Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

To unge elskende rives fra hinanden af krigen og klasseforskelle i 1940’erne i denne filmatisering af Sparks’ bestsellerroman.

I denne biografefterfølger til den populære tv-serie er Lolle flyttet fra Sven og skal til at gifte sig med vennen Hart – indtil Sven forpurrer hendes planer.

Den håbefulde dyrlæge Travis falder for sin nye nabo Gabby, men vejen til ægte kærlighed er ikke let, da han allerede har en kæreste, og hun dater en fyr.

07/08Work It

En klog men klodset high school-elev er fast besluttet på at komme ind på sin fars gamle universitet ved at forvandle sig selv og en gruppe outsidere til dansestjerner.

Børnene fra den magiske skolebus drøner ud i kredsløb om Jorden – op til Den Internationale Rumstation – men det ender med, at de må flygte fra et gigantisk bjørnedyr.

Optagelser af koncerter og livet bag kulisserne viser den uruguayanske sensation Natalia Oreiros tilværelse, mens hun optræder for fulde huse rundt omkring i Rusland.

07/08Sin City

Et travlt par forsøger at booste deres kærlighedsliv ved at tage på en spontan weekendtur, hvor deres forhold bliver sat på prøve på uventet vis.

Denne dokumentar følger en gruppe jægere og undersøger deres forhold til det komplekse, kontroversielle og modsætningsfyldte ved at jage dyr i den vilde natur.

Efter en hævntørstig college-lærer påpeger korruption hos regeringen, antager han navnet Gabbar og bliver en helt for den udmattede befolkning.

Tre familier møder usikkerhed og vanskeligheder, da kræften dukker op i deres liv og giver dem følelsesmæssige udfordringer, der sætter deres indbyrdes forhold på prøve.

Et interaktivt Kimmy-specialprogram! Kimmy skal giftes, men først må hun afsløre præstens onde plan. Hvad skal hun gøre? Valget er dit.

Uudgrundelig eller uforlignelig – eller begge dele? Denne dybdegående dokumentar går tæt på den franske fodboldspiller Nicolas Anelkas kontroversielle karriere.

Det er atter sommer i Malibu, og Team flynder tager på stranden for at være værter for — og uventet deltage i — den internationale stranddyst.

Billy tilbringer sommeren på Venskabslejren sammen med sin bedste ven, Brian. Men da Brian tager sin kusine Rose med på turen, blusser jalousien op.

Komikeren og Saturday Night Live-forfatteren Sam Jay serverer sin holdning til forhold, rejsemareridt, hvide menneskers frækhed og meget mere.

01/08J. Edgar

Leonardo DiCaprio spiller J. Edgar Hoover, FBI’s mangeårige direktør, som bl.a. var kendt for sin overdrevne brug af magtmidler.

Politimanden Curran efterforsker en sag, der involverer Catherine, en forførende forfatter, som er mistænkt i en mordsag, der giver mindelser om et drab i hendes roman.

I en postapokalyptisk ødemark hjælper Max en rebelsk kvinde og en gruppe kvindelige fanger med at flygte fra tyranni og søge efter deres hjemland.

En ung journalist fra New York, der lider af krampeanfald, psykoser og hukommelsestab, konsulterer den ene læge efter den anden for at få en diagnose.

Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →