Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Efter at have takket ja til en invitation fra en mystisk træner møder Ash, Misty og Brock Mewtwo – en kunstigt fremstillet Pokémon, der ønsker at komme i kamp.

27/02The Visit

Chidi og Eugenias småborgerlige hverdag bliver sat på den anden ende, da et højtråbende, festglad par flytter ind ved siden af.

Tre par på forskellige stadier i deres forhold tager til Ibadan for at holde en sjov og kåd ferie. Men snart begynder hemmelighederne at komme frem og slå skår i glæden.

En ung mand, der blev udsat for hård kritik af sin far i sin barndom, bliver chokeret, da han finder ud af, at han som barn blev forbyttet med en millionærsøn.

Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.

En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.

To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.

I denne dokumentar følger vi dyrenes frie liv i Rumæniens enorme vildmark og ser, hvordan de klarer sig under årstidernes konstante skiften.

21/02Falsa Identidad (Sæson 1)
(Sæson 1)

Diego og Isabel kender ikke hinanden, men sammen flygter de fra deres hjem i Mexico for at slippe fra hans fjender fra narkoverdenen og hendes voldelige mand.

I Los Angeles i 1970’erne opdager en udfordret alenemor, at visse folkesagn er sande, da en mørk skabning med en dyster dagsorden forfølger hendes børn.

Med et blik tilbage på sin frisindede mors liv og dansende på vej mod næste kapitel slår Sophie dørene op til det nye Hotel Bella Donna.

Denne superpopulære komedie følger sidsteårselever på high school i jagten på det ultimative og meget imødesete manddomsritual: at have sex for første gang.

En milliardærdatter opfinder et forhold til en fattig bokser for at presse sine forældre til at give hende lov til at forfølge sine kulinariske drømme.

14/02Jarhead

I stedet for kampscener fokuserer denne film på de lange, ensomme dage i løbet af en krig og den sorte humor, soldaterne bruger for at klare de umenneskelige forhold.

Instruktør Richard Linklaters komedie følger en gruppe teenagere – pothoveder, sportsidioter og nørder – på deres sidste skoledag i 1976.

Den afdøde læge Chris Nielson risikerer evig fordømmelse ved at forlade Himlen for at redde sin ulykkelige hustru, da hun begår selvmord og ender i Helvede.

I denne efterfølger til Knocked Up kæmper ægteparret Pete og Debbie med realiteterne ved at blive ældre og midaldrende.

En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.

Ben Sherwoods spændende roman er udgangspunktet for denne spøgelseshistorie om Charlie, der vil gøre alt for sin bror, Sam, selv efter Sams død.

14/02Fighting

Shawn MacArthur sælger kopivarer i New York, men så møder han den garvede træner Harvey Boarden, og hans liv tager en ny drejning.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →