Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
25/08Luis Miguel – The Series (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne serie dramatiserer Luis Miguels livshistorie. En mexicansk superstjerne, der har tryllebundet sit publikum i Latinamerika og langt ud over grænserne i årtier.

24/08Hero Mask (Sæson 2)
(Sæson 2)

Efter en række mystiske dødsfald opdager statsanklageren Sarah Sinclair og sikkerhedsmedarbejderen James Blood en sammensværgelse i forbindelse med nye biomasker.

23/0813 Reasons Why (Sæson 3)
(Sæson 3)

Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.

23/0813 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3)
(Sæson 3)

Skuespillere, forfattere, producere og eksperter inden for mental sundhed diskuterer nogle af de vanskelige problemer og temaer, der tages op i 13 Reasons Why.

23/08Yo-Kai Watch (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nate befrier et mytisk væsen, som var fanget i en magisk kapsel, og nu tager de to nye venner på eventyr med alle mulige besværlige, overnaturlige væsner.

23/08Love Alarm (Sæson 1)
(Sæson 1)

I en verden, hvor en app fortæller folk, hvis nogen i nærheden kan lide dem, oplever Kim Jojo ung kærlighed, mens hun tackler personlig modgang.

23/08Rust Valley Restorers (Sæson 1)
(Sæson 1)

Vintagebilsamleren Mike Hall, hans ven Avery Shoaf og sønnen Connor giver den ekstra gas, når de restaurerer gamle biler – og forhåbentlig scorer nogle penge på det.

21/08Hyperdrive (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.

16/08Mindhunter (Sæson 2)
(Sæson 2)

I slutningen af 1970’erne udbreder to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og kommer ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.

16/08La Reina del Sur (Sæson 2)
(Sæson 2)

En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.

16/08Better Than Us (Sæson 1)
(Sæson 1)

En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.

16/08Blue Exorcist (Sæson 2)
(Sæson 2)

Rin vil ikke længere være belastet af at være Satans søn. Han starter på Det Sande Kors’ Akademi for at blive eksorcist ligesom sin mentor.

16/0845 RPM (Sæson 1)
(Sæson 1)

I 1960’ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.

16/08Cannon Busters (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.

16/08Diagnosis (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.

16/08QB1: Beyond the Lights (Sæson 3)
(Sæson 3)

Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.

15/08Sacred Games (Sæson 2)
(Sæson 2)

En forbindelse i deres fortid leder en ærlig politimand til en efterlyst storgangster, hvis kryptiske advarsel sender ham ud på en mission for at frelse Mumbai.

14/08American Horror Story (Sæson 8)
(Sæson 8)

Dette mørke drama udforsker menneskehedens foruroligende evne til at være ond og spiller på frygten for det overnaturlige og hverdagens rædsler.

14/08Happy Jail (Sæson 1)
(Sæson 1)

Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.

13/08Tiffany Haddish Presents: They Ready (Sæson 1)
(Sæson 1)

Seks forskellige komikere er blevet håndplukket af Tiffany Haddish til at give eksempler på deres rå humor i en serie af specialprogrammer, der oser af energi.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →