Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
16/10Misfit: The Series (Sæson 1)
(Sæson 1)

Outsiderne står over for et vildt år med forberedelserne til en skolemusical. Men da den strenge nye rektor forbyder opførelsen, må Julia redde situationen.

15/10You (Sæson 3)
(Sæson 3)

En charmerende boghandler er besat af en spirende forfatter og vil gøre hvad som helst for at blive en del af hendes liv.

15/10Arrow (Sæson 8)
(Sæson 8)

En rig playboy bliver en hævngerrig superhelt, der beskytter byen mod skurke og har bue og pile som eneste våben. Figuren er baseret på Green Arrow fra DC Comics.

15/10My Name (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter hendes far bliver myrdet, sætter en hævntørstig kvinde sin lid til en magtfuld forbryderboss, der beordrer hende til at gå ind i politiet.

15/10Karma’s World (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mellemskoleeleven Karma med det store talent for at skrive tekster bokser med rapdrømme og rim, mens hun bruger sit talent, sine ambitioner og sit hjerte til at løse alt.

15/10Little Things (Sæson 4)
(Sæson 4)

Et par i 20’erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.

15/10Cocomelon (Sæson 4)
(Sæson 4)

Lær bogstaver, tal, dyrelyde og meget mere med J.J. i denne edutainmentserie, der byder på sjov med børnerim for hele familien.

14/10Another Life (Sæson 2)
(Sæson 2)

Efter at en kæmpestor genstand fra rummet er landet på Jorden, leder Niko Breckinridge en interstellar mission for at finde ud af, hvor den kommer fra og skabe kontakt.

12/10The Movies That Made Us (Sæson 3)
(Sæson 3)

Disse populære film bragte os sammen og gav os gode minder. Mød skuespillerne, instruktørerne og branchens egne folk, der fik det hele til at ske.

12/10Mighty Express (Sæson 5)
(Sæson 5)

Tag på tur med Eventyrekspressen, der består af en gruppe tog og deres små venner, som sammen løser problemer på sporene med snarrådighed og samarbejde.

11/10The Baby-Sitters Club (Sæson 2)
(Sæson 2)

Ann M. Martins populære bøger har fået en moderne opdatering i denne serie, som følger en gruppe veninder og deres babysitterklub.

11/10Japan Sinks: People of Hope (Sæson 1)
(Sæson 1)

I 2023, da Kanto-regionen trues af en katastrofal stigning i vandstanden, bliver bureaukrater og journalister fanget mellem korruption, panik og sandheden.

10/10Hometown Cha-Cha-Cha (Sæson 1)
(Sæson 1)

En storbytandlæge åbner en ny praksis i et sammentømret lokalsamfund. Der møder hun en charmerende altmuligmand, der på alle måder er hendes diametrale modsætning.

09/10Blue Period (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den populære skoleelev Yatora Yaguchi keder sig og springer ud i den smukke, men utrættelige, kunstverden, efter han finder inspiration i et maleri.

08/10House of Secrets: The Burari Deaths (Sæson 1)
(Sæson 1)

Selvmord, mord – eller noget helt andet? Denne dokumentarserie ser nærmere på uhyggelige sandheder og teorier om 11 familiemedlemmers dødsfald i en familie i Delhi.

08/10A Tale Dark & Grimm (Sæson 1)
(Sæson 1)

Følg Hans og Grete, når de vandrer ud deres eget eventyr og ind i en vittig fortælling fuld af underlige – og uhyggelige – overraskelser.

08/10Pretty Smart (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den belæste Chelsea opdager, at hun har meget at lære om lykken, da hun bliver tvunget til at flytte ind hos sin livlige søster og tre bofæller.

08/10The Way of the Househusband (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at være forsvundet fra underverdenen bryder den legendariske yakuza Tatsu “Den Udødelige Drage” atter frem i lyset – som hårdkogt, dedikeret hjemmegående husfar.

08/10Family Business (Sæson 3)
(Sæson 3)

Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.

08/10The Ingenuity of the Househusband (Sæson 1)
(Sæson 1)

En hård nitte, der er ferm til husligt arbejde, håndterer arbejdet i hjemmet med stor nidkærhed i disse live-action komedievignetter.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →