Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
07/12Naga

Strandet i ørkenen efter en hemmelig fest skal en ung kvinde forbi en hævngerrig kamel – og det, der er værre – for at nå hjem i tide.

Vi er i Indien i 1960’erne, og Archie og slænget må navigere i romantik, venskaber og Riverdales fremtid, alt imens byudviklere truer med at rive en vellidt park ned.

Thea tager Jashan med hjem for at fejre deres forlovelse – men hans indiske rødder og hendes families norske traditioner støder sammen i en kaotisk jul.

En enke reflekterer over sin turbulente romance med en dekoreret soldat og hans evige hengivenhed og kærlighed. Baseret på erindringsromanen fra 2008.

Unge influencere mingler med de ultrarige på et overdådigt krydstogt – indtil en række hændelser skaber kaos for alle på skibet.

01/12Secretary

Mr. Grey er en krævende chef, og kun hans sekretær Lee kan tilfredsstille hans krav. Snart krydser de grænsen og vover sig ind i et avanceret sadomasochistisk forhold.

En reklamechef fra New York, der er fast besluttet på at opfylde sin grandonkels sidste ønske, slår sig sammen med en flot landmand for at redde hjembyens julefestival.

01/12Chronicle

Kort efter tre teenagere falder over et ukendt stof langt ude i skoven, begynder de at udvise kræfter, der overgår deres vildeste fantasier.

Et Broadway-håb, der stadig venter på sit store gennembrud, indvilliger i at optræde i et lokalt juleshow. Men er hun klar til at acceptere kærlighedens tilbagevenden?

01/12B&B Merry

En blogger anmelder en bed and breakfast i en lille by i juledagene, men ender med at hjælpe de pressede ejere – og falde for deres søn.

Da Optimus Prime hører om et nedskudt Transformers-rumskib på månen, påbegynder han en mission for at redde piloten – hans mentor Sentinel Prime.

En kok med en stor passion for kunst får chancen for at opleve ægte kærlighed, da en berømt illustrator, som er på besøg i byen, får øje på hendes kasserede maleri.

En fotograf fra New York vender tilbage til sin hjemby: et ortodokst jødisk samfund, der udstødte hende for mange år siden på grund af hendes følelser for en barndomsven.

Da en kriseramt kok indvilliger i at lave mad til den lokale fonds julegalla, opstår der en uventet forbindelse mellem hende og værtens flotte nevø.

En advokats plan om at redde et historisk teater inden julen bliver indviklet, da hun genoptager forbindelsen til en gammel flamme: manden, der forsøger at sælge det.

En snevejrsdag i Heartlake City fører til uventede ulykker for de fem bedsteveninder – men julehumøret er aldrig langt væk, når man har hinanden.

Sam Witwicky har startet en helt normal tilværelse som studerende. Han finder ud af sandheden om robotracernes oprindelse og slutter sig til Optimus Prime og Bumblebee.

Da en kvindes gymnasieflirt uventet investerer i hendes families slikforretning, er hun ikke just glad for at skulle arbejde sammen med ham. Men kan det ændre sig?

Der opstår kaos i en familie nogle få dage før jul, da en sjælden kosmisk begivenhed får forældrene til at bytte krop med deres to teenagebørn.

For at holde gang i deres årlige glædelige julekup-parade er Hr. Ulv og hans bande af dyreskurke nødt til at genoprette hele byens julestemning – i en fart.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →