Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
19/10Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1)
(Sæson 1)

Teenagevenner planlægger en storslået tur til Comic-Con for at møde deres idol blot for at ende i den ene pinlige knibe efter den anden.

19/10Daredevil (Sæson 3)
(Sæson 3)

Matt Murdock bliver blind som barn, men bekæmper uretfærdighed som advokat om dagen og som superhelt om natten.

19/10Making a Murderer (Sæson 2)
(Sæson 2)

Denne virkelige thriller, filmet over ti år, følger en dna-frikendt mand, som bliver mistænkt i en ny, grusom forbrydelse, mens han afslører politikorruption.

19/10Wanderlust (Sæson 1)
(Sæson 1)

En parterapeut og hendes mand beslutter sig for at begynde at se andre, da de ikke kan få liv i deres hensygnende sexliv efter mange års ægteskab.

19/10Haunted (Sæson 1)
(Sæson 1)

Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.

19/10Hip-Hop Evolution (Sæson 2)
(Sæson 2)

Interviews med indflydelsesrige rappere, dj’s og musikmoguler viser genrens dynamiske udvikling fra 70’erne og op igennem 90’erne i denne dokumentarserie.

19/10Ask the Doctor (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre venlige læger deler ud af professionelle råd, afliver medicinske skrøner og afprøver den seneste behandling inden for allergier, diæter og søvn.

19/10Larva Island (Sæson 1)
(Sæson 1)

To fjollede larvekammerater er strandet på en øde ø og laver skæg og ballade med alt – lige fra madopdagelser til deres møde med nye dyrevenner.

16/10Black Lightning (Sæson 2)
(Sæson 2)

Skoleinspektøren og den pensionerede superhelt Jefferson Pierce er tilbage som den legendariske Black Lightning, da en bande truer hans familie.

15/10The Seven Deadly Sins (Sæson 3)
(Sæson 3)

Da et kongerige overtages af tyranner, begynder den afsatte prinsesse at lede efter en gruppe onde riddere, der kan hjælpe hende med at få sit rige tilbage.

15/10The Mick (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da hendes rige søster bliver arresteret, ender den ansvarsløse svindler Mickey med ansvaret for tre forkælede unger og en fornem bolig i staten Connecticut.

15/10You’re the Worst (Sæson 4)
(Sæson 4)

Den selvinvolverede forfatter Jimmy og den selvdestruktive publicist Gretchen samles over deres kyniske syn på livet, kærlighed og venskab i Los Angeles.

14/10Dynasty (Sæson 2)
(Sæson 2)

Carrington-familien og Colby-familien kæmper for at kontrollere deres formue – og deres børn – i denne opdaterede genindspilning af den klassiske sæbeopera.

Den vanvittigt talentfulde konditor og kunstner Christine McConnell lader sig hjemsøge af syndig konfekt, uhyggeligt håndarbejde – og vildt utilstedelige skabninger.

12/10The Boss Baby: Back in Business (Sæson 2)
(Sæson 2)

Boss Baby tager sin storebror Tim med på kontoret for at lære ham forretningslivets finesser i denne animationsserie, som er en udløber af filmhittet af samme navn.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →