Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
03/08Buba

Da en svindler fra en lille by slutter sig til mafiaen sammen med sin manipulerende bror, fører hans besættelse af at have balance i sit liv til grinagtige kvaler.

En nådesløs barber fra London myrder sine kunder for penge og forsøger at forføre den rige guvernørs datter i denne britiske gyserfilm fra 1936

En gruppe teenagere strander på en lille ø og finder ly – og overnaturlige rædsler – på et hotel, der tilsyneladende er frosset i tiden.

Da hendes lillesøster og hendes gymnasieforelskelse bliver forlovet, må Sara finde ud af, om hendes påståede uheld er den egentlige årsag til hendes ulykker.

Denne dokumentar følger den mystiske John Healy, der gik fra et liv som lommetyv i London til skakmester og litterær sensation.

Denne dokumentar undersøger Hotel Formentors historie i Mallorca i Spanien, dets påvirkning af kulturen og de legendariske gæster, der har besøgt hotellet.

Denne dokumentar undersøger maurernes historie og deres vedvarende arkitektoniske indflydelse i Nordafrika og på Den Iberiske Halvø.

Denne dokumentar undersøger den alvorlige tørke i Sydafrika og hverdagen, når hver enkelt borger kun har lov til at bruge 50 liter vand om dagen.

En gruppe afdankede rockmusikere får en sidste chance for berømthed i den lokale talentkonkurrence, men på finaledagen forsvinder to af medlemmerne.

03/08Al óleo

Den håbefulde kunstmaler María tager sin kæreste Julio med til familiens landsted på en weekend, der vil ændre deres liv for altid.

Denne dokumentar følger den populære spanske musiker Bebes rejse, når hun tager på turne for at fejre sit første albums 10-årsjubilæum.

Aktivister med kroniske lidelser fortæller om deres erfaringer med medicinsk cannabis og prøver at få ændret den britiske lovgivning.

Denne dokumentar følger en pensioneret forelæser, som dedikerer sin tid til at restaurere gravsten for nationale ikoner på kirkegården i det centrale Sofia.

Over en periode på 50 år bliver en bulgarsk rosenolieproducents liv og karriere viklet ind i kaotiske politiske og sociale forhold.

En fejlslagen mission tvinger Ethan Hunt og hans team til at samarbejde med CIA og gamle kendinge, da de får travlt, hvis de skal redde verden fra en atomkatastrofe.

Da IMF bliver opløst, starter Ethan Hunt og hans allierede deres egen krig mod syndikatet – en gruppe tidligere spioner, som vil ødelægge verden.

Superagenten Ethan Hunt og hans team tager på endnu en dødsensfarlig mission. Denne gang skal de bevise, at de er uskyldige i et bombeangreb på Kreml.

Ethan lokkes tilbage til agentjobbet af sine overordnede, og nu står han over for sin mest dødbringende fjende – en sadistisk våbenhandler ved navn Owen Davian.

I M:I-2 danner Ethan Hunt par med den smukke Nyah Hall for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden.

En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →