Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Der bliver vendt op og ned på en topstuderende elevs liv, da hendes pikante fantasiblog om ham, hun er lun på, bliver lækket til alle på skolen.

Den mest vindende NBA-mester og borgerrettighedsforkæmper Bill Russell skaber et legendarisk eftermæle på og uden for banen i denne biografiske dokumentar.

En kender af cirkusbranchen præsenterer otte historier om folk, der forlader deres normale liv for at forfølge drømme om at blive cirkusartister og entertainere.

En mand får sin moral sat på prøve, da han finder en pung, som indeholder en lottokupon med gevinst, og senere møder pungens ejer til sit ugentlige pokerspil.

03/02Crisis

En narkobetjent, der arbejder undercover, en forsker og en sørgende singlemors historier tager alle udgangspunkt i den dødbringende opioidepidemi.

En ihærdig australsk teenager jagter sine drømme – og ser sin frygt i øjnene – da hun som den yngste person nogensinde drager ud for at sejle verden rundt alene.

En teenager begynder at få mystiske syn og have bizarre ønsker efter at have overværet et grotesk mord til en fest i sin nye by.

03/02Stromboli

En kvinde hjemsøges af minderne om sit forliste ægteskab og et skænderi med sin datter. Hun tilmelder sig et intenst selvhjælpsophold, da hendes ferie går skævt.

03/02Infiesto

Mens coronavirussen vender op og ned på deres liv, søger to detektiver stædigt efter de ansvarlige bag en bortførelse, som de indser er en del af et dystert mønster.

Et forlovet par ser frem til et langt og lykkeligt liv sammen, da en livstruende diagnose pludselig kaster en skygge over deres fremtid.

Da hans kone pludseligt forsvinder fra en tankstation, tager en helt almindelig mand ualmindelige metoder i brug for at finde hende, selvom han selv er mistænkt.

En forskruet, men genial morder piner og tirrer en aldrende Secret Service-agent, der plages af, at han for år tilbage ikke kunne redde JFK.

En udstødt betjent fra New York får til opgave at bekæmpe Harlems narkobaron, Frank Lucas, hvis liv er inspirationen bag denne delvist biografiske film.

De medvirkende i et live-action-rollespil, hvor deltagerne skal spille overlevende efter en atomkrig, lukkes inde i en bunker og bliver ufrivilligt en del et forskruet spil.

Gennem private videoer og dagbøger fortæller Pamela Anderson historien om sin vej til berømmelse, de stormombruste forhold og skandalen med den berygtede sexvideo.

Seriens skaber Nicolas Winding Refn og hans team beskriver, hvordan de bragte den stoiske heltinde og mørke eventyrversion af Københavns underverden til live.

29/0197% Owned

Denne dokumentar afslører detaljer om Storbritanniens gældsbaserede monetære system og om bankkrisers katastrofale konsekvenser for almindelige borgere.

Familier og kulturer støder sammen, da to millennials fra Los Angeles med forskellige baggrunde bliver forelskede og sættes på den ultimative prøve: at møde forældrene.

Christian De Sica, Angela Finocchiaro, Dharma Mangia Woods og Claudio Colica har hovedrollerne i denne film om forældre, der narrer deres voksne børn til at besøge dem.

23/01Narvik

Med Hitlers første nederlag under 2. verdenskrig som baggrund vender en norsk soldat hjem og opdager en chokerende sandhed om sin kone.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →