Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Mens hun leder efter sin forsvundne mor, må den ukuelige teenager Enola Holmes bruge sine detektivevner til at snyde sin bror Sherlock og hjælpe en lord på flugt.

Da en række underlige huller begynder at dukke op i nærheden, prøver børnedetektiverne Tiril og Oliver – og deres hund Åtto – at løse mysteriet.

På trods af social isolation og bekymringer om high school overbeviser en pige i 8. klasse sig selv om, at hun nok skal klare sig gennem den sidste uge af skoleåret.

Videnskabsfolk og kendisaktivister ser nærmere på, hvordan planetens jordbund kan være nøglen til at bekæmpe klimaforandringer og bevare planeten.

Drabet på Latasha Harlin udløste optøjerne i Los Angeles i 1992. Denne dokumentar fortæller historien om den 15-åriges liv og drømme.

En desillusioneret kvinde fra Delhi og hendes kusine, der er ny i byen, styrer igennem belastende hemmeligheder, drømme og forskelligheder på deres vej mod frihed.

18/09Whipped

Da fire venner deltager i et kursus med en kærlighedsguru, begynder de at sætte spørgsmålstegn ved deres egne forhold – indtil guruens skjulte dagsorden afsløres.

I en by, der er berygtet for drab på nyfødte pigebørn, får en ung kvindes ankomst de lokale ungkarle til at gå på frierfødder – men hun har en helt anden dagsorden.

Da en mand falder ned fra sin altan, afhører en efterforsker offerets familie i et stålsat forsøg på at afsløre en mørkere hemmelighed bag det formodede uheld.

18/09PhotoCopy

En genert pige giver sig ud for at være sin udadvendte enæggede tvillingesøster i en quizkonkurrence, hvor en deltager falder for hende i den tro, at hun er søsteren.

18/09Dhh

Tre venner, der er overbeviste om, at kun et mirakel kan redde dem fra at dumpe til eksamen, søger hjælp hos en troldmand. Til deres overraskelse opfylder han ønsket.

I tiden efter 2. verdenskrig samler skumle personer sig om en ung mand, der har svoret at beskytte dem, han elsker, i en landsby præget af korruption og brutalitet.

Ángel nægter at erkende, at han nu er bundet til en kørestol. Han udvikler en livsfarlig besættelse af den kvinde, der forlod ham, og udtænker en uhyggelig hævn.

Kom med bag kulisserne og helt tæt på den populære rapstjerne Gims i året op til hans store koncert på Stade de France i 2019 i denne dokumentarfilm.

I denne standup-special giver den tidligere læge Jason Leong sin uforbeholdne mening om traditionelle healere, overklassens blærerøve og meget mere.

En thailandsk videnskabsmand og hans familie beslutter sig for at nedfryse deres elskede, døende barn. Denne hjertevarme dokumentar følger deres rejse.

Den charmerende komiker Michael McIntyre taler om familie, teknik, hajer, accenter, og om dengang, han forvekslede sig selv med en verdensleder, i denne standup-special.

Deres glamourøse og hurtige livsstil stopper med et brag, hvorefter de to søstre forsøger at genopbygge deres tilværelse gennem musik og kreativitet.

En geskæftig ejendomsspekulant får kræft og ansætter en sygeplejer, der hjælper hende med at klinke skårene i forholdet til sønnen, som hun ikke har god kontakt med.

Da en kvinde bliver efterladt ved alteret i al offentlighed, ender den PR-ekspert, som er blevet hyret til at ordne situationen, med at forelske sig i hende.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →