Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
01/08Below Deck Mediterranean (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tag på sejltur på det billedskønne Middelhav sammen med kaptajnerne Sandy og Mark, der må tackle uorganiserede besætningsmedlemmer og krævende gæster.

01/0844 Cats (Sæson 3)
(Sæson 3)

Tag med, når de syngende, lodne venner Lampo, Milady, Pilou og Meatball danner et band sammen.

30/07Myth & Mogul: John DeLorean (Sæson 1)
(Sæson 1)

Inden for bilbranchen gik John DeLorean fra at være ingeniør til at blive chef og et ikon. Men under kølerhjelmen på hans selvskabte image finder man mørke og bedrag.

30/07Outer Banks (Sæson 2)
(Sæson 2)

På en ø med både rige og fattige får teenageren John B sine tre bedste venner til at hjælpe med at finde en gammel skat, som har forbindelse til hans fars forsvinden.

30/07Centaurworld (Sæson 1)
(Sæson 1)

En frygtløs krigshest rejser gennem en finurlig verden fyldt med magi, eventyr og syngende kentaurer for at blive genforenet med sin trofaste rytter.

Det hektiske kapløb for at finde Algnisten kulminerer på en mærkelig planet, hvor fremtiden brager igennem til nutiden.

28/07Love Is Blind (Sæson 2)
(Sæson 2)

Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.

28/07Tattoo Redo (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dårlige tatoveringer kommer ind. Flotte tatoveringer går ud. Dygtige kunstnere forvandler tatoveringskatastrofer til smukke nye design, som kundernes bekendte vælger.

27/07How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 3)
(Sæson 3)

For at vinde sin ekskæreste tilbage begynder en nørdet teenager at sælge ecstasy online fra sit værelse – og ender som en af Europas største narkohandlere.

27/07Plastic Cup Boyz: Laughing My Mask Off! (Sæson 1)
(Sæson 1)

Komikergruppen The Plastic Cup Boyz kaster om sig med rappe replikker i Atlanta i disse tre rå og livlige standup-specials.

27/07Mighty Express (Sæson 4)
(Sæson 4)

Tag på tur med Eventyrekspressen, der består af en gruppe tog og deres små venner, som sammen løser problemer på sporene med snarrådighed og samarbejde.

23/07Masters of the Universe: Revelation (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at et katastrofalt slag splitter Eternia, må Teela og en usædvanlig alliance forhindre universets undergang i denne efterfølger til 80’er-klassikeren.

23/07The Movies That Made Us (Sæson 2)
(Sæson 2)

Disse populære film bragte os sammen og gav os gode minder. Mød skuespillerne, instruktørerne og branchens egne folk, der fik det hele til at ske.

Kom med bag kulisserne på Masters of the Universe: Revelation, mens showrunner Kevin Smith og andre interviewer de medvirkende om deres ikoniske roller.

23/07Sky Rojo (Sæson 2)
(Sæson 2)

En dødbringende hændelse på et bordel sender tre kvinder, der hjemsøges af fortiden, på flugt fra deres alfons og hans håndlangere.

23/07Feels Like Ishq (Sæson 1)
(Sæson 1)

I kortfilm følger vi unge mennesker, som gennemlever alle de følelser, der kommer i spil, når man finder kærligheden de mest uventede steder.

21/07Too Hot to Handle: Brazil (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hotte unge brasilianere mødes på et skønt strandresort. Men hvis de vil have en chance for at vinde den store pengepræmie i denne sjove realityserie, skal de opgive sex.

21/07Sexy Beasts (Sæson 1)
(Sæson 1)

Singler fra det virkelige liv håber at vinke farvel til overfladiske dates og bruger makeup og specialeffekter til at teste, om kemien er der i vaskeægte blind dates.

16/07Van Helsing (Sæson 5)
(Sæson 5)

Efter tre år i koma vågner Vanessa op til en verden, der hærges af vampyrer. Nu må hun og en broget flok overlevende kæmpe for at holde sig i live.

16/07Explained (Sæson 3)
(Sæson 3)

Denne oplysende serie går i dybden med en lang række emner, som f.eks. kryptovalutaens stigende popularitet, hvorfor slankekure mislykkes og K-poppens vilde univers.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →