Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En ridder fra middelalderen transporteres på magisk vis til nutidens Ohio, hvor han forelsker sig i en fysiklærer, der er desillusioneret af kærlighed.

21/11TMNT

Teenage Mutant Ninja Turtles cirkelsparker nyt liv i de fire fighter-padder i den første spillefilm siden 1990 med banebrydende computerteknik og 3D-animation.

Denne dokumentar omhandler grundlæggeren af hot yoga Bikram Choudhurys storhed og fald, fra hans globale imperiums fødsel til foruroligende afsløringer ser dagens lys.

Lorena Ramírez fra Mexicos Rarámuri-samfund lever et stille liv – undtagen når hun tager sandalerne på for at konkurrere som ultramaratonløber.

20/11Disturbia

Ingen er i sikkerhed, når naboen er en rå seriemorder. Kale Brecht har husarrest og kan ikke forlade sit hus. Men han ser alt! Kan han bevise, at der er en morder løs?

En nedtrykt mor besøger sin fremmedgjorte far, som hun stadig mener er skyld i hendes søns forsvinden. Her finder hun et spor i det årtier gamle mysterium.

19/11Skytten

En stædig journalist skriver om regeringens olieboringer i Arktis, hvilket får en geofysiker til at terrorisere København som snigskytte.

Her kommer bruden, og hun har masser at sige. Den nygifte Iliza Shlesinger gransker bryllupstraditionerne og bruger sit eget bryllup som punchline.

En uduelig stuepige siger sit job op for at blive kok. Hun møder to charmerende bejlere, der kan hjælpe hende med at opfylde drømmen.

Rom, år 476. Magten smuldrer under romerriget. Romulus Augustus finder et mytologisk sværd under sin flugt fra fængselsøen Capri, og legenden om kong Arthur kan begynde.

15/11Klaus

Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.

I 1980’ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.

15/1193 Days

Heroiske sundhedsarbejdere kæmper for at begrænse et ebolaudbrud, da en patient kommer til Lagos med symptomer på den dødbringende virus. Baseret på en sand historie.

En professionel fodboldspiller danner i samarbejde med de andre indsatte i et fængsel et amerikansk fodboldhold, som udfordrer fangevogterne til en dyst.

En intens rivalisering mellem Henry Ford II fra Ford Motor Company og Enzo Ferrari resulterer i det mest episke løb i racinghistorie.

En kunstnerdatter og en journalist undertrykker deres følelser og går fra hinanden. År senere mødes de igen. De lever forskellige liv, men følelserne er de samme.

Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.

Mías ferie med sin far bliver overraskende afbrudt af ankomsten af Lupe, Mercedes, Juanma og Álvaro, og deres skoledrama fortsætter ved søen.

En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.

15/11New Money

En vordende modedesigners liv bliver totalt forandret, da hun opdager, at hun har arvet et milliardimperium fra sin far, som hun aldrig har kendt.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →