Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En idealistisk CIA-agent slår sig sammen med en garvet veteran og chefen for det jordanske sikkerhedspoliti for at infiltrere et lyssky terrornetværk.

En ung surfer, som er blevet angrebet af en hvidhaj, er strandet på en klippe tæt ved kysten, og skal nu narre rovdyret, som lurer i nærheden.

I denne koncertoptagelse fra 1968 synger Barbra sine kendte sange foran et publikum på 150.000 mennesker i New Yorks Central Park.

Sarah Huttinger tager til sin søsters bryllup i Californien, hvor hendes bedstemor gemmer på sladder, der ændrer hendes liv.

Gennemsnitsfyren Kirk begynder at date den vildt lækre Molly, og hans venner forestiller sig ikke, at det holder, så Kirk gør alt, hvad han kan for ikke at miste hende.

Fjendskab bliver til kærlighed og tilgivelse, da en vred teenager bliver genforenet med sin fremmedgjorte biologiske far i den vilde natur omkring Patagonien.

Hockeyspilleren Luciana Aymar, som går under navnet “Lucha”, fortæller om sin tumultagtige og triumferende vej mod målet om at blive verdens bedste.

Efter at være flyttet til Australien overtaler en amerikansk teenager sine nye venner til at danne en cheerleadergruppe og udfordre deres største rivaler.

To fremmede mødes på et tog, og der opstår et bånd mellem dem, der forstærkes i årenes løb. Efter at have været fra hinanden mødes de igen og tænker over deres kærlighed.

Da en mystisk katastrofe forvandler landet til en krigszone, drager en ung advokat vestpå med sin kommende svigerfar for at lede efter sin gravide forlovede.

13/07Romina

Et chokerende angreb bliver inspiration til grusom vold, da en gruppe teenagere på campingtur et øde sted møder en pige fra deres skole.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →