Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
26/04Yankee

På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.

Den mystiske bluesmusiker Robert Johnson satte sit aftryk på amerikansk musik. Nu ser familie, kritikere og berømte fans på manden bag musikken.

Denne stiliserede krimifilm væver historier sammen om en lejemorder, der elsker burgere, hans filosofiske makker og en udkørt bokser.

Dette drama er baseret på togulykken i El Ayyat i 2002. Det starter 90 minutter før eksplosionen og følger passagererne på tredje klasse.

To singler, der arbejder sammen på en radiostation, bliver ført sammen af fælles venner, men deres naive forestillinger om kærlighed kan ødelægge deres romance.

En ung mand kæmper med sin dominerende mor, mens han leder efter kærligheden og en måde at få gang i en karriere i showbusiness på.

I denne anden del af trilogien ulmer en ægteskabelig strid, da Omar forfølger en musikkarriere på trods af Selmas ønsker om et mere stabilt job.

For at opfylde sin mands drøm om at bygge et hus, sender en enke sine fem børn til Cairo for at tjene penge. Her kommer de på prøve på grund af deres fattigdom.

En berygtet falskner, der er kendt for sin evne til at lave falske pas og visakort, bliver pludselig genstand for en svindlers bedrag.

Debbie Ocean løslades fra fængslet og sætter sig for at stjæle en dyr halskæde til en eksklusiv fest. Hun rekrutterer syv andre kvinder til at udføre det store kup.

Teen Titans føler sig uden for al filmvirakken, så de planlægger at øge deres popularitet ved at gøre superskurken Slade til deres ærkefjende.

Det oplyste jazz og hiphop – og startede en krig på stoffer, der var gennemsyret af racistisk uretfærdighed. Eksperter udforsker Amerikas komplicerede forhold til hash.

En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i ‘ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980’erne.

I kølvandet på et uventet brud med kæresten forbereder musikjournalisten Jenny sig på en ny start – og på et sidste eventyr med sine nærmeste venner.

En trist musiklærer i en mindre by kæmper med skyld og fortrydelse, da hans tidligere elev, som engang elskede ham, vender hjem som den stjerne, han selv ønskede at være.

Brené Brown fortæller med humor og empati, hvad der skal til for at vælge mod i stedet for tryghed i en kultur, der er defineret af knaphed, frygt og usikkerhed.

En from imams liv bliver vendt på hovedet, og han får en troskrise, da han hører, at hans gamle idol, Michael Jackson, er gået bort.

En politibetjent bliver forflyttet og har svært ved at tilpasse sig. Hans liv bliver ikke nemmere, da han forelsker sig i en kvinde, han har meget lidt til fælles med.

19/04Abdo Mota

Da hans forældre dør på mystisk vis, bliver en ung mand viklet ind i en dyster verden med narko og kriminalitet.

18/04Clash

Under det kaos, der opstår, da den egyptiske præsident Morsi bliver afsat, bliver demonstranter med vidt forskellige baggrunde anbragt i den samme politibil.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore