Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
15/12Good Witch (Sæson 5)
(Sæson 5)

En fortryllende enke med magiske kræfter bor med sin datter i en lille by og vækker interesse og harme hos en skeptisk storbylæge.

15/12Arn (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne episke fortælling, baseret på korstogsserien af Jan Guillou, er fyldt med modige riddere og brutale kampe og handler om den svenske korsfarer Arn.

15/12Girls und Panzer (Sæson 1)
(Sæson 1)

Miho Nishizumi prøver at flygte fra sin families traditioner for at køre tanks ved at starte på en ny skole, men ender i stedet tilbage i sporten sammen med venner.

15/12Arne Dahl (Sæson 1)
(Sæson 1)

De syv elitemedlemmer af “A-gruppen” har til opgave at løse de mest komplicerede forbrydelser i Sverige. Sagerne rummer alt fra mord og narkosmuglig til spionage.

15/12Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dette drama følger den mexicansk-amerikanske sangerinde Jenni Riveras usandsynlige optur fra selvmordstruet og gravid teenager over misbrugt kone til banda-superstjerne.

15/12Cocomong (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hvad har du i køleskabet? I et solrigt land bliver hverdagsingredienser forvandlet til dyrevenner, der elsker et godt eventyr.

15/12Cinderella and the Four Knights (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den livlige Ha-won bliver bemærket af en velhavende herre og hyret til at bo med hans tre umodne børnebørn, så han kan få dem rettet op og rettet ind.

15/12Crazy, Lovely, Cool (Sæson 1)
(Sæson 1)

Vilde afsløringer fra en universitetsblog gør det til en alvorlig sag for en gruppe karismatiske studerende at overleve universitetslivet.

06/12Teasing Master Takagi-san (Sæson 2)
(Sæson 2)

Skolepigen Nishikata bliver konstant drillet af sin klassekammerat Takagi-san, og sværger hævn over hende ved (forgæves) at lade hende føle drilleriet på sin egen krop.

06/12The Confession Killer (Sæson 1)
(Sæson 1)

Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.

06/12Virgin River (Sæson 1)
(Sæson 1)

En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

06/12The Chosen One (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.

06/12Astronomy Club: The Sketch Show (Sæson 1)
(Sæson 1)

Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.

06/12Fuller House (Sæson 5)
(Sæson 5)

Familien Tanners eventyr fortsætter, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med sin søster Stephanie og veninden Kimmy, der hjælper med at opdrage hendes tre drenge.

06/12Triad Princess (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss’ vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.

06/12Three Days of Christmas (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.

06/12Meet the Adebanjos (Sæson 3)
(Sæson 3)

I det sydlige London kolliderer traditioner og kultur, da en nigeriansk far forsøger at indpode sine gammeldags afrikanske værdier i sin moderne britiske familie.

05/12V Wars (Sæson 1)
(Sæson 1)

En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.

05/12Home for Christmas (Sæson 1)
(Sæson 1)

Singlepigen Johanne, der er træt af de evindelige kommentarer om hendes kærlighedsliv, påbegynder en 24-dages jagt på en kæreste, hun kan tage med hjem til jul.

05/12Apache: La vida de Carlos Tevez (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez’ liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →