Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
13/04Mighty Express (Sæson 3)
(Sæson 3)

Tag på tur med Eventyrekspressen, der består af en gruppe tog og deres små venner, som sammen løser problemer på sporene med snarrådighed og samarbejde.

12/04Don’t be the First one (Sæson 1)
(Sæson 1)

Er ægteskaber mellem sjove mennesker bare bedre? Dette kendiskomikerpar ser med afsløringen af deres hverdag nærmere på de bånd, der binder dem sammen.

08/04The Way of the Househusband (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at være forsvundet fra underverdenen bryder den legendariske yakuza Tatsu “Den Udødelige Drage” atter frem i lyset – som hårdkogt, dedikeret hjemmegående husfar.

07/04Snabba Cash (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ambitiøs forretningskvinde, en charmerende bandegorilla og en teenager med problemer tørner sammen i deres desperate — og dystre — stræben efter rigdom.

I 1990 fupper to mænd forklædt som politimænd sig ind på et museum i Boston og stjæler kunst for en formue. Kom med helt tæt på denne dristige og famøse forbrydelse.

07/04The Wedding Coach (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den tidligere brud og evige komiker Jamie Lee deler ud af sine respektløse men praktiske tips og tricks til bryllupsplanlægninger med anspændte kærestepar.

07/04The Big Day (Sæson 2)
(Sæson 2)

Seks forlovede par gifter sig på særdeles spektakulær vis i dette utrolige kig på den milliardforretning, som Indiens bryllupsindustri er.

05/04Family Reunion (Sæson 3)
(Sæson 3)

Da familien McKellan flytter fra Seattle til en lille by i Georgia, udfordres deres storbyvaner af livet i USA’s sydstater og deres konservative bedsteforældre.

02/04The Serpent (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den nådesløse morder Charles Sobhraj går efter turister på Sydøstasiens “hippie trail” i 1970’erne. Baseret på chokerende, virkelige hændelser.

02/04Bitter Daisies (Sæson 2)
(Sæson 2)

Under efterforskningen af en forsvundet teenagepige i en fasttømret galicisk by afdækker en civilgardebetjent hemmeligheder med forbindelse til sit eget tab.

01/04Magical Andes (Sæson 2)
(Sæson 2)

Fra Argentina til Colombia følger denne smukke dokumentar fem personer, der deler deres dybtfølte forbindelse til Sydamerikas majestætiske bjerge.

01/04Three Wives One Husband (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et filmhold optager over et år livets gang i en moderne polygam familie på Rockland Ranch, der er et fællesskab for fundamentalistiske mormoner i Utahs ørken.

01/04Prank Encounters (Sæson 2)
(Sæson 2)

Enorme rædsler møder morsomme afsløringer i dette skjult kamera-program, hvor virkelige mennesker bliver stjerner i deres helt egen skrækfilm.

01/04Worn Stories (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne sjove, hjertevarme og bevægende dokuserie fortæller rigtige personer fascinerende, skæve historier om deres mest betydningsfulde stykker tøj.

31/03Haunted – Latin America (Sæson 1)
(Sæson 1)

Rigtige menneskers skrækindjagende fortællinger om det uhyggelige, uforklarlige og overnaturlige vækkes til live i dramatiske genopførelser i denne realityserie.

30/03Octonauts & the Ring of Fire (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da rødglødende vulkaner starter en kædereaktion af katastrofer i hele havet, må Spruttepatruljen arbejde sammen for at klare deres hidtil største udfordring.

26/03The Irregulars (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et hold udskud undersøger en række overnaturlige forbrydelser i det victorianske London for dr. Watson og hans hemmelighedsfulde makker: Sherlock Holmes.

26/03Magic for Humans: Spain (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne spanske version af Magic for Humans bliver folk i alle aldre betaget af kunster, der inspirerer og vækker forundring i Barcelonas gader.

26/03Nailed It! (Sæson 5)
(Sæson 5)

Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.

25/03Shtisel (Sæson 3)
(Sæson 3)

En haredi-familie, der er bosat i en ultraortodoks del af Jerusalem, gennemlever kærlighed, tab og den begivenhedsløse dagligdag.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →