Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
03/04Money Heist (Sæson 4)
(Sæson 4)

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

03/04StarBeam (Sæson 1)
(Sæson 1)

Når de farvestrålende skurke er på spil, kan 8-årige Zoey forvandle sig til børnesuperhelten Stjernestråle. Hun bliver dagens helt. Hver dag!

03/04Spirit Riding Free: Riding Academy (Sæson 1)
(Sæson 1)

Lucky og hendes venner tager hul på et nyt kapitel, da de forlader Miradero og starter på en ny, prestigefyldt rideskole for at lære mere.

01/04Gotham (Sæson 5)
(Sæson 5)

Længe før han blev politidirektør, gik politiskoleeleven James Gordon til kamp mod Gothams kriminalitet og korruption for at hævne mordet på Bruce Waynes forældre.

01/04Community (Sæson 6)
(Sæson 6)

Advokaten Jeff Wingers eksamen viser sig at være svindel, og han må tilbage til universitetet. Her møder han studerende og lærere med lige så tvivlsomme papirer.

01/04How to Fix a Drug Scandal (Sæson 1)
(Sæson 1)

To kemikeres rystende ulovligheder bringer en stats retssystem i knæ og sår tvivl om rettergangen for advokater, embedsfolk og tusindvis af indsatte.

01/04Man Like Mobeen (Sæson 3)
(Sæson 3)

Mobeen prøver at være en god ven, følge sin tro og opdrage sin teenagesøster. Men hans fortid – og hverdagslivet – gør det besværligt.

01/04The Iliza Shlesinger Sketch Show (Sæson 1)
(Sæson 1)

Komikeren Iliza Shlesinger leverer en sjov og bramfri blanding af skøre figurer, spidsfindige sociale stikpiller og sketcher over popkultur.

01/04Nailed It! (Sæson 4)
(Sæson 4)

Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.

01/04The Windsors (Sæson 3)
(Sæson 3)

De alt for offentlige retssager og modgangen i Englands kongefamilie genskabes som en komisk sæbeopera.

01/04Sunderland ‘Til I Die (Sæson 2)
(Sæson 2)

I denne dokumentarserie følger vi den engelske fodboldklub Sunderland i sæsonen 2017-18, hvor de kæmper for at vende tilbage efter at være rykket ned fra Premier League.

01/04Pokémon The Series: Sun & Moon (Sæson 3)
(Sæson 3)

Ash og Pikachu rejser til Alola-regionen sammen med Ash’s mor. De melder sig ind på Pokémon-skolen, hvor de konfronterer det skurkagtige Team Skull.

31/03Sid the Science Kid (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den nysgerrige Sid tackler unges videnskabelige spørgsmål godt hjulpet af en god portion humor, sin lærer, sin familie og sine venner.

31/03Space Racers (Sæson 1)
(Sæson 1)

Rumskibene Eagle, Robyn, Hawk og deres venner på Stardust Space Academy flyver gennem galaksen og lærer børn om videnskabens spændende verden.

31/03Pajanimals (Sæson 1)
(Sæson 1)

Pajanimal-dukkerne udforsker verden udenfor deres trygge soveværelse gennem fantasieventyr med venskaber og sange.

31/03Dinosaur Train (Sæson 1)
(Sæson 1)

En meget ung T-Rex tager på eventyr med sin adoptivfamilie på Dinosaurtoget og lærer spændende nyt om utrolige væsner.

28/03Itaewon Class (Sæson 1)
(Sæson 1)

I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.

27/03Ozark (Sæson 3)
(Sæson 3)

En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.

27/03Car Masters: Rust to Riches (Sæson 2)
(Sæson 2)

Det farverige team fra Gotham Garage syner en blandet samling af biler og trucks og handler sig til et exceptionelt eksemplar, som de kan sælge for en større sum penge.

27/03Ladies Up (Sæson 1)
(Sæson 1)

De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →