Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
03/08Clusterf**k: Woodstock ’99 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Woodstock 1969 lovede fred og musik, men festivalen i 1999 bød på flere dages raseri, optøjer og betydelige skader. Hvorfor gik det så grueligt galt?

03/08Good Morning, Verônica (Sæson 2)
(Sæson 2)

Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.

01/08Café Minamdang (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ihærdig kriminalkommissær retter sin opmærksomhed mod en mistænkelig virksomhed, hvis tjenester er centreret omkring en angiveligt alvidende shaman.

01/08Big Tree City (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe dyrehelte med særlige evner og hurtige køretøjer arbejder sammen for at værne om sikkerheden i Høje Træby og løse byens mest indviklede problemer.

30/07Justice Served (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe frihedskæmpere trænger ind under retssagen mod en hvid betjent, der har skudt en sort mand, og en gidselsituation udfolder sig på alle landets tv-skærme.

29/07Uncoupled (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ejendomsmægler i New York bliver rystet, da hans kæreste gennem mange år forlader ham, og han skal til at starte forfra og begynde at date igen efter at være fyldt 40.

29/07Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre cheerleaders på en fornem privatskole genopliver deres tidligere klassekammeraters klub imod mobning og går sammen om at bekæmpe uretfærdighed.

29/07Detective Conan: Zero’s Tea Time (Sæson 1)
(Sæson 1)

En detektiv, der også er sikkerhedsagent for myndighederne og medlem af en lyssky organisation, jonglerer sine tre roller i dette spinoff fra Detective Conan.

29/07Fanático (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da en trapkunstners største fan forsøger at overtage sit idols personlighed, finder han ud af, at det ikke er helt så nemt at være superstjerne.

29/07Masaba Masaba (Sæson 2)
(Sæson 2)

Neena og Masaba Gupta, der er mor og datter i virkeligheden, spiller en version af dem selv i dette herlige, fiktive indblik i deres liv inden for mode og film.

28/07Keep Breathing (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da et mindre fly falder ned midt i den canadiske vildmark, må en enlig overlevende kæmpe mod elementerne og sine indre dæmoner for at overleve.

Tag med den seje kat Oggy og den legesyge elefant Piya på skøre og hjertevarme eventyr sammen med tre kakerlakker, der er klar til at stikke en kæp i hjulet.

27/07The Most Hated Man on the Internet (Sæson 1)
(Sæson 1)

En mor er fast besluttet på at fjerne sin datters billeder fra en hjemmeside for hævnporno og iværksætter en kampagne for at få den grusomme grundlægger til at lukke den.

27/07Car Masters: Rust to Riches (Sæson 4)
(Sæson 4)

Det farverige team fra Gotham Garage syner en blandet samling af biler og trucks og handler sig til et exceptionelt eksemplar, som de kan sælge for en større sum penge.

27/07Dream Home Makeover (Sæson 3)
(Sæson 3)

Drømmene går i opfyldelse for virkelige familier, der leder efter det perfekte hjem tilpasset deres egen unikke stil, takket være Shea og Syd McGee fra Studio McGee.

27/07Rebelde (Sæson 2)
(Sæson 2)

Mens Elite Way School starter på et nyt semester, truer en velkendt fjende – et hemmeligt selskab kaldet Logen – med at ødelægge førsteårselevernes musikalske håb.

26/07Street Food: USA (Sæson 1)
(Sæson 1)

Få en bid af de mest elskede retter fra de amerikanske gader, og oplev samtidig hjertet, sjælen og de vidt forskellige mennesker bag maden.

26/07DI4RIES (Sæson 1)
(Sæson 1)

Første forelskelser, første kys, sjov med vennerne – og fejder med rivalerne. Hver dag er fuld af overraskelser på Galileo Galilei-skolen.

26/07Gabby’s Dollhouse (Sæson 5)
(Sæson 5)

Nuttede katte, skævt håndarbejde og farverig magi. Tag med den entusiastiske katteelsker Gabby og hendes ven Pandy Pote, når de drager ud på en række animerede eventyr.

23/07Alchemy of Souls (Sæson 1)
(Sæson 1)

En stærk troldkvinde i en blind kvindes krop møder en mand fra en prestigefyldt familie, som ønsker hendes hjælp til at ændre sin skæbne.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →