Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
08/08Brooklyn Nine-Nine (Sæson 6)
(Sæson 6)

Denne komedie følger sager og personer på en politistation i Brooklyn langt fra de farlige og dramatiske udfordringer på Manhattan.

07/08High Seas (Sæson 3)
(Sæson 3)

To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940’erne.

07/08The New Legends of Monkey (Sæson 2)
(Sæson 2)

En tapper pige befrier Abekongen – en gud, som længe har været fanget i en sten – i sin stræben efter at finde syv hellige skrifter og redde verden fra ondskab.

07/08Wizards: Tales of Arcadia (Sæson 1)
(Sæson 1)

Merlins lærling slår sig sammen med heltene fra Arcadia på et eventyr på tværs af tid og sted i Camelot, hvor konflikten lurer mellem mennesker, trolde og magiens verden.

07/08Tiny Creatures (Sæson 1)
(Sæson 1)

Ganske små dyr tager på store eventyr i hele USA i en dramatisk naturserie, der udforsker deres skjulte verden og fantastiske historier om overlevelse.

07/08Selling Sunset (Sæson 3)
(Sæson 3)

Elite-ejendomsmæglerne i Oppenheim-koncernen sælger luksusliv til rige købere i Los Angeles. Dramaet optrappes, da der kommer en ny sælger til teamet.

07/08Word Party Songs (Sæson 1)
(Sæson 1)

Syng og dans sammen med Bailey, Franny, Kip, Lulu og Tilly i denne samling musikvideoer, der helt sikkert giver dig lyst til rytmisk bevægelse.

07/08Sing On! Germany (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne karaokekonkurrence med Palina Rojinski som vært skal deltagerne ramme de rigtige toner, hvis de vil have chancen for at vinde op til 30.000 euro.

07/08Nailed It! Mexico (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den sjove, sukkersøde og grinagtige kagekatastrofe tager til Mexico, hvor meget uøvede amatørbagere konkurrerer om at genskabe komplicerede søde sager for en pengepræmie.

07/08Ever After High (Sæson 5)
(Sæson 5)

Denne animerede serie følger sønnerne og døtrene af berømte eventyrfigurer, mens de skal vælge, om de vil følge i forældrenes fodspor.

06/08The Rain (Sæson 3)
(Sæson 3)

Seks år efter en brutal virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.

06/08The Seven Deadly Sins (Sæson 4)
(Sæson 4)

Da et kongerige overtages af tyranner, begynder den afsatte prinsesse at lede efter en gruppe onde riddere, der kan hjælpe hende med at få sit rige tilbage.

05/08Worlds Most Wanted (Sæson 1)
(Sæson 1)

De har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie handler om nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere.

04/08Mystery Lab (Sæson 1)
(Sæson 1)

Værten Felipe Castanhari udforsker videnskab, historie, mysterier og undere, når han afslører utrolige fakta med hjælp fra vennerne i laboratoriet.

03/08Immigration Nation (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie går tæt på immigration i dagens USA via hidtil uset adgang til immigrationsmyndighedernes arbejdsproces og med bevægende portrætter af immigranter.

02/08Connected (Sæson 1)
(Sæson 1)

Videnskabsjournalisten Latif Nasser analyserer de overraskende og komplicerede måder, vi alle er forbundet med hinanden, hele verden og universet på.

01/08The Sinner (Sæson 2)
(Sæson 2)

Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

01/08Iron Man: Armored Adventures (Sæson 2)
(Sæson 2)

Teenagefænomenet Tony Stark flyver op i himlen i en genialt konstrueret rustning for at lære sandheden om sin fars mystiske død.

01/08Operation Ouch! (Sæson 1)
(Sæson 1)

Lægerne Chris og Xand van Tulleken forsøger på underholdende vis at oplyse børn om lægevidenskab og biologi gennem eksperimenter og hospitalsbesøg.

01/08Toradora! (Sæson 1)
(Sæson 1)

Ryūji ser barsk ud, men har et hjerte af guld. Han udvikler et usædvanligt venskab med Taiga, en lillebitte pige med en skarp tunge og en rå attitude.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →