Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
22/09Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Sæson 3)
(Sæson 3)

Bevæbnet med værktøj og mekanisk kløgt hjælper aben Chico Bon Bon og Superslænget folk i Bommertby med at løse deres problemer.

18/09Ratched (Sæson 1)
(Sæson 1)

I 1947 begynder Mildred Ratched at arbejde som sygeplejerske på et førende psykiatrisk hospital. Men bag hendes smukke ydre lurer et dystert sind.

18/09Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 1)
(Sæson 1)

Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.

18/09The American Barbecue Showdown (Sæson 1)
(Sæson 1)

Otte af USA’s dygtigste grillentusiaster kæmper om titlen som amerikansk grillmester i en hård men venlig konkurrence.

17/09Dragon’s Dogma (Sæson 1)
(Sæson 1)

Ethan er nu en Opstanden og drager ud for at tilintetgøre den drage, som tog hans hjerte. For hver dæmon, han bekæmper, mister han dog mere og mere af sin menneskelighed.

17/09The Last Word (Sæson 1)
(Sæson 1)

En kvinde, hvis mand pludselig dør, genfinder sin livslyst med begravelsestaler, mens hun befinder sig i det eksistentielle grænseland mellem død, sorg og kærlighed.

17/09100 Días Para Enamorarnos (Sæson 1)
(Sæson 1)

Connie er træt af, at hendes mand tager hende for givet, så de aftaler at blive separeret i 100 dage for at se, om afsavnet kan få hjerterne til at banke i takt igen.

16/09Criminal: UK (Sæson 2)
(Sæson 2)

Efterforskere fra London har tiden mod sig, mens de i et forhørslokale bearbejder tre mistænkte, der hver er anklaget for en frygtelig forbrydelse.

16/09Challenger (Sæson 1)
(Sæson 1)

Teknikere, embedsmænd og besætningsmedlemmernes familier fortæller om Challenger-katastrofen i 1986 og dens eftervirkninger.

16/09Signs (Sæson 2)
(Sæson 2)

Da mordet på en ung kvinde minder om en årtier gammel uopklaret sag, må en ny politimester bryde tavsheden, der gennemsyrer en by i Uglebjergene.

16/09Sing On! USA (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne sjove og hæsblæsende konkurrence med Tituss Burgess som vært skal deltagerne synge for fuld hals og forsøge at ramme de rigtige toner for at vinde 60.000 dollars.

16/09MeatEater (Sæson 9)
(Sæson 9)

Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.

16/09Baby (Sæson 3)
(Sæson 3)

To teenagepiger fra et rigmandskvarter i Rom er dødtrætte af deres familier og klassekammerater og tiltrækkes af byens underverden, hvor de indleder et dobbeltliv.

15/09Taco Chronicles (Sæson 2)
(Sæson 2)

Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.

15/09Izzy’s Koala World (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den unge koalaplejer Izzy Bee og hendes familie redder nuttede dyr i nød og hjælper dem tilbage i naturen på den australske Magnetic Island.

14/09Close Enough (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et gift par forsøger at tage det roligt og være cool, da de går fra at være festglade i tyverne til at være forældre i trediverne, i denne animerede serie for voksne.

11/09The Barrier (Sæson 1)
(Sæson 1)

En families kamp for at overleve i en dystopisk fremtid i Madrid viser skellet mellem to verdener adskilt af en mur – og meget, meget mere.

11/09Family Business (Sæson 2)
(Sæson 2)

Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.

11/09Buddi (Sæson 2)
(Sæson 2)

Vennerne hopper, snurrer, glider og fniser sig vej gennem deres magiske verden, mens de lærer nye ting og oplever glæden ved deres venskab.

10/09The Gift (Sæson 2)
(Sæson 2)

En maler i Istanbul kommer på en personlig rejse, da hun afslører universelle hemmeligheder om en arkæologisk fundplads i Anatolien og dens forbindelse til hendes fortid.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →