Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Los Angeles-betjenten Tom Ludlow forsøger at komme sig over konens død og bliver knust, da hans navn dukker op som mistænkt for hendes død.

15/10Man Up

En singlekvinde griber chancen, da hun, mens hun står under uret på en togstation, møder en fremmed, som tror, at hun er hans blind date.

15/10Daredevil

Ben Affleck er Matt Murdock, en Marvel Comics-helt, der er advokat om dagen, men bekæmper forbrydere om natten for at hævne mordet på sin far, der var bokser.

Connie opgiver sit sikre men kedelige liv med sin hengivne mand, da hun begynder en altopslugende affære med Paul.

Under den sidste store tyske offensiv ved Anden Verdenskrig sætter en gruppe allierede soldater sig mod alle odds for at vende krigen.

Under det afgørende slag ved Schelde i 2. verdenskrig støder en svæveflyverpilot, en nazisoldat og en modstræbende modstandsrekrut på tragisk vis ind i hinanden.

Efter en meget våd og festlig nat i Las Vegas vågner to fremmede op og finder til deres store fortrydelse ud af, at de er blevet gift.

Et par, der er ivrige efter at gøre en ende på deres ægteskab ved at myrde hinanden, tager til en afsides liggende hytte, hvor de snart møder en endnu større trussel.

Da en kolossal krokodille og en gigantisk slange går i nærkamp, må sheriffen finde en måde at standse udyrene på, inden de dræber hele byen.

Da et eksperiment med partnerbytte tager en drejning, ankommer fire venner til en fjerntliggende strandhytte for at konfrontere konsekvenserne og finde en dybere sandhed.

15/10Angeliena

Efter en række skelsættende begivenheder lægger en afholdt parkeringsvagt en ny plan og forfølger sine drømme om at rejse ud i verden.

Hajhund og vennerne forbereder sig på halloween med den uhyggelige legende om “den frygtelige tåge”, og Hajhund må redde deres guf eller gys fra et slimet havuhyre.

På et scenekunst-seminar i New York møder Barbie fra Malibu Barbie fra Brooklyn, og de to bliver hurtigt venner.

Komikeren Kristoffer Appelquist joker om sin store kærlighed til USA og alt, hvad det står for — selvom han aldrig har været der selv.

I den palæstinensiske by Ramallah på Vestbredden er frisindede Kamars mand i fængsel, og hun slås med sit lands strikse moral. Men så genfinder hun sin passion for dans.

Tre teenagepiger på jagt efter lykken slutter sig til et isoleret samfund med en karismatisk leder, hvor dating er forbudt.

Denne special med nogle af Frankrigs allerbedste standupkomikere blander sketcher med hæsblæsende optrædener i en granskning af livet under pandemien.

Det intense forhold mellem to unge mødre, den ene en besøgende og den anden en lokal, afslører en truende miljøkatastrofe og et åndeligt styrt.

13/10Hiacynt

En betjent i 1980’ernes kommunistiske Polen er ikke tilfreds med resultatet af en mordefterforskning i Warszawas bøssemiljø og beslutter sig for at finde sandheden.

Mens verden kommer sig oven på krigen, og teknologiske landvindinger skaber forandringer i hendes liv, håber Violet stadig at gense sin forsvundne øverstbefalende.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →