Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Cals kone vil skilles, så han står modstræbende over for at blive single, men han får hjælp af en selvsikker ung bachelor.

En indehaver af et cateringfirma og en tv-sportschef oplever et gensidigt had på deres skæbnesvangre første date – men må lægge deres følelser på hylden.

Marinesoldaten Logan sætter sig for at finde den smilende kvinde fra et billede i en lykkeamulet, som beskyttede ham, mens han var i Irak.

Efter en kamp mellem nordboere og nordamerikanske indianere bliver en vikingedreng efterladt og opfostret af den stamme, hans slægtninge så brutalt har angrebet.

15/02Liar Liar

Da hans søns fødselsdagsønske på magisk vis går i opfyldelse, er en undvigende advokat pludselig ude af stand til at fortælle en løgn i 24 timer.

Bedsteveninderne Jen og Mel er villige til at droppe enhver romance, hvis prisen er den rette. Men da en af dem får dårlig samvittighed, kommer deres venskab i fare.

15/02Yucatán

Konkurrerende fupmagere forsøger på en kreativ og hensynsløs facon at snyde en rar lottovinder på et begivenhedsrigt krydstogt fra Spanien til Mexico.

Da Sandy Patterson i Colorado bliver anklaget for kriminalitet, han ikke har begået, er han nødt til at finde “Sandy Patterson” i Florida, som har handlet i hans navn.

Danny og Wheeler driver den af på jobbet, men deres fjollerier ender med, at de idømmes samfundstjeneste gennem mentorprogrammet Sturdy Wings.

Denne efterfølger til komedien The Best Man foregår 13 år efter og starter med, at historiens oprindelige figurer mødes til en munter sammenkomst.

For at øge sin enlige mors selvtillid opfinder en teenager en hemmelig beundrer og låner sin vens flotte onkel til at spille bejler.

Gymnasietiden er blot et fjernt minde, og kæresteparret Jim og Michelle skal giftes. Det får Stifler til at afholde den ultimative polterabend.

Mød det voksende, verdensomspændende fællesskab af teoretikere, der forsvarer idéen om, at Jorden er flad, mens det omgivende samfund kategorisk afviser det.

15/02Anastasia

Den legendariske fortælling om den russiske prinsesse Anastasia, der overlever revolutionen i 1918 og som voksen må kæmpe med at forstå sin identitet.

På landet i Indien, hvor menstruation stadig er stigmatiseret, fremstiller en gruppe kvinder billige hygiejnebind på en ny maskine og kæmper for økonomisk uafhængighed.

Midt i en ægteskabelig krise bliver Fikret venner med sangerinden Solmaz efter et skørt første møde og må træde til som far for hendes datter, der snart skal giftes.

Da en gammel flamme dukker op med deres fælles baby, må en useriøs mand, der ikke er blevet voksen, træde i karakter som far og skabe en eventyrverden til sin datter.

Nogle dage før Eid kører en sælger, der netop er blevet fyret, til Ayvalık for at møde sin kærestes familie. Men turen går galt takket være hans fjollede rejsekammerat.

Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.

I sin første standup-special nogensinde hylder Ken Jeong sin kone, fortæller historier fra Hollywood og afslører, hvordan Tømmermænd i Vegas reddede hans liv.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore