Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

En uduelig betjent fra Detroit må arbejde sammen med sin kærestes rapkæftede søn, da deres første forsøg på at nå hinanden ender i en afsløring af et forbryderkomplot.

Denne dokumentar ser nærmere på, hvordan og hvorfor Papirhuset med den elskelige flok tyve og Professoren blev så populær verden over.

En ensom ung kvinde føler sig fanget på sin pigeskole. Men hænder af metal og hjertevarme breve smelter hendes hjerte, efter Violet bliver hendes lærer.

En ung kriger og hendes velkendte søgen efter et helligt sted, der er kendt for at opfylde ønsker. Det er bedst ikke at gøre de gamle vogtere og ånder vrede.

Det går op for Truman, hvor unormalt hans liv er. Han har ikke opdaget, at hans liv er ét stort realityshow, og at alle følger ham på tv!

En dedikeret mor, som tilbyder at hjælpe en flot, ukendt mand, bliver fanget i et gidselmareridt, da det viser sig, at manden er en sindssyg flugtfange.

01/04Gandhi

Ben Kingsley spiller hovedrollen som den lille advokat, der gik op imod det britiske styre i Indien og blev et globalt symbol på fred og forståelse.

Netop som Victor skal giftes, trækkes han ned i underverdenen af en død brud, der vil have ham helt for sig selv i denne Tim Burton-fortælling.

David Leans tegner et komplekst portræt af den gådefulde englænder T.E. Lawrence, som forenede arabiske stammer i kamp mod de osmanniske tyrkere under 1. verdenskrig.

En ny betjent kæmper for at bevise sit værd over for en erfaren narkobetjent, men han opdager hurtigt, at alt ikke er, som det bør være.

Teenageren Sophie arbejder i sin afdøde fars hattebutik i en kedelig lille by, men tingene udvikler sig interessant, da hun bliver forvandlet til en gammel kone.

01/04Ponyo

En 5-årig dreng bliver venner med guldfiskeprinsessen Ponyo, der desperat ønsker at blive menneske.

01/04Stealth

Et computerstyret kampfly, der er designet til at studere virkelige piloters opførsel, begynder at udvikle sine egne idéer og går amok under fjendtlige himmelstrøg.

Komikeren Fanny Brice går fra en fattig opvækst i New York til berømmelse på Broadway, men berømmelsen forhindrer hende ikke i at falde for en selvdestruktiv ludoman.

01/04Anaconda

Da en mentalt ustabil slangejæger snyder sig med ombord på et filmholds båd for at jage en gigantisk anakonda, opdager de, at de er slangens bytte.

01/04Chappie

Da et futuristisk samfund holdes nede af en robotpolitistyrke, fanger en skæv, kærlig familie en androide og omprogrammerer ham til at tænke selv.

Den akavede teenager Bryan bliver stjerne på sit basketballhold, da han på mystisk vis opdager, at han pludselig er lige så dygtig som sit idol, Kevin Durant.

01/04La Bamba

Buddy Holly døde i den samme flyulykke som Ritchie Valens, hvis ydmyge opvækst og vej mod berømmelse beskrives i denne fantastiske biografiske film.

Anført af deres dygtige sergent kæmper en flok elitesoldater for at beskytte menneskeheden mod overvældende rumvæsner.

Animatoren Hayao Miyazaki fortæller en historie, der spænder over årtier og er inspireret af Jirô Horikoshis liv som designer af kampflyet Zero fra Anden verdenskrig.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →