Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
23/02Formula 1: Drive to Survive (Sæson 6)
(Sæson 6)

Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.

23/02Wrong Side of the Tracks (Sæson 3)
(Sæson 3)

En krigsveteran, der har fået nok, tager sagen i egen hånd, efter hans unge barnebarn bliver offer for narkohandlere, der har overtaget hans nabolag.

22/02Avatar: Den sidste luftbetvinger (Sæson 1)
(Sæson 1)

En dreng kendt som avataren skal mestre de fire elementære kræfter for at redde en verden i krig – og bekæmpe en hensynsløs fjende, der er indstillet på at stoppe ham.

21/02Can I Tell You A Secret? (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre kvinders liv ændres for altid, da en effektiv stalker infiltrerer deres sociale medier. Og de er kun en brøkdel af hans mange ofre.

Shin Dong-youp og Sung Si-kyung udforsker med stor entusiasme sexkulturerne i Holland og Tyskland i en kombination af fysiske oplevelser og afslørende interviews.

19/02Rhythm + Flow – Italien (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne musikkonkurrence går Fabri Fibra, Geolier og Rose Villain på gaden i Rom, Napoli og Milano for at finde Italiens næste rapsuperstjerne.

16/02Warrior (Sæson 3)
(Sæson 3)

I det 19. århundrede kommer en kampsportsekspert til San Francisco, hvor han slutter sig til en magtfuld kriminel familie og konfronterer rivaliserende Chinatown-bander.

16/02Comedy Chaos (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at være blevet smidt ud af sit eget firma skal en uheldig mand nu håndtere et skrøbeligt ægteskab og en kriseramt comedy-klub.

15/02Killing Eve (Sæson 4)
(Sæson 4)

Fascination bliver til besættelse, når en britisk spion er på jagt efter en legesyg, stilfuld og komplet nådesløs snigmorder, der arbejder for en mystisk organisation.

15/02Law & Order: Special Victims Unit (Sæson 11)
(Sæson 11)

I denne dristige politiserie følger vi medlemmerne af en specialenhed, der efterforsker sager om seksuelle overgreb, såsom voldtægt, incest og pædofili.

15/02House of Ninjas (Sæson 1)
(Sæson 1)

Flere år efter de havde lagt deres fantastiske ninjaliv bag sig, må en dysfunktionel familie vende tilbage til hemmelige missioner for at bekæmpe en række trusler.

15/02NCIS (Sæson 14)
(Sæson 14)

Følg de skæve NCIS-agenter – Naval Criminal Investigative Service-agenter – når de opsporer terrorister og andre højt profilerede kriminelle.

15/02The Vince Staples Show (Sæson 1)
(Sæson 1)

En næsten berømt og nærmest rig rapper og skuespiller, Vince Staples, navigerer i dagligdagens udfordringer og overraskelser i sin hjemby The Beach.

15/02AlRawabi School for Girls (Sæson 2)
(Sæson 2)

Mobbeofrene på den prestigefyldte pigeskole Al Rawabi School udtænker en række risikable planer, der skal kue deres plageånder.

15/02Nicolás: Et liv som fupmager (Sæson 1)
(Sæson 1)

Som teenager formåede Nicolás at snige sig rundt blandt politikere, millionærer og endda kongelige. Denne dokumentarserie ser på sagen gennem centrale vidneudsagn.

15/02Ready, Set, Love (Sæson 1)
(Sæson 1)

I en verden, hvor mænd er en mangelvare, bliver en helt almindelig kvinde tilmeldt en datingkonkurrence sponsoreret af regeringen.

15/02Below Deck – Sailing Yacht (Sæson 2)
(Sæson 2)

Superyachten Parsifal III sætter sejl med en ny, farverig besætning, som skal håndtere kraftig vind, romantik og meget mere til havs i dette spinoff til den populære serie.

14/02Godmorgen, Veronica (Sæson 3)
(Sæson 3)

Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.

14/02Love Is Blind (Sæson 6)
(Sæson 6)

Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.

13/02Sunderland ‘Til I Die (Sæson 3)
(Sæson 3)

I denne dokumentarserie følger vi den engelske fodboldklub Sunderland i sæsonen 2017-18, hvor de kæmper for at vende tilbage efter at være rykket ned fra Premier League.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →