Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.

En frygtelig misforståelse med en lokal bande sender den 17-årige Ulises, som er leder af en gruppe, der er vilde med cumbiamusik, over grænsen for at redde sit liv.

Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.

25/05First Man

Astronauten Neil Armstrong bruger et helt årti på at træne til sit livs flyvning under forberedelserne til at blive det første menneske, der betræder Månens overflade.

Efter et cyberangreb har afsløret alle undercoveragenter i Storbritannien, forlader en vis teknologisk udfordret tidligere spion sit otium for at fange hackeren.

25/05The Other

Da en studerende stikker af sammen med en modig journalist, slår hans besidderiske mor sig sammen med hans militante svoger for at skille parret af.

24/05Elf

Nissen Buddy passer ikke ind sammen med de andre nisser på Nordpolen, så han rejser til New York for at finde sin rigtige far og sprede noget julestemning.

En autistisk 9-årig dreng knækker de amerikanske myndigheders tophemmelige kode, da en ikke godkendt test bliver offentliggjort i et krydsordsmagasin.

Det skønne kvindelige bud Ramona erobrer Scott Pilgrims hjerte, men han må overvinde alle hendes syv onde, tidligere bejlere i kampsportsdueller for at få hende.

22/05Hulk

Forskeren Bruce Banners mislykkede eksperimenter får ham til at forvandle sig til en stærk og vild grønhudet kæmpe, når han ikke kan styre sine følelser.

Da et par, der er tæt på at gå fra hinanden, bliver rodet ind i et mord, tager de ud for at finde morderen og rense deres navn.

Et succesrigt nyt kongresmedlem bliver fascineret af en smuk balletdanserinde, men mystiske kræfter konspirerer for at forhindre deres kærlighedsaffære.

Monty Python-holdet udforsker de forskellige aspekter af livet – lige fra fødsel til død – på deres sædvanlige respektløse facon.

22/05Bean

Den levende katastrofe Mr. Bean sendes til Los Angeles for at bevogte et berømt maleri, men da han er uegnet til enhver fysisk opgave, går alting afsindigt galt.

Den berømte polske pianist Wladyslaw Szpilman kæmper for at overleve nazisternes tyranni under 2. verdenskrig i dette drama, der er baseret på hans erindringer.

Et ungt forlovet par opdager, at jo mere de lærer hinanden at kende, jo mere usikker bliver sandsynligheden for, at de gennemfører deres kommende bryllup.

I skyggen af Den Store Depression blomstrer forbryderverdenen, og det er op til J. Edgar Hoover og FBI at bekæmpe kriminaliteten.

22/058 Mile

Den spirende hiphopkunstner Jimmy ser sin hjemstavn, Detroits 8 Mile-distrikt, som en psykologisk hindring i vejen for det, han ønsker at opnå, og den, han vil være.

Skoleeleverne Jason og Kaylee griber til handling, da en grådig Hollywood-producer laver Jasons skolestil om til en kassesucces uden at nævne hans navn.

I dette eventyr skal Jorden forsvares mod en mystisk fjendtlig flåde. Flåden viser sig at være bemandet af en ekstraterrestriel race, som bygger en energikilde på havets bund.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →