Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
23/10Breakfast, Lunch & Dinner (Sæsion 1)
(Sæsion 1)

Kokken David Chang medbringer sin umættelige nysgerrighed på mad, kultur og identitet, når han rejser rundt i hyggeligt selskab med livsglade kendte gæster.

23/10The Lies Within (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da hendes far dør, og hendes mand forsvinder, slår Kim Seo-hui sig sammen med betjenten Jo Tae-sik og bliver medlem af nationalforsamlingen.

18/10Living with Yourself (Sæson 1)
(Sæson 1)

Miles, der er midt i en livskrise, får foretaget en underlig behandling på en spa i et indkøbscenter. Han vågner op og opdager, at han har fået et nyt og bedre jeg.

18/10Unnatural Selection (Sæson 1)
(Sæson 1)

Genmanipulation kan bruges til alt fra at udrydde sygdomme til at vælge et barns træk og giver mennesker mulighed for at ændre på biologien. Mød videnskabsfolkene bag.

18/10Avlu

Efter et skæbnesvangert opgør i hjemmet kommer en mor i fængsel, hvor hun kæmper for at overleve i håbet om at blive genforenet med sin datter.

18/10Interior Design Masters (Sæson 1)
(Sæson 1)

Indretningsarkitekter in spe forvandler forskellige rum fra at være kedelige til at sprudle, når de kæmper om en skelsættende kontrakt med et førende hotel i London.

18/10Toon (Sæson 2)
(Sæson 2)

Toon, der er en socialt akavet jinglekomponist, må navigere gennem den mareridtsagtige underholdningsbranche, da en viral video pludselig gør ham berømt.

18/10Spirit Riding Free: Pony Tales (Sæson 2)
(Sæson 2)

Der er masser af sjov og eventyr fra Spirit – rider frit i denne skønne blanding af musikvideoer og små historier med Lucky og alle hendes venner.

18/10Mighty Little Bheem: Diwali (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tag med Bheem, når han laver skæg – og en lille smule ballade – samt pynter op derhjemme og propper sig med slik, mens lysfesten er i fuld gang.

18/10The House of Flowers (Sæson 2)
(Sæson 2)

I denne mørke komedie forsøger en velhavende matriark at opretholde sin families perfekte facade, efter hendes mands elskerinde afslører deres beskidte hemmeligheder.

18/10MeatEater (Sæson 8)
(Sæson 8)

Jægeren, forfatteren, kokken og naturforkæmperen Steven Rinella vandrer i nogle af verdens mest afsidesliggende og smukke områder, hvor kødet nedlægges og serveres.

18/10Baby (Sæson 2)
(Sæson 2)

To teenagepiger fra et rigmandskvarter i Rom er dødtrætte af deres familier og klassekammerater og tiltrækkes af byens underverden, hvor de indleder et dobbeltliv.

Efter invasionen af Kuwait bliver en kvindes nyfødte datter taget fra hende. Flere år senere prøver hendes datter nu at vende hjem.

18/10Monkart (Sæson 1)
(Sæson 1)

Jin og hans dragemonster Draka drager ud på et vildt eventyr og forsøger at frelse kongeriget fra onde kræfter.

18/10What If? (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fire personer står ved en skillevej i livet og får mulighed for at afprøve begge veje for at kunne beslutte sig for, hvilken en af dem, der er den rette for dem.

18/10I Have a Script (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da en af hendes kære dør, beslutter en kvinde sig for at dyrke sin lidenskab for at skrive ved at forfatte tv-manuskripter.

18/10Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends (Sæson 2)
(Sæson 2)

Twinkle, Mia, Jacus og resten af vennerne synger iørefaldende sange for de små.

17/10The Unlisted (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da de hører om en hemmelig sammensværgelse, der skal spore og kontrollere børn, går tvillingerne Dru og Kal og en gruppe rebeller sammen om at vinde deres verden tilbage.

16/10Second 20s (Sæson 1)
(Sæson 1)

En mor, der står over for store forandringer, indser, at det er tid til at finde sig selv, og starter på universitetet, hvor hun udlever sin drøm og møder kærligheden.

16/10Another Miss Oh (Sæson 1)
(Sæson 1)

En lydinstruktør, der pludselig begynder at se en anden persons fremtid, bliver trukket ind i to kvinders liv, som tilfældigvis har det samme navn.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →