Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
27/05Stranger Things (Sæson 4)
(Sæson 4)

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

27/05Shaman King (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mediet Yoh Asakura deltager i en kampturnering, der afholdes med 500 års mellemrum, hvor han dyster mod andre shamaner i et forsøg på at blive den almægtige Shaman King.

26/05My Little Pony: Make Your Mark (Sæson 1)
(Sæson 1)

Velkommen tilbage til Equestria, hvor der findes ponymagi overalt. Med vennerne Zipp, Sunny, Izzy, Pipp og Hitch i spidsen er der lagt op til eventyr!

25/05Somebody Feed Phil (Sæson 5)
(Sæson 5)

Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City, København og meget mere.

23/05Ghost in the Shell: SAC_2045 (Sæson 2)
(Sæson 2)

Efter en global finanskrise bliver verden kastet ud i en “bæredygtig krig” drevet af kunstig intelligens. Det er op til Sektion 9 at bekæmpe nye typer cybertrusler.

23/05Sea of Love (Sæson 1)
(Sæson 1)

Havdyrene Benja, Bobbi, Wilma og Peter drager ud på små eventyr i havet, hvor oplevelser fra hverdagen får tilføjet en dråbe magi.

22/05Our Blues (Sæson 1)
(Sæson 1)

Romantik er en bittersød følelse, og livet er fyldt med op- og nedture for de mennesker, der bor og arbejder på Jeju, den fortravlede sydkoreanske ø.

20/05The 100 (Sæson 7)
(Sæson 7)

Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

20/05Love, Death & Robots (Sæson 3)
(Sæson 3)

Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.

TV-legenden David Letterman møder fascinerende, globale personligheder til dybdegående interviews og interessante udflugter i dette månedlige talkshow.

20/05Wrong Side of the Tracks (Sæson 1)
(Sæson 1)

En krigsveteran, der har fået nok, tager sagen i egen hånd, efter hans unge barnebarn bliver offer for narkohandlere, der har overtaget hans nabolag.

19/05Insiders (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tolv personer tror, at de er med i sidste udvælgelsesrunde til en realityserie, men faktisk bliver de allerede filmet i al hemmelighed. Og der er 100.000 euro på spil.

19/05The G Word with Adam Conover (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et lands regering vil altid spille en enorm rolle i vores liv. Adam Conover udforsker USA’s regerings triumfer og fiaskoer, og hvad man kan gøre for at ændre det.

19/05The Boss Baby: Back in the Crib (Sæson 1)
(Sæson 1)

Som voksen beskyldes Ted Templeton for selskabskriminalitet og må gå undercover som Boss Baby og bo hos sin bror Tim forklædt som et af hans børn.

18/05Who Killed Sara? (Sæson 3)
(Sæson 3)

Opsat på at få hævn og på at bevise, at han blev uskyldigt dømt for mordet på sin søster, går Álex i gang med at afdække meget mere end den sande forbryder.

18/05Love on the Spectrum U.S. (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne romantiske dokuserie følger vi personer på autismespektret, der søger kærligheden og forsøger at navigere i datinglivets omskiftelige verden.

16/05Servant of the People (Sæson 3)
(Sæson 3)

Efter en ukrainsk gymnasielærers kritik af regeringens korruption går viral på de sociale medier, må han snart se sig udnævnt til landets nye præsident.

16/05Vampire in the Garden (Sæson 1)
(Sæson 1)

En vampyrdronning og en menneskepige slår sig sammen for at søge efter et paradis – et sted, hvor mennesker og vampyrer lever fredeligt sammen side om side.

13/05The Lincoln Lawyer (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag.

13/05New Heights (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter forretningskonsulenten Michi Wyss arver sin afdøde fars forgældede gård, må han konfrontere sin egen fortid – og sin families fremtid.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →