Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En fjumret advokat vinder en sag om befrielse af en gorilla og finder en lidt speciel boligløsning, da han ikke har råd til at sende aben tilbage til Afrika.

24/01A Sun

En familie står i svære problemer, da deres yngste søn kommer i fængsel, og en endnu større ulykke følger.

23/01Fury

I slutningen af 2. verdenskrig oplever en ung rekrut krigens rædsler sammen med et hold garvede amerikanske kampvognssoldater.

Da influenceren Ana kører galt, mens hun taler i telefon, bliver hun sendt til sin gnavne bedstefars gård, hvor hun bliver tvunget til en digital afvænning.

Komikeren Alex Fernández optræder med sine velkendte, selvbiografiske historier, men denne gang stikker det lidt dybere med en historie om en af hans seks søskende.

I en blanding af live action og CGI, må Peter Kanin overvinde en ny fjende i sin evige kamp om grøntsagerne i Thomas Suhrs have.

Videnskabsmanden Owen Grady og forretningskvinden Claire Dearing må handle hurtigt for at redde en ø fyldt med dinosaurer fra et vulkanudbrud.

Efter at Mavis bliver gift med Jonathan og babyen Dennis bliver født, leder Dracula efter bevis for, at hans barnebarn er vampyr og skal blive i Transylvanien.

Skuespilleren, komikeren og forfatteren Fortune Feimster går på scenen og laver sjov med bl.a. sine sydstatsrødder, sin seksualitet og sin karriere i showbiz.

En betjent afhører en abe, der er mistænkt for mord. En kortfilm af David Lynch.

En uerfaren kriminalbetjent deltager i en desperat eftersøgning af en sindssyg seriemorder, der er sygeligt besat af huden på unge kvinder.

20/01Pretville

En bondedreng og en mekaniker kæmper begge to om en piges kærlighed, mens hendes mor må håndtere gamle følelser, da en popstjerne vender hjem.

Da den blide, lovlydige Grace tilstår at have myrdet sin nye mand, forsøger hendes skeptiske, unge advokat at finde frem til sandheden. En film af Tyler Perry.

To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.

En mafiaboss løslades fra fængslet og bliver uden at vide det overladt til en hævngerrig plejer, hvis liv på tragisk vis er blevet påvirket af narkobaronen.

New York-opdageren Ichabod Crane sendes til Sleepy Hollow for at undersøge en række mystiske dødsfald, hvor ofrene bliver fundet halshugget.

Leslie Jones fortæller i denne frydefuldt rå og uhyrlige standup-special om sin udvikling til voksen fra forsøget på at forføre Prince til sine problemer med søvnapnø.

I denne komiske efterfølger er de tre pelsede venner Alvin, Simon og Theodore på tur tværs over USA for at forhindre deres beskytter, Dave, i at fri til sin kæreste.

Da Emilio (Oscar Martínez) får konstateret Alzheimers, begiver han og hans familie sig ud på en mission for at genforene ham med hans barndomskæreste.

Denne dokumentar følger kontroversen omkring mordene i 2010 på to studerende, der var kommet under falske anklager og blev slået ihjel af det mexicanske militær.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →