Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Skuespillerne fra den populære Netflix-serie taler med værterne om dramaet i den første sæson, og Cristela Alonzo kommer med gode råd om at være den nye i klassen.

En specialtrænet fransk soldat, som er hjemsendt efter en traumatisk mission, bruger sine dødbringende evner til at jagte manden, der gjorde hendes søster fortræd.

Da en afdanket narkohandler nægter at betale en gæld til en opkomling, er det kun en skjult bunke penge, der kan redde hans mænd. Men gæt, hvad gartneren lige har fundet?

03/03Moxie

Inspireret af sin mors rebelske fortid og en selvsikker ny ven udgiver en genert 16-årig en anonym artikel som et opråb om sexismen på sin skole.

En dekonstruktion af et bankrøveri i Rumænien i 1959, hvor gruppen af røvere, der begik røveriet, tvinges af staten til at genskabe det på film.

03/03Maiden

I en ellers mandsdomineret sport står skipperen Tracy Edwards i spidsen for den første kvindelige besætning i en berømt kapsejlads verden rundt.

03/03Why Me?

En ung anklager bliver tildelt en stor, vigtig sag, som involverer en kollega, men begynder hurtigt at stille spørgsmålstegn ved motivet bag anklagerne.

Ilie Morometes familie har svært ved at finde sig til rette i Rumænien efter 2. verdenskrig, og hans yngste søn må forlade gymnasiet på grund af skiftende holdninger.

En mor tvinges af ydre omstændigheder hemmeligt ud i prostitution i udlandet for at forsørge sin familie, indtil en rystende opdagelse får hende til at udforske sin tro.

Da en mand opdager en hemmelighed om sin kone og sin bedste ven, forsøger han at få dem til at tilstå i løbet af en anstrengt aften fyldt med spændinger og bedrag.

En stædig teenager i en lille by, som er opsat på at følge sine drømme, forelsker sig i landsbyens Casanova og kæmper med vanskelighederne ved at blive voksen.

03/03Domestic

I denne underspillede komedie følger vi tre husstande, da forskellige dyr dukker op i deres liv og sætter de menneskelige relationer på en prøve.

03/03Love Sick

Et overfladisk venskab mellem to studerende blomstrer op og bliver til en ungdomsromance, men en unaturlig jalousi truer med at skille dem ad.

Efter et slag i hovedet på en natklub forværres den sårede mands helbred, da han nægter at modtage behandling, mens han venter på sin bror.

De umiddelbart tilfældige møder mellem en radiovært, en fængselsleder og en indsat udfolder sig gennem tre historier i og omkring et fængsel i Bukarest.

03/03Caps

En hensynsløs forretningsmand håndterer sine konkurrenter, da en pludselig trussel ændrer hans liv og tvinger ham til at søge trøst hos en gammel ven.

Da en jæger finder en tilskadekommen kvinde på et skovklædt bjerg og tager hende med hjem, vender det op og ned på hans ensomme tilværelse og nye følelser dukker op.

03/03Beside Me

En række passagerer i en strandet metrotogvogn prøver at se udover hinandens forskelligheder for at genopdage deres fælles medmenneskelighed.

Efter en engangsaffære med en oversætter graver en journalist dybt efter sandheden, da han hører om hendes uhyggelige død.

En kendt journalist får til opgave at lovprise sin afdøde kollega og bliver opslugt af at udbedre mandens dårlige forhold til sin datter.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →