Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
17/09Sex Education (Sæson 3)
(Sæson 3)

Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.

17/09Squid Game (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj.

17/09Chicago Party Aunt (Sæson 1)
(Sæson 1)

Chicago-festtanten Diane er en populær ballademager med et talent for at undgå voksenlivets pligter og et blødt punkt for sin selvransagende nevø.

17/09Keeping Up with the Kardashians (Sæson 6)
(Sæson 6)

Søstrene Kim, Kourtney og Khloé blev (med kærlig støtte fra mor Kris) internationale kendisser i denne underholdende, glamourøse og afhængighedsskabende serie.

16/09He-Man and the Masters of the Universe (Sæson 1)
(Sæson 1)

Teenageren Adam og hans brogede gruppe af helte får øjnene op for Grayskulls legendariske styrke og bliver kaldet til at forsvare Eternia mod den onde Skeletor.

16/09Final Space (Sæson 3)
(Sæson 3)

Efter et møde med en nuttet skabning fra det ydre rum med planetødelæggende evner tager en menneskelig fange i rummet på et intergalaktisk eventyr for at redde universet.

16/09Castle and Castle (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et par højtprofilerede og magtfulde advokater må se sig selv forsvare forskellige interesser i retssystemet, hvilket lægger pres på deres lykkelige ægteskab.

15/09Too Hot To Handle: Latino (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne realityserie udfordres en gruppe singler fra Latinamerika og Spanien til at opgive sex. Men afholdenheden har en fordel: 100.000 dollars.

15/09Nailed It! (Sæson 6)
(Sæson 6)

Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.

14/09Jack Whitehall: Travels with My Father (Sæson 5)
(Sæson 5)

Komikeren Jack Whitehall inviterer sin kedelige far, Michael, på en rejse igennem det sydøstlige Asien i et forsøg på at styrke deres forhold.

I denne realityserie besøger tre rejsende ferieboliger rundt omkring i verden og deler ud af deres ekspertise med øje for ethvert budget.

13/09A.P. Bio (Sæson 2)
(Sæson 2)

En tidligere universitetsprofessor vender tilbage til sin hjemby som biologilærer på en high school, hvor han bruger sine dygtige elever til sine egne luskede formål.

10/09Lucifer (Sæson 6)
(Sæson 6)

Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

10/09Metal Shop Masters (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne konkurrenceserie brænder, skærer og svejser en gruppe metalkunstnere storslåede, megaseje kreationer ud af hærdet stål. Kun én vinder præmien på 50.000 dollars.

09/09Into the Night (Sæson 2)
(Sæson 2)

Passagerer og besætning på et kapret fly kæmper mod solen, da en mystisk kosmisk begivenhed skaber kaos på verden under dem.

08/09Vinterviken (Sæson 1)
(Sæson 1)

Elisabeth og John-John bor i den samme by men i vidt forskellige verdener. Kan en lidenskabelig første kærlighed gennembryde klasse- og kulturbarrierer?

08/09The Circle (Sæson 3)
(Sæson 3)

Status og strategi ramler sammen i dette sociale eksperiment af en konkurrence, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 dollars.

07/09On the Verge (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fire kvinder – en kok, en enlig mor, en arving og en jobsøgende – fokuserer på deres kærlighed og arbejde med et pift af midtvejskriser i Los Angeles inden pandemien.

07/09Kid Cosmic (Sæson 2)
(Sæson 2)

En drengs drøm om at være superhelt bliver til virkelighed, da han finder fem magtfulde kosmiske sten. Men heltens opgaver er svære – og han kan ikke klare det alene.

07/09Spruttepatruljen på land (Sæson 1)
(Sæson 1)

Spruttepatruljen udvider deres udforskning af verden – og går på land! Med nye fartøjer og nye venner vil de beskytte ethvert levested og dyr i fare.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →