Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Modsætninger mødes, da en kultiveret sort pianist hyrer en smart dørmand som chauffør til sin turné i de raceopdelte amerikanske sydstater.

To totalt politisk ukorrekte venner går amok ude på landet, hvor de pløjer sig igennem sociale tabuer, ubeskrivelige udsvævelser og absurde seksuelle møder.

I opfølgeren til Escape Plan må fængselseksperten Ray Breslin vende tilbage til et flugtsikret fængsel for at befri en teknologigigants datter og sin egen kæreste.

01/12Churchill

Dette historiske drama følger den britiske premierminister Winston Churchill i de sidste 96 timer før D-dag under 2. verdenskrig.

Sarah Huttinger tager til sin søsters bryllup i Californien, hvor hendes bedstemor gemmer på sladder, der ændrer hendes liv.

Det unge rensdyr Nikos verden bliver vendt på hovedet, da hans mor fortæller, at hun har planer om at gifte sig igen, og hans nye stedbror bliver bortført.

Uheldige Clark Griswold, hans opgivende kone, Ellen, og deres børn gør klar til julen i denne juleklassiker.

Da hans elskerinde bliver fundet død, forsøger et kongresmedlem desperat at beskytte sin karriere, mens to journalister afslører et indviklet net af løgne.

01/12Veninder

Fire meget forskellige veninder med en god portion humor mødes til den enes fødselsdag. Da de skilles, har de udviklet sig en smule, oplevet en del og talt en masse.

Familien Krumborg har nye problemer: et nymalet hus, der ikke vil tørre, et telt med huller, en bil, der ikke vil køre, en ferie, der er blevet lovet, og meget mere.

En FN-medarbejder er i et kapløb med tiden og skæbnen, da han rejser verden rundt for at forsøge at stoppe en dødsensfarlig zombieepidemi.

Denne unge Gilbert lider frygteligt meget af en frygteligt pinlig æggeallergi. Da hans underlige tante med vilje serverer æg for ham, pønser han på hævn.

01/12The Ring

Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

I denne efterfølger til Den Blå Lagune strander den forældreløse søn efter de elskende i de originale film på en ø med en enke og hendes datter.

To stenede venner bliver stenrige og får opfyldt deres hippiedrømme. Glenns ambitiøse planer kan dog komme i vejen for deres drømme.

Hjemmets vante rutiner er gradvist ved at gå i opløsning. Og midt i det hele bliver Per væk, og en eftersøgning sættes i gang.

Daniel LaRusso og Mr. Miyagi må forsvare sig mod en tidligere rival, den onde Cobra Kai sensei, som de besejrede i den første film.

Da en skandale fratager to kunstskøjteløbere deres medaljer, finder de et smuthul i reglerne, der tillader dem at konkurrere som par.

Et ødelæggende jordskælv rammer Californien, og en helikopterpilot og hans snarlige ekskone må redde deres datter, før det næste jordskælv rammer.

01/12Vendetta

En kriminalbetjent, hvis kone blev dræbt af en mand, han fik fængslet, bliver med vilje anholdt og sat bag tremmer, så han kan få sin hævn.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →