Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En vordende forfatter uden den store fantasi søger inspiration til sin roman ved at manipulere sine naboers liv, så han får noget at skrive om.

Lara Jeans stille high school-liv bliver vendt på hovedet, da hendes hemmelige kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem, hun er forelsket i.

I den undersøgende dokumentar “Party Monster” vil DJ Fingablast finde ud af, hvad der blev af hans barndoms helt, DJ Slizzard.

Den vovede komiker Yoo Byung-jae trækker linjer fra kritikken, han får fra offentligheden, til nogle af de mest følsomme problemer i nutidens koreanske samfund.

Major Kusanagi blev reddet fra døden og blev bragt til live igen som en cyborg, der nu jagter cyberkriminelle. Men én hacker har større planer.

April og Franks ægteskab går i opløsning, idet en plan om at ændre deres “perfekte” liv bliver deres sidste håb om at undslippe en tom tilværelse.

Da familien Grace flytter ind i et gammelt, afsides hus, sker der sære ting. Da Jared undersøger sagen, opdager han en skjult parallel verden fuld af fantasivæsener!

Da læreren Richard fra Texas lokkes til Rusland på et falskt grundlag af sin fjende Deb, vender hans drag-alter ego Bianca snart op og ned på tingene i landet.

I bedste Odyséen-stil bryder tre fanger ud af et fængsel i Mississippi under Den Store Depression og tager på en episk søgen efter skjulte tyvekoster.

En sort familiefar fra Chicago kommer til penge og flytter sin familie til Beverly Hills lige inden byens årlige udrensning, hvor al kriminalitet er lovlig.

Jokeren er ivrig efter at renovere Metropolis, og Justice League er opsatte på at stoppe ham. Men først skal Lynet bryde ud af et tidsloop og kæmpe mod en ny fjende.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →