Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En gruppe muslimske amerikanere fra Texas blev chokerede, da deres ven blev ekstremist. De fortæller om deres tid sammen og kommer med deres teorier om hans skæbne.

Koreas elskede komiker og yndlingsstoresøster taler om sex, parforhold og livet som kendis – og hun er mere respektløs og fræk end nogensinde før.

En træner fra specialstyrkerne, James Wilks, beder nogle eliteatleter om at sammenligne kød, protein og planters styrkeopbyggende egenskaber. Spoiler: planterne vinder.

Eksperter i spillet Riot Games, samt dets fans og skabere, fortæller om gamingvirksomhedens vej fra gratis demo til global e-sportsgigant.

15/10Aquaman

Superhelten Arthur Curry finder ud af, hvad det vil sige at være Aquaman, da han skal forhindre kongen af Atlantis i at føre krig imod overfladeverdenen.

Pigerne fra Ōarai High-skolen må stille op imod et formidabelt universitetsteam i et heftigt slag med tanks for at forhindre, at deres skole bliver lukket.

Efter en smertefuld barndom hæver den tyrkisk/arabiske sanger Müslüm Gürses sig over sin dystre fortid og bliver et beundret idol. Inspireret af virkelige begivenheder.

Comedy-stjernen Martin Matte fra Quebec fortæller pinlige personlige historier og har en løsning på SoMe-trolls og meget mere i denne uforudsigelige special.

Denne komedie er en charmerende fortælling om romantik, som fortæller 10 sammenflettede kærlighedshistorier i London, der forløses juleaften.

13/10Shrek

Shrek, en menneskefjendsk trold, tager sammen med følgesvenden Æsel (der altid er god for en kvik bemærkning) ud for at redde en prinsesse fra en ildspyende drage.

Familiens kvindelige overhoved er stålsat på at holde en overdådig 51-års fødselsdag, som truer med at afsløre familiens gæld og sætte både forretning og arv over styr.

Der opstår et kunstnerisk oprør i biografen, hvor filmfigurerne pludselig taler frit til publikum, hvilket får en vrissen censor til at bekæmpe opstanden.

En paranoid forretningsmand hyrer en hemmelighedsfuld skrædder til at skygge sin kone og hendes læge, hvilket blot sender hans tanker ind i en ond spiral.

I den polske instruktør Krzysztof Zanussis drama bruger en ung kvinde sit maletalent til at tackle 2. verdenskrig og udfordringen ved at passe sin gamle mor.

En ambitiøs teenager kæmper for at stige i graderne fra opvasker til tjener på et luksushotel, men opnår blot at vække janteloven til live i hierarkiet på arbejdspladsen.

Ved 2. verdenskrigs udbrud mangler det polske infanteri ildkraft til at opbygge et stærkt forsvar for at beskytte deres halvø mod fjendtlige styrker.

Da en smuk, ung kvinde forelsker sig i en gift mand, udvikler hun en umættelig appetit efter det modsatte køn.

Da en utålelig fremmed ankommer til et vintersportssted og forsvinder i løbet af natten, kommer hans mørke fortid frem i lyset.

Da kaptajnen på et hyggeligt krydstogtskib tager fejl af en fræk, blind passager og underholdningschefen om bord, starter de vilde og tossede løjer.

Abdus Salam er uvist af sit land på grund af religion og stræber efter en præstation, der ville definere moderne fysik og omdefinerer hans sted derhjemme.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →