Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
26/04Chambers (Sæson 1)
(Sæson 1)

En teenager, som er hjemsøgt af uhyggelige syner og indskydelser efter en hjertetransplantation, forsøger at afdække sandheden bag sin donors mystiske død.

26/04Suits (Sæson 7)
(Sæson 7)

Da han imponerer en advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet job, selvom han ikke har en eksamen.

26/04Street Food (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tag med på en global kulturrejse med street food, og hør historierne om de mennesker, der laver de aromatiske retter.

24/04Bonding (Sæson 1)
(Sæson 1)

En studerende i New York arbejder som dominatrix om natten og hyrer sin bedste ven fra gymnasiet som hjælper.

Der er ikke skyggen af almindelige samtaler i denne sketchserie, der får besøg af en lang række gæstestjerner.

22/04Pinky Malinky (Sæson 2)
(Sæson 2)

Pinky Malinky ser kun det positive ved alt, selv det at være født som en hotdog. Sammen med sine bedste venner smager denne lille pølse på livets goder.

20/04Selection Day (Sæson 1)
(Sæson 1)

To talentfulde cricketspillende teenagere er oppe imod deres dominerende far og et magtfuldt system for at få lov til at realisere deres egne ambitioner og sig selv.

19/04Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hendes liv kan være lidt dagligdags, men Kaoru tager hjem til Rilakkuma, hendes charmerende dovne sambo, som tilfældigvis er en blød legetøjsbamse.

19/04Lunatics (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne mockumentar-serie følger seks excentriske – og sommetider uanstændige – udskuds sære liv, mens de går i deres helt egen takt.

19/04Samantha! (Sæson 2)
(Sæson 2)

Samantha, som var barnestjerne i 80’erne, holder fast i berømmelsen med det yderste af neglene og afprøver alle mulige tåbelige idéer for at komme tilbage i rampelyset.

19/04Cuckoo (Sæson 5)
(Sæson 5)

Rachel chokerer sine britiske forældre, da hun gifter sig med en amerikansk hippie, men det er bare den første af en lang række overraskelser for familien.

18/04My First First Love (Sæson 1)
(Sæson 1)

Af forskellige personlige årsager flytter en gruppe af Yun Tae-os venner ind hos ham, hvorefter de oplever kærlighed, venskab og alt derimellem.

17/04Thomas & Friends (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne animerede børneserie følger Thomas på eventyr. Thomas er et muntert, blåt lokomotiv, som bor på øen Sodor.

15/04No Good Nick (Sæson 1)
(Sæson 1)

En familie får vendt tilværelsen på hovedet, da en teenagesvindler dukker oppe hjemme hos dem og hævder, at hun er et fjernt familiemedlem.

12/04Special (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ung, homoseksuel mand med cerebral parese bryder ud fra sin isolerede eksistens i håbet om endelig at finde det liv, han ønsker sig.

12/04Huge in France (Sæson 1)
(Sæson 1)

Ivrig efter at møde sin søn igen flytter den franske komiker Gad Elmaleh til LA, kun for at opdage, at han har efterladt sin berømthed og sine kendisgoder derhjemme.

12/04Mighty Little Bheem (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et uskyldigt barns grænseløse nysgerrighed – og ekstraordinære styrke – fører til spilopper og eventyr i hans lille indiske landsby.

11/04Black Summer (Sæson 1)
(Sæson 1)

I de mørke, tidlige dage af en zombieapokalypse finder komplet fremmede sammen for at finde den styrke, de har brug for til at overleve og komme tilbage til deres kære.

10/04You vs. Wild (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne interaktive serie tager du de vigtige beslutninger, der hjælper Bear Grylls med at overleve, trives og fuldføre missioner i Jordens mest barske naturområder.

09/04Bonus Family (Sæson 2)
(Sæson 2)

Et nyt par, deres ekskærester og deres børn navigerer de følelsesmæssige udfordringer ved et blandet familieliv i dette svenske komediedrama.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore