånet en piges liv under en massakre bliver en af Triadernes bedste lejemordere selv målet for morderiske gangstere.

I 2029 kæmper politiets specialenhed Illang mod en terroristgruppe, der er imod genforening af de to Koreaer. Men en anden fjende lurer måske i nærheden.

Tryllekunstneren Derren Brown udtænker et psykologisk eksperiment, hvor han forsøger at manipulere et helt almindeligt menneske til at gå i døden for en fremmed.

Den tidligere Club de Cuervos-spiller Potro vender hjem til Argentina og tager uanmeldt til sin berømte fodboldstjernebrors bryllup og møder den familie, han har mistet.

Se, hvordan mediernes ofte nedsættende portrætter af kvinder bidrager til underrepræsentationen af kvinder i lederstillinger.

Slick er forklædt som Sherlock Holmes og må opklare sagen, da en tryllekunstner forvandler Jeffs monsterudklædte gæster til deres skræmmende alter egoer.

Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.

For at få det maksimale ud af deres pensionsopsparing flytter en gruppe britiske ældre til Indien for at leve det søde ældreliv på Marigold Hotel.

Da de finder ud af, at deres formodet afdøde far fortsat er i live, tager de tveæggede tvillinger Peter og Kyle ud for at finde ham og opdager andre sandheder undervejs.

Ron “Tater Salad” White udbreder sig i vanlig kynisk stil om sex, kendisser og vilde gæs’ skumle vaner.

16/10Baywatch

Elitelivredderen, Mitch Buchannon, og en tidligere olympisk mester forsøger at redde deres strand ved at efterforske en kriminel plan, der truer bugtens fremtid.

Ærlige Abe Lincoln: Har var USA’s 16. præsident og betragtes som en af de største – og så var han en indædt vampyrjæger opsat på at hævne mordet på sin mor.

15/10The Watch

Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.

I denne komedie om en overnaturlig familie får teenageren Max ved et uheld tre heksesøskende fra det 17. århundrede til at genopstå i det 20. århundrede.

Rocklegenderne Led Zeppelin indtager scenen på Madison Square Garden i denne vilde koncert fra 1973, som indeholder deres største klassikere.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →