Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
17/08Disenchantment (Sæson 1)
(Sæson 1)

Prinsessepligterne kalder, men hun vil hellere drikke. Den frisindede Bean frustrerer kongen, når hun hærger med sine dæmon- og alfevenner.

17/08Magic for Humans (Sæson 1)
(Sæson 1)

Justin Willman blander godmodig magi med voksenhumor, når han forbløffer folk på gaden og gennemfører indviklede tricks.

17/08Ultraviolet (Sæson 1)
(Sæson 1)

En onlinegruppe bestående af amatørdetektiver, bruger teknologi til at opklare forbrydelser − og få excentriske venner − i deres jagt på retfærdighed.

17/08Stay Here (Sæson 1)
(Sæson 1)

Designeren Genevieve Gorder og ejendomseksperten Peter Lorimer viser, hvordan man kan tjene kassen på sine lejeboliger.

17/08Meteor Garden (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dong Shancai er fast besluttet på at udmærke sig på sit drømmeuniversitet, hvor hun møder en eliteklike med flotte, populære og kloge hoveder – og finder kærligheden.

17/08Spirit Riding Free (Sæson 6)
(Sæson 6)

I en lille by i det vestlige USA knytter den modige bypige Lucky tætte bånd til den vilde hest Spirit og begiver sig ud på sjove eventyr med vennerne Pru og Abigail.

16/08Lords and Ladles (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tre af Irlands bedste kokke – Derry Clarke, Catherine Fulvio og Paul Flynn – mødes på overdådige herregårde for at genskabe fortidens banketter.

15/08Doctor Who (Sæson 10)
(Sæson 10)

Efter at have været væk i mere end 10 år vender denne episke science fiction-serie tilbage med et helt nyt udseende – og mindst den 9. inkarnation af Doktoren.

14/08American Horror Story (Sæson 7)
(Sæson 7)

Dette mørke drama udforsker menneskehedens foruroligende evne til at være ond og spiller på frygten for det overnaturlige og hverdagens rædsler.

10/08Insatiable (Sæson 1)
(Sæson 1)

En mobbet teenager bruger skønhedskonkurrencer som en måde at få hævn på. Hun får hjælp af en vanæret coach, der snart indser, at han er ude, hvor han ikke kan bunde.

10/08Afflicted (Sæson 1)
(Sæson 1)

Forvirrende symptomer. Kontroversielle diagnoser. Dyre behandlinger. Syv personer med kroniske sygdomme søger efter svar – og bedring.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →