Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Cliff og Cydney er nygifte og nyder den perfekte bryllupsrejse i Hawaii – indtil de møder et par faretruende vandrere.

01/08Countdown

En sygeplejerske downloader en app, som forudsiger brugerens nøjagtige dødstidspunkt, og opdager, at hun har tre dage tilbage til at kæmpe mod uret og ændre sin skæbne.

Forud for De Olympiske Lege i 1988 støder et par brydere, der er søskende, på en paranoid skizofren millionær i dette drama baseret på en sand historie.

Medlemmerne af den elskede makabre familie er kommet på det store lærred i denne film, der er baseret på Charles Addams’ tegnefilm og tv-serien fra 1960’erne.

Under falsk anklage for mordet på en præst må to eftersøgte brødre krybe ud af deres skjul på en fårefarm i Irland for at kæmpe for retfærdighed i Boston.

01/08Star Trek

På deres første rejse med rumskibet Enterprise forsøger den kæphøje rebel James T. Kirk og den logiske vulcaner Spock at besejre en hævngerrig romulansk kommandør.

01/08Creed

Den unge Adonis Creed, søn af Apollo Creed, trænes af den aldrende bokser Rocky Balboa, og vil gøre alt for at vinde titlen.

En teenager opdager, at hun er fanget i kultgyserfilmen Camp Bloodbaths fiktive verden, en film som hendes nu afdøde mor spillede hovedrollen i for 20 år siden.

01/08Spotlight

Et team af journalister og redaktører på Boston Globe undersøger en chokerende sag om overgreb på børn i den katolske kirke.

Den gadesmarte Tyler bliver ven med en lejesoldat, men deres venskab bliver kortvarigt, da de to mænd havner på hver sin side af en bandekrig.

01/08Elysium

I denne dystre thriller, der finder sted i 2154, flytter de rigeste mennesker til en fantastisk, privat rumstation, mens livet på jorden bliver fortsat mere forfærdeligt.

01/08Say I Do

Et hav af misforståelser bringer den sprudlende Estrella og den generte og tøvende Victor sammen på et datingshow, hvor de modstræbende bliver gift.

Julia Roberts vandt en Oscar i dette følelsesladede drama for sin skildring af en fraskilt mor, som opdager en uretfærdighed og går op imod de onde.

Atleten Zack indgår et væddemål med en ven om at forvandle den nørdede, bebrillede Laney til skoleballets smukke dronning – med uventede resultater.

En arbejder med showbizdrømme får sit store gennembrud, da hun bliver opdaget af en presset komponist, der har brug for den rigtige sangerinde til sine sange.

Star Trek-fornyelsen fortsætter med denne actionefterfølger, hvor Kirk og Spock kæmper mod en terrortrussel i Starfleet og får hjælp fra en uventet kant.

Da Juliens forældre går fra hinanden, søger han støtte hos andre børn. Inden længe fører det til sammenstød med de klassekammerater, hvis forældre ikke er blevet skilt.

En berømt, ung forfatter vinder en litteraturpris og beslutter sig for at bruge pengene på en vinterferie, der ender med at blive alt andet end afslappende.

En spirende popsanger falder for datteren til en enke, der støtter klassisk musik og hader alt, hvad der lyder mere moderne.

En soldat bliver hårdt såret i krigen og får sin kæreste til at tro, han blev dræbt i kamp, fordi han tror, hun vil få det bedre uden ham.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →