Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

I en nær fremtid befinder en dronepilot sig i en krigszone, og sammen med en tophemmelig androide skal han udføre en mission for at stoppe et atomangreb.

15/01Bling Empire (Sæson 1)
(Sæson 1)

Vi følger LA’s vanvittigt velhavende asiater og asiatisk-amerikanske unge i en hverdag med overdådige fester, glamour og drama i denne realityserie.

Mens hendes mor er bortrejst, forlader en teenagepige det hippiekollektiv, de bor i, og drager ud på et skelsættende eventyr for at finde ud af, hvem hendes far er.

I denne herlige kortdokumentar finder en italiensk-amerikansk bedstemor og filmelsker styrke og glæde ved at følge sit idol Sophia Lorens liv.

Da hendes mor, som hun ikke har kontakt med, går i koma, kæmper en selvlært alenemor med fortrydelse og bitterhed, mens hun reflekterer over deres anstrengte forhold.

14/01Ma

En kvinde siger ja til at købe alkohol til en gruppe teenagere, hvorefter de starter en fest i hendes kælder – men hendes gæstfrihed forvandler sig til en besættelse.

I denne udvidede version af Chris Rocks special fra 2018 byder han på et væld af kontante observationer om faderskab, utroskab og politik.

Et billigt, men kraftigt stof dukker op under en økonomisk krise og starter en moralsk panik, drevet af racisme. Se den komplekse historie om crack i 1980’erne.

En fascinerende personlighed. Spændende kulisser. En paryk til hver æra. Stjernerne, skaberne og holdet bag hitserien afslører, hvordan serien om et skakgeni blev til.

En fraskilt kvinde nyder livet, om dagen arbejder hun i forsikringsbranchen, og om aftenen danser hun på natklubberne i Los Angeles. Men så dukker der en ny mand op.

Aziz, der ikke kan komme sig over en midtvejskrise, søger trøst i sit rutineprægede job, sine ensomme venner og vilde familie, mens han lader som om, han har styr på det.

En tragisk hjemmefødsel tvinger en kvinde til at kæmpe med de alvorlige følelsesmæssige konsekvenser, idet den dybe sorg isolerer hende fra hendes partner og familie.

06/01Crawl

En kvinde forsøger at redde sin far under en orkan, men bliver fanget i den oversvømmede krybekælder i deres hus, hvor en dødelig trussel lurer under overfladen.

Denne film ser nærmere på Tony Parkers baggrund og karriere. Hans målbevidsthed gjorde ham til den største franske basketballspiller nogensinde.

01/01The Office (Sæson 9)
(Sæson 9)

Denne hit-komedie fortæller om utilfredse de kontorarbejdere – under ledelse af den ildesete chef Michael Scott – hos papirfirmaet Dunder Mifflin.

Efter næsten 10 år under rumvæsenernes regime kæmper en gruppe frihedskæmpere fra Chicago mod kollaboratørerne, der er fast besluttede på at knuse modstanden.

01/01U-571

Året er 1942, og nazisterne er ved at vinde krigen på havet takket være Enigma-kodemaskinen, der gør det umuligt at bryde det tyske krypteringssystem.

En amerikansk arving gifter sig med en fattig britisk aristokrat og flytter ind på hans herregård. Langsomt begynder det dystre hus at afsløre sine blodige hemmeligheder.

01/01Backdraft

En erfaren brandmand kæmper med slukningen af en række voldsomme brande, mens hans lillebror hjælper en rutineret brandefterforsker med at analysere forbrydelserne.

Den banebrydende unge Ruth Bader Ginsburg påtager sig en sag om kønsdiskrimination i et forsøg på at gøre op med status quo.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →