Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
01/12The Holiday Movies That Made Us (Sæson 1)
(Sæson 1)

Luk op for de sande historier bag disse ikoniske julefilm med insiderinterviews og kig bag kameraet.

I Jurassic Park står velociraptorpasseren Owen og parkens driftsleder, Claire, over for dinosaurkatastrofer af episke proportioner.

01/12The Guest (Sæson 1)
(Sæson 1)

Forbundet af en tragisk fortid, går en clairvoyant, en præst og en detektiv sammen om at tage livet af en magtfuld og blodtørstig ånd.

27/11Virgin River (Sæson 2)
(Sæson 2)

En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

27/11Fabulous Lives of Bollywood Wives (Sæson 1)
(Sæson 1)

Kameraerne følger drillerier og venskab mellem fire kvinder fra Bollywoods indercirkel, mens de håndterer karriere, familie og venskab.

27/11Heartbreak High (Sæson 7)
(Sæson 7)

Der er altid et lynkursus i teenagelivets genvordigheder på skemaet for eleverne på Hartley High School i denne 1990’er-serie, der foregår i Sydney.

27/11Sugar Rush Christmas (Sæson 2)
(Sæson 2)

Alt det gode fra Sugar Rush med et julet tema i denne bagedyst hvor deltagerne skal de lækreste søde sager, som passer perfekt til en juleaften.

27/11Over Christmas (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den fallerede musiker Bastian kæmper med tristhed, da han kommer hjem til jul – og løber ind i en række meget-lidt-muntre overraskelser.

25/11Great Pretender (Sæson 2)
(Sæson 2)

Japans angiveligt største svindler Makoto Edamura får hænderne fulde, da han forsøger at snyde Laurent Thierry, der er en ægte skurk i verdensklasse.

20/11Voices of Fire (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne kristne dokumentarserie skaber biskop Ezekiel Williams et inspirerende, utraditionelt gospelkor med hjælp fra sin nevø, superstjernen Pharrell.

20/11Flavorful Origins (Sæson 3)
(Sæson 3)

Dyk ned i det smagfulde chaoshaneiske køkken, udforsk dets særlige ingredienser, og hør historierne om de mennesker, der skabte det.

20/11Mismatched (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter et katastrofalt møde arrangeret af deres familier bliver to teenagere tøvende venner, mens de er på sommerskole sammen – men der er dybere følelser i farvandet.

20/11LEGO: City 2017 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Små bitte figurer. Kæmpestor spænding. LEGO: City-verdenen bliver levende med politijagter, eventyr i junglen og meget mere.

19/11The Last Kingdom (Sæson 3)
(Sæson 3)

Alfred den Store forsvarer sit kongedømme imod fjenden fra Norden, og Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

19/11LEGO City 2018 (Sæson 2)
(Sæson 2)

Biljagter, rallyer med monster trucks og højtflyvende helikopterture skaber kaos i denne skrupskøre og vilde by.

Indretningsarkitekten Benjamin “hr. Jul” Bradley og hans team af tro nisser hjælper folk med at forvandle deres boliger i vaskeægte juleånd.

17/11We Are the Champions (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne dokumentarserie kan du opleve en række unikke konkurrencer – fra det skæve til det bizarre – og møde de passionerede fællesskaber, der knytter sig til dem.

17/11The Boss Baby: Back in Business (Sæson 4)
(Sæson 4)

Boss Baby tager sin storebror Tim med på kontoret for at lære ham forretningslivets finesser i denne animationsserie, som er en udløber af filmhittet af samme navn.

17/11Birth of a Beauty (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter et uheld, der nær endte med døden, gennemgår en fraskilt kvinde en forvandling fra top til tå med hjælp fra en rig fremmed for at få hævn over sin eks.

15/11The Crown (Sæson 4)
(Sæson 4)

Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.’s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →