Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
16/06Penguin Town (Sæson 1)
(Sæson 1)

En broget flok truede pingviner kommer til en malerisk by i Sydafrika for at parre sig, opfostre unger og blande sig med lokalbefolkningen.

16/06Let’s Eat (Sæson 1)
(Sæson 1)

En forsikringsagent og madblogger møder en veninde fra folkeskolen, som bærer nag til ham – men inden længe bliver han hendes makker.

15/06Elite Short Stories: Nadia Guzmán (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nadia er i syv sind om, hvorvidt hun skal mødes med sin langdistancekæreste, Guzmán, da hun vender hjem til Spanien i anledning af sin søsters bryllup.

15/06Workin’ Moms (Sæson 5)
(Sæson 5)

Barselsorloven er ovre, og det er tid til, at fire mødre vender tilbage på arbejde, samtidig med de håndterer børn, chefer, kærlighed og livet som sådan i dagens Toronto.

14/06Metallica: Some Kind of Monster (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne samling indeholder den roste rockdokumentar om Metallica, samt en film om den stadig blomstrende gruppe 10 år senere.

14/06Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe (Sæson 1)
(Sæson 1)

Rebe holder en intim indflytterfest for sine venner, men situationen kommer ud af kontrol pga. af narko og uventede gæster.

11/06Lupin (Sæson 2)
(Sæson 2)

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

11/06RuPaul’s Drag Race (Sæson 13)
(Sæson 13)

Den kendte drag queen RuPaul er vært i denne realitykonkurrence, som er én del America’s Next Top Model og to dele “fabulous”.

11/06LEGO Friends: The Power of Friendship (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fem bedste venner går sammen på eventyr i deres hjemby. Skrupskøre påfund, kærlighed og fejltrin er bare bedre sammen med venner!

11/06Jeopardy! (Sæson 32)
(Sæson 32)

Alex Trebek er vært for et af tv’s længst kørende quizprogrammer, hvor tre deltagere dyster i viden om historie, kunst, populærkultur og meget mere.

10/06Trese (Sæson 1)
(Sæson 1)

I Manila, hvor mørke overnaturlige kræfter gennemsyrer den kriminelle underverden, er det op til Alexandra Trese at bevare freden – men der er en storm under opsejling.

09/06Fresh, Fried & Crispy (Sæson 1)
(Sæson 1)

Kritikeren Daym Drops, der er vild med mad og klar til at more sig, besøger USA’s populæreste steder, hvor de tilbereder de nyeste friturestegte retter.

07/06Cocomelon (Sæson 3)
(Sæson 3)

Lær bogstaver, tal, dyrelyde og meget mere med J.J. i denne edutainmentserie, der byder på sjov med børnerim for hele familien.

04/06Sweet Tooth (Sæson 1)
(Sæson 1)

På et farefuldt eventyr i en postapokalyptisk verden søger en elskelig dreng, der er halvt menneske og halvt rådyr, efter en ny begyndelse sammen med en barsk beskytter.

04/06Feel Good (Sæson 2)
(Sæson 2)

Standupkomikeren Mae Martin håndterer et lidenskabeligt og rodet nyt forhold til pigekæresten, George, mens hun tackler udfordringerne ved at være ædru.

04/06Human: The World Within (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den nyeste forskning møder gribende personlige historier i denne oplysende dokuserie om den utrolige menneskekrops mekanismer.

03/06Creator’s File: Gold (Sæson 1)
(Sæson 1)

Komikeren Ryuji Akiyama bruger skarp sarkasme og gæsteoptrædener fra adskillige berømtheder til at gøre grin med Japans populæreste “skabere”.

03/06Summertime (Sæson 2)
(Sæson 2)

To unge mennesker med meget forskellige baggrunde forelsker sig en sommer på den italienske Adriaterhavskyst. Inspireret af Federico Moccias bogserie.

02/06Kim’s Convenience (Sæson 5)
(Sæson 5)

Mens de driver en købmandsbutik i Toronto, må medlemmerne af en koreansk-canadisk familie håndtere kunder, hinanden og verden omkring dem.

01/06StartUp (Sæson 3)
(Sæson 3)

Et forsøg på at hvidvaske stjålne penge finansierer en kryptovaluta, som får iværksættere til at drive forretning med en korrupt FBI-agent og en bande fra Miami.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →