Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
13/07Suits (Sæson 6)
(Sæson 6)

Da han imponerer en advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet job, selvom han ikke har en eksamen.

13/07Archer (Sæson 9)
(Sæson 9)

Superspionen Archer har måske nok de sejeste gadgets, men han har alligevel ofte problemer med chefen — der også er hans mor.

13/07The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 1)
(Sæson 1)

Jimmy og Otto er venner og går i 4. klasse. De elsker drengestreger, tegneseriehæfter – og at forvandle deres skoleinspektør til en superhelt i underhylere.

13/07Sugar Rush (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tiden er den vigtigste ingrediens, når holdene kæmper mod uret – og hinanden – for at bage de lækreste søde sager.

10/07Drug Lords (Sæson 2)
(Sæson 2)

Oplev fortællingerne om historiens mest berygtede narkobaroner, deres skræmmende håndhævere og de mænd og kvinder, der svor at bekæmpe dem.

10/07Lockup: Extended Stay (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie giver et glimt af dagligdagen for de indsatte og betjentene i forvaringsanstalter over hele USA.

06/07Free Rein (Sæson 2)
(Sæson 2)

En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.

06/07Anne With an E (Sæson 2)
(Sæson 2)

En kvik og ukuelig forældreløs pige med en livlig fantasi får et nyt hjem hos et ældre søskendepar, som egentlig havde ventet en dreng. Baseret på de populære bøger.

06/07Somebody Feed Phil (Sæson 2)
(Sæson 2)

Skaberen bag Alle elsker Raymond, Phil Rosenthal, rejser verden rundt for at lære om de lokale køkkener og kulturer i Bangkok, Lissabon, Mexico City og meget mere.

06/07First Team: Juventus (Sæson 1)
(Sæson 1)

Følg den berømte fodboldklub Juventus på og uden for banen, mens de forsøger at vinde Champions League og deres syvende italienske mesterskab i træk.

06/07Samantha! (Sæson 1)
(Sæson 1)

Samantha, som var barnestjerne i 80’erne, holder fast i berømmelsen med det yderste af neglene og afprøver alle mulige tåbelige idéer for at komme tilbage i rampelyset.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →