Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Karen-typer, der går amok. Kattebegravelser. Forsøg på at score under nedlukningen. Nicole Byer går herligt ligepå og hårdt i sin første comedy-special fra Netflix.

En afdanket og stresset nisse stikker af til den virkelige verden, hvor han prøver at opleve julens magi med hjælp fra en dreng, som er blevet hans nye ven.

03/12Mixtape

I 1999 finder 12-årige Beverly et ødelagt bånd med blandet musik lavet af hendes afdøde forældre. Hun vil nu finde sangene – og få mere at vide om sin mor og far.

Peter beder sin bedste ven om at spille hans kæreste, da han skal hjem til jul. Men planen – og deres følelser – ændrer sig, da familien leger Kirsten Giftekniv.

Da to søskende falder over et mystisk hul i væggen hjemme hos deres bedsteforældre, afslører rædselsvækkende begivenheder uhyggelige hemmeligheder om deres familie.

En chauvinistisk kommentator i morgen-tv forsøger at bevise sine teorier om kærlighedsforhold under overskriften “Den grimme sandhed”.

02/12Sparkle

Tre søstre fra Detroit opnår berømmelse som Motown-pigegruppe i tresserne. Men deres pludselige succes skaber konflikt og splittelse.

02/12Alissa

Efter at være brudt ind i sin fars hus bliver Luc involveret i et dobbeltmord og møder en litauisk kvinde, som trækker ham ind i en større plan.

En ny fransklærerinde skaber kaos på en drengeskole i 1950’ernes England, hvor mange af eleverne får romantiske følelser for hende.

Efter at have forsøgt at røve en psykiater bliver en tyv lokket i en fælde af lægen, som vil reformere ham, og lægens hustru, som falder for ham.

I denne skæve komedie dør en mand, der er opfostret af en gris, og genopstår med nye talegaver, der hæver hans status blandt hans medmennesker.

Da en ung kvinde og en serieløgner forelsker sig i en ældre mand, sværger hun på, at hun vil ændre sig og kun tale sandt.

Da en betjent i en lille by finder ud af, at et lokalt teater overvejer at opføre et dristigt varietéshow, beslutter han at undersøge sagen selv.

Efter at have arvet en italiensk villa falder en engelsk kvinde for den smukke Major Domo og gifter sig med ham. Men hendes hjertenskær har en dyster side.

En spansk manuskriptforfatter, som bor i eksil i Frankrig, kæmper med sin rolle i den antifascistiske modstandsbevægelse derhjemme og med et anspændt forhold til sin søn.

En dominerende, men karismatisk ranchejer gør alt for at intimidere sin brors nye kone og hendes teenagesøn – indtil en hemmelighed ser dagens lys.

En advokat sætter sin karriere på spil for at afsløre en plan om dumping af kemikalier i dette drama baseret på virkelige hændelser.

Denne højspændte thriller følger Chris og Lisa, mens de prøver at falde til i deres drømmehus i Los Angeles, men i stedet bliver generet af deres ustabile nabo.

Bruce Willis er en Navy SEAL, som er sendt til en afrikansk jungle for at redde en læge, og – viser det sig – de flygtninge, som lægen har taget sig af.

En tidligere narkoman tager en orange gadekat til sig og har den med, når han optræder på gaden. Det forandrer hans liv og karriere for evigt.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →