Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
11/12Home Made Simple (Sæson 1)
(Sæson 1)

Eksperter inden for design, byggeri og madlavning besøger folk i deres hjem og hjælper dem med at ændre deres omgivelser og forenkle deres liv.

11/12Memories of the Alhambra (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mens chefen for et investeringsfirma leder efter den kryptiske skaber af et nyskabende AR-spil, møder han en kvinde, der bestyrer et vandrerhjem i Spanien.

07/12Pine Gap (Sæson 1)
(Sæson 1)

På det tophemmelige, australsk-amerikanske forsvarsanlæg Pine Gap opstår der gnidninger i den vigtige alliance, da spionerne arbejder med og mod hinanden.

07/12Bad Blood (Sæson 1)
(Sæson 1)

Dette omfattende krimidrama følger den sande historie om Rizzuto-familien og deres entourage. Familien styrede den organiserede kriminalitet i Montreal i årtier.

07/12Dogs of Berlin (Sæson 1)
(Sæson 1)

To politifolk efterforsker mordet på en berømt tysk-tyrkisk fodboldspiller, men en af dem har forbindelser til underverdenen, hvilket gør sagen ekstra kontroversiel.

07/12The Ranch (Part: 6)
(Part: 6)

Colts sportskarriere tog aldrig rigtig fart. Nu hjælper han sin far og sin bror med at holde ranchen oven vande og forsøger at finde sin plads i familien.

07/12Neo Yokio (Sæson 2)
(Sæson 2)

Ledsaget af sin trofaste meka-butler håndterer Kaz Kaan kærlighed, mode og overnaturlige kræfter blandt New Yokios dystre overklasse.

07/12Nailed It! Holiday! (Sæson 1)
(Sæson 1)

Det er juleudgaven af At ramme plet, du har ventet på, med manglende ingredienser, umulige opgaver og vidunderligt triste desserter.

07/12The Hook Up Plan (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da pariserpigen Elsa bliver besat af sin ekskæreste, hyrer hendes bedste venner i hemmelighed en escortfyr til at hjælpe hende videre. Men planen virker alt for godt.

06/12Cash Cab (Sæson 1)
(Sæson 1)

I dette quizshow får deltagerne penge, sætter sig ind i en taxa og besvarer spørgsmål, mens de rejser rundt i USA.

03/12Hero Mask (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter en række mystiske dødsfald opdager statsanklageren Sarah Sinclair og sikkerhedsmedarbejderen James Blood en sammensværgelse i forbindelse med nye biomasker.

03/12The Sound of Your Heart: Reboot (Sæson 2)
(Sæson 2)

Webtoon-kunstneren Cho Seok er tilbage med flere anekdoter om forvekslinger, utilsigtede løjer og badeværelsesbommerter i denne genindspilning med helt nye skuespillere.

01/12The Only Way is Essex (Sæson 2)
(Sæson 2)

Denne realityserie følger nogle af de mest funklende personligheder i Essex, og vi er med, både når de græder og raser, og når de fejrer deres triumfer.

01/12Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mentalisten hæver standarden for psykologisk spil ved at få folk til at tro på en zombieapokalypse, en pille, der kan fjerne frygt, samt en højere magt.

Et kig på, hvordan voksne i seks storbyer forskellige steder i verden hylder kærligheden og vægter sexlivet. CNN’s Christiane Amanpour rapporterer.

01/12PJ Masks (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre 6-årige lever et normalt liv om dagen, men om natten forvandles de til superhelte, der bekæmper kriminalitet som pyjamasheltene.

30/111983 (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne dystre kontrafaktiske thriller afslører en naiv jurastuderende og en livstræt detektiv en sammensværgelse, som i årtier har undertrykt Polen.

30/11F Is for Family (Sæson 3)
(Sæson 3)

Oplev familien Murphy tilbage i 1970’erne – dengang børn passede sig selv, øllet flød i stride strømme, og tv’et var en mands kæreste eje.

30/11Death by Magic (Sæson 1)
(Sæson 1)

Magikeren Drummond Money-Coutts rejser verden rundt og deler ud af sin smittende kærlighed til faget, mens han prøver at udføre tricks, der har været fatale for andre.

30/11Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1)
(Sæson 1)

Følg reggaetonkunstneren Nicky Jams kamp mod stofferne og hans opstigen til international succes i denne dramatisering af hans livshistorie.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore