Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.

Den ærlige, selvransagende komiker Simon Amstell graver dybt og leverer et unikt, sårbart standupshow om kærlighed, ego, intimitet og ayahuasca.

En tæt sammentømret familie lever afskåret fra omverdenen og i konstant frygt for at lave en lyd, der vil tiltrække uhyggelige rumvæsner.

16/08Vertigo

En af Alfred Hitchcocks mest overbevisende spændingsfilm om en tidligere efterforsker, som er fuldkommen besat af en gift kvinde.

Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.

16/08Victim Number 8 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.

16/08Green Frontier (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, ondskabsfulde planer og sin egen virkelige oprindelse.

Patrick Stewart og Neve Campbell spiller hovedrollerne i denne fortolkning af Oscar Wildes klassiske fortælling om en pige, der møder et spøgelse i familiens nye hjem.

I en oversvømmet fremtidsverden bliver en mutantsejler, en smuk barpige og hendes unge protegé skydeskiver for en ondskabsfuld pirat.

Da Zim viser sig igen for at begynde på næste fase af sin onde plan om at erobre Jorden, bestemmer hans gamle fjende Dib Membrane sig for at afsløre ham én gang for alle.

Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.

Supermonstrene byder Vida velkommen til hendes nye hjem i Høtyvehøjen med en tur til deres yndlingssteder og hjælper hende derefter gennem hendes første skoledag.

Da deres fly styrter ned på et afsidesliggende bjerg, forsøger en ung dreng og hans bedstefar at kæmpe sig tilbage til civilisationen med livet i behold.

Da en nyslået enkemand bliver tilbudt en formue for minerettighederne til sin jord, bliver han kastebold mellem to grådige nevøer, der har udsigt til en stor arv.

Efter at have sovet i 20 år finder Jack ud af, at han er blevet en fremmed i forhold til sin kone og datter, og at hans lille hjemby har ændret sig til det værre.

Hop 3000 år tilbage i tiden til de 10 egyptiske plager og Det Røde Hav, der deler sig, med denne fantastiske tegnefilm.

Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.

Et Smukt Sind handler om den skarpe matematiker John Nash, der står foran sit internationale gennembrud, da han bliver viklet ind i en mystisk sammensværgelse.

En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.

I M:I-2 danner Ethan Hunt par med den smukke Nyah Hall for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →