Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
05/03City of Ghosts (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mød Spøgelsesklubben! Deres eventyr bringer dem vidt omkring i Los Angeles, hvor de interviewer spøgelser, løser problemer og lærer om deres bys historie.

05/03Nevenka: Breaking the Silence (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nevanka Fernández, sagsøgeren i Spaniens første vundne retssag imod en politiker anklaget for sexchikane, bryder tavsheden efter 20 år.

04/03Pacific Rim: The Black (Sæson 1)
(Sæson 1)

Kaiju har smadret Australien. Under deres søgen efter deres forældre møder to søskende i en jäger nye væsener, lyssky personer og uventede allierede.

04/03Secret City (Sæson 2)
(Sæson 2)

En studerendes protest fører til en regeringsskandale, der har både personlige og professionelle konsekvenser for en af Australiens mest garvede journalister.

03/03Murder Among the Mormons (Sæson 1)
(Sæson 1)

Højt spil får dødelige følger i denne usædvanlige historie om en virkelig forbrydelse, som ryster en global tro i dens grundvold.

03/03Word Party (Sæson 5)
(Sæson 5)

Mød de nuttede dyrebørn Bailey, Franny, Kip og Lulu. De vil gerne lege med dig, så du kan hjælpe dem med at lære nye ord!

03/03Laban det lille spøgelse (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne animationsserie følger det lille, venlige spøgelse Laban på slottet, hvor han bor med sin familie og skal lære at gøre folk forskrækkede.

03/03Den Lille Prinsesse (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne tegnefilmsserie, der er baseret på Tony Ross’ børnebøger, følger den sjove og charmerende Lille Prinsesse.

01/03Chappelle’s Show (Sæson 2)
(Sæson 2)

Talentfulde Dave Chappelle laver svidende standup, parodier og sketcher med skarpe holdninger til emner som racisme, politik, kendisser og sex.

01/03The Bold Type (Sæson 3)
(Sæson 3)

På et kvindemagasin i New York kæmper tre millennials med deres karrierer, kærlighedsliv, venskaber og storbylivet, mens de finder deres egne stemmer.

01/03A Love So Beautiful (Sæson 1)
(Sæson 1)

Kærligheden er både svær og skøn for en vildt forelsket teenagepige, hvis forhold til naboens søn ændrer karakter, som de bliver ældre.

Det sindrige får Frode, den loyale hund Bitzer og resten af Mossy Bottom-flokken giver den gas med sjov og eventyr på gården.

01/03Brandmand Sam (Sæson 4)
(Sæson 4)

Brandmand Sam og hans animerede venner fra Pontypandy giver børnehavebørn værdifulde lektioner i brandsikkerhed.

28/02Tiger and Bunny (Sæson 1)
(Sæson 1)

I et alternativt New York, der beskyttes af en flok superhelte ved navn NEXT, bliver veteranen Wild Tiger tvunget til at danne par med nybegynderen Barnaby Brooks Jr.

26/02Molang (Sæson 1)
(Sæson 1)

En fantasifuld og kærlig kanin og hans ven, en legesyg kylling, udforsker hverdagens glæder i deres pastelfarvede verden.

26/02Miffy’s Adventures: Big and Small (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dick Brunas klassiske fortællinger om en nysgerrig lille kanin er elsket af generationer af små børn. Nu får de nyt liv i denne animerede serie.

26/02F for Får (Sæson 3)
(Sæson 3)

Tag med fåret Shaun på unoder med hans fætter Timmy, den store fårehund Bitzer, den jaloux kat Pidsley og fåret Shirley.

25/02High-Rise Invasion (Sæson 1)
(Sæson 1)

Teenageren Yuri befinder sig på toppen af en skyskraber i en underlig verden, hvor hun må kæmpe for livet mod maskerede angribere, der kun er ude på at dræbe deres bytte.

24/02Age of Samurai: Battle for Japan (Sæson 1)
(Sæson 1)

Det krigshærgede feudale Japan i det 16. århundrede bringes til live via genopførelser og eksperter, der kommenterer magtkampene og den dramatiske historie.

24/02Ginny & Georgia (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den frisindede Georgia flytter med sine to børn Ginny og Austin nordpå for at starte på en frisk, men vejen til en ny begyndelse viser sig af være fuld af forhindringer.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →