Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
24/0647 Ronin

I dette actioneventyr følger vi 47 samuraikrigere på deres hævntogt mod en hofembedsmand, der er skyld i deres mesters død.

Da hendes kidnappede søn vender hjem, mistænker moren, at drengen ikke er hendes søn, så politiinspektøren får hende indlagt på en anstalt.

Spøgefuglene fra fjerde klasse, George og Harold, hypnotiserer deres inspektør til at tro, at han er en undebukseklædt superhelt.

22/06Coco

På de dødes dag krydser den unge, håbefulde musiker Miguel grænsen til efterlivet for at møde sin forfader og forstå familiens historie.

Femten år efter Det andet nedslag går den sløve teenager Shinji med i sin fars gruppe NERV for at bekæmpe englene. Men sandheden kan risikere at ødelægge dem alle.

Seele beordrer et storstilet angreb på NERV, der skal tilintetgøre Evaerne, før Gendo får kontrol og udløser Det tredje nedslag og dermed instrumentaliteten.

En ung kvinde finder ud af, at familie- og psykologiske traumer kan være svære at glemme.

En tegneserietegner får sig en ny fanden-i-voldsk attitude, da han beslutter sig for at bekæmpe korruptionen i sit land.

20/06Reaction

En række drab på tilsyneladende tilfældige mennesker forvirrer politiet, der må lede efter en morder, der kan have en forbindelse til dem alle.

En gadesælgers simple liv vendes op og ned efter revolutionen i Egypten i 2011. Det tvinger ham til at kæmpe med både kriminelle og politiet.

For at redde sin fars firma fra konkurs, tvinges en rig, forkælet playboy til at gifte sig med en barsk kvinde, der er lige så ulykkelig over at skulle giftes med ham.

20/06The Chord

En kriminalbetjent undersøger mordet på en ung musiker, hvis flirtende livsstil har efterladt en lang liste over mistænkte og mange spørgsmål.

20/06Good Luck

En apolitisk mand, der leder efter en lejlighed til sig selv og sin kone, begynder at betvivle sine egne ydmyge mål, mens revolutionen buldrer om ørerne på ham.

En mand med hukommelsestab har problemer med at vælge mellem de kvinder, der forsøger at narre ham.

Abdullah leder efter den rigtige kvinde at gifte sig med, da han er ivrig efter at slå sig ned og falde til ro. Men den han virkelig elsker, føler måske ikke det samme.

Mens atomkrigen truer, forsøger en ekspert i undervandsakustik alene ved brug af hørelsen at bevise, at tingene ikke er, som de ser ud til – eller rettere lyder som.

19/06Beats

I et råt kvarter i Chicago kæmper det lovende hiphoptalent August Monroe med lammende angst og nye kreative grænser med hjælp fra en usædvanlig mentor.

Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.

Politisk dokumentar og personlige minder bliver brugt i denne dybdegående analyse af den komplekse sandhed bag to brasilianske præsidentperioder.

En teenager med synske evner møder den sidste revolvermand, der skal forhindre en troldmand i at ødelægge den eneste ting, der holder sammen på universet.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore