Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Da en himmelsk begivenhed vækker de døde til live i den ellers fredelige by Centerville, kæmper politichefen og vicepolitichefen med at få situationen under kontrol.

Mens han lever en almindelig tilværelse som bud og motorsportsfan, møder Nezha gamle fjender og må genfinde sine kræfter for at beskytte dem, der står ham nær.

To barndomsvenner genforenes som en umage superhelteduo, da den ene opfinder en opskrift, der giver almindelige mennesker superkræfter.

Efter en voldsom tragedie skjuler en eftersøgt gangster sig på Jeju Island, hvor han får forbindelse til en kvinde, der har sine egne dæmoner.

I denne Oscar-nominerede kortfilm sidder en mand, som prøver at komme hjem til sin hund, fast i en tidssløjfe, der får ham til at genopleve et sammenstød med en betjent.

Den oprørske, bramfri Gülseren håndterer ensomhed, kærlighed og tab omgivet af politisk uro og social forandring.

Tre egyptiske helte skifter mellem oldtiden, den osmanniske æra og monarkiets sidste dage og kæmper for at skabe retfærdighed i en korrupt verden.

En række ikoniske kunstnere hylder Dolly Parton som MuciCares’ Person of the Year ved en stjernespækket aften fuld af musik og minder.

En strisser under dække infiltrerer et racerhold i Los Angeles, der mistænkes for lastbilkapringer, og forelsker sig uventet i bandelederens søster.

Flygtningen Dom Toretto slutter sig sammen med ærkefjenden Brian O’Conner for at gå op imod den fælles fjende i denne hæsblæsende film fra gaderæs-filmserien.

Som et dobbeltbedrageri slutter den tidligere strisser Brian sig sammen med sin tidligere straffede kammerat for at transportere beskidte penge for en lyssky forhandler.

Gaderaceren Dominic Toretto og hans venner får igen brug for deres vilde køreevner, da de deltager i et røveri, der sender dem gennem gaderne i Europa i en rasende fart.

I den tredje film i den populære filmserie flytter gaderacerkøreren Sean Boswell til Tokyo, hvor han er blevet sendt hen af sine bekymrede familiemedlemmer.

Brian og Mia får Dom ud af fængslet og tager til Brasilien for at samle et racerhold og gå op mod en narkohandler, der vil slå dem ihjel.

07/04Furious 7

Et hold hurtigtkørende vildbasser har slået sig til ro og lever nu en normal tilværelse, men en hævngerrig mand jager dem ud af deres tilbagelænede livsstil.

Hjælp Jack og hans monsterbekæmpende venner med at foretage valg, der vil holde dem i live, og mor dig med dette interaktive eventyr fra De sidste børn på Jorden!

Denne dokumentar ser nærmere på bias i algoritmer, efter MIT Media Lab-forskeren Joy Buolamwini afslørede fejl i ansigtsgenkendelsesteknologien.

Med inspiration fra vinderen af Nobels fredspris, Malala Yousafzai, følger vi en ung pige, der trodser sin fars og sin landsbys forventninger for at tage en uddannelse.

En oprørsk teenager tilbringer sommeren hos sin far, som han ikke kender særlig godt, og finder slægtskab blandt en sammentømret gruppe sorte cowboys i Philadelphia.

02/04Sky High

Efter at være faldet for Estrella dykker Ángel, en mekaniker fra Madrids forstæder, ned i en kriminel verden og bliver målet for en ubønhørlig detektiv.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →