Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
28/02Formula 1: Drive to Survive (Sæson 2)
(Sæson 2)

Racerkørere (Kevin Magnussen), managere og holdejere lever livet i overhalingsbanen – både på og uden for banen – i en brutal sæson med Formel 1-løb.

28/02Toy Boy (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter syv års fængsel i Málaga bliver en mandlig stripper løsladt, mens sagen går om. Han vil bevise, at hans elskerinde fik ham uskyldigt dømt for mordet på hendes mand.

28/02Unstoppable (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre venner tager på et roadtrip, da en uventet fjerde passager tvinger dem til drastisk at genoverveje deres planer.

28/02Always A Witch (Sæson 2)
(Sæson 2)

En ung heks fra det 17. århundrede rejser til fremtiden for at redde den mand, hun elsker, men først må hun vænne sig til nutidens Cartagena og besejre en ond rival.

28/02Queen Sono (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den sydafrikanske spion Queen Sono fanges i et forbryderisk spind af forretning og politik, da hun forsøger at afsløre sandheden om sin mors død.

28/02Restaurants on the Edge (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre mad- og designeksperter rejser rundt i verden for at hjælpe smukt beliggende restauranter, der er i knibe, ved at skabe et bånd til den lokale kultur.

28/02Jeopardy! (Sæson 3)
(Sæson 3)

Alex Trebek er vært for et af tv’s længst kørende quizprogrammer, hvor tre deltagere dyster i viden om historie, kunst, populærkultur og meget mere.

27/02Altered Carbon (Sæson 2)
(Sæson 2)

Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

27/02Unsolved (Sæson 1)
(Sæson 1)

Se denne dramatiserede version af efterforskningen af mordene på rapikonerne Tupac Shakur og Biggie Smalls.

27/02Six Windows in the Desert (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.

27/02Followers (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.

26/02I Am Not Okay With This (Sæson 1)
(Sæson 1)

Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.

26/02The Trials of Gabriel Fernandez (Sæson 1)
(Sæson 1)

Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.

24/02Better Call Saul (Sæson 5)
(Sæson 5)

Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.

23/02Crash Landing on You (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.

22/02Unabomber – In His Own Words (Sæson 1)
(Sæson 1)

I en sand historie, hvor virkelighed overgår fiktion, forsøger CIA at gøre den berygtede Unabomber, Ted Kaczynski, til superagent – en plan, der giver bagslag.

21/02Glitch Techs (Sæson 1)
(Sæson 1)

To teenagere arbejder i en spilbutik for at skjule deres virkelige arbejde: at jage spilmonstre, der er sluppet ud i den virkelige verden.

21/02Gentefied (Sæson 1)
(Sæson 1)

Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.

21/02Babies (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie dykker ned i den banebrydende videnskab, der afslører, hvordan spædbørn opdager livet i deres allerførste år.

21/02Pup Academy (Sæson 1)
(Sæson 1)

Menneskets bedste ven tager på en fantastisk rejse i denne serie om en usædvanlig skole for de mest nuttede, bedårende og nysgerrige vovser.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →