Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

I denne korte dokumentar diskuterer forskellige mennesker deres personlige rejser, mens de forbereder sig på at tage den amerikanske statsborgerskabsprøve.

11/12Cars 3

Den strømlinede, kvindelige racerbil Cruz Ramirez hjælper den gamle mester Lynet McQueen med at gøre comeback i kampen mod en ny generation af højteknologiske racerbiler.

En menneskeforagter plager sin boligforening med sit gnavne væsen, indtil nyankomne i nabolaget langsomt smelter hans iskolde facade.

Borgerkrigen raser i 1204, og Norges døende konge giver to krigere til opgave at beskytte sin unge søn mod de interne kræfter, der vil dræbe arvingen.

Der er mange problemer i verden, men Vir Das har også mange svar, når han diskuterer rejser, religion, sin barndom og meget mere i denne standup-special.

Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.

Latrice Royale, Shangela, Kim Chi og andre fanfavoritter kæmper om at blive Drag Race-juledronning i dette specialprogram, der er et sandt julemirakel!

07/12Mowgli

En forældreløs dreng bliver opfostret af dyr i junglen og tager skæbnen i egen hånd, da han konfronterer en farlig fjende – og sine menneskelige rødder.

Driverten Jeff “The Dude” Lebowski bliver rodet ind i et gigantisk rod af begivenheder, da han forveksles med en anden Lebowski.

07/12Scarface

Al Pacino har hovedrollen som den cubanske flygtning Tony Montana, der bliver narkokonge i Florida, men begår den store fejl at blive høj på sine egne produkter.

Der venter den forkælede Harvey Cheyne Jr. nogle hårde livserfaringer, da han bliver samlet op af en fiskerbåd efter at være faldet over bord fra en luksusliner.

I en alder af 40 er der én ting, Andy ikke har gjort, og det irriterer virkelig de sexgale kolleger på arbejdet, der er fast besluttede på at hjælpe ham med at få sex.

07/12Baby Mama

Da stivstikkeren Kate finder ud af, at hun ikke kan få børn, hyrer hun den umodne Angie til at være surrogatmor. Det giver hylesjove situationer i den søde ventetid.

SoMe-stjernerne Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan og Kirill Bichutsky kæmper for at opbygge onlineimperier – og mod berømmelsens faldgruber.

Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.

Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.

DJ’en Jam Master Jay fra Run-D.M.C. satte et stort aftryk på musikken og sine omgivelser. Men vennerne og familien mangler stadig afklaring på, hvorfor han blev myrdet.

Mens Bright Fields forbereder den store misteltensfest, fører et stykke defekt pynt Zoe til en familiehemmelighed, og Gaby bliver underlagt sin nye chefs luner.

06/12Cars 2

Racersuperstjernen Lynet McQueen og kranbilen Bumle konkurrerer om, hvem der er verdens hurtigste bil, men så får Bumle rodet sig ind i et internationalt spioneventyr!

Den ambitiøse skuespiller Greg flytter til Los Angeles med sin underlige ven Tommy og siger ja til hovedrollen i hans film. Det begynder sært, og det bliver kun værre.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore