Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
26/01The Half Brother (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne skæve fortælling om en norsk familie forsøger en forfatterspire og hans halvbror at finde fodfæste i tilværelsen trods deres svære start i livet.

25/01Chocolate (Sæson 1)
(Sæson 1)

En læge og en kok, der er blevet ført sammen af meningsfulde måltider i fortiden og nutiden, mødes igen, da de begynder at arbejde på et hospice.

24/01Chilling Adventures of Sabrina (Sæson 3)
(Sæson 3)

Der bydes både på magi og spilopper, når Sabrina, halvt menneske og halvt heks, begår sig i to verdener: et menneskeligt teenageliv og familiearven, Nattens Kirke.

24/01Rise of Empires: Ottoman (Sæson 1)
(Sæson 1)

Osmannerrigets sultan Mehmed 2. indleder et episk felttog for at erobre den byzantinske hovedstad Konstantinopel og former historien flere hundrede år frem i tiden.

24/01The Goop Lab with Gwyneth Paltrow (Sæson 1)
(Sæson 1)

Gwyneth Paltrow er nysgerrig, når hun og hendes goop-team kigger på psykedeliske stoffer, energiarbejde og andre udfordrende wellness-emner.

24/01The Ranch (Part: 8)
(Part: 8)

Colts sportskarriere tog aldrig rigtig fart. Nu hjælper han sin far og sin bror med at holde ranchen oven vande og forsøger at finde sin plads i familien.

24/01You Cannot Hide (Sæson 1)
(Sæson 1)

En sygeplejerske og hendes datter flygter fra ægtemandens fortid som narkosmugler i Mexico og tager nye identiteter i Spanien. Men farerne lurer stadig i Madrid.

24/01Sons of the Caliphate (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tre velhavende mænd kæmper om magten i et miljø af korrupt politik, lidenskabelige ønsker og familiære forpligtelser.

23/01October Faction (Sæson 1)
(Sæson 1)

Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.

23/01The Ghost Bride (Sæson 1)
(Sæson 1)

I Malacca i 1890’erne befinder Li Lan sig pludselig i efterlivet og bliver suget ind i et mysterium med forbindelse til den dystre, afdøde søn af en velhavende familie.

23/01Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2)
(Sæson 2)

Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.

22/01Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.

21/01Word Party (Sæson 4)
(Sæson 4)

Mød de nuttede dyrebørn Bailey, Franny, Kip og Lulu. De vil gerne lege med dig, så du kan hjælpe dem med at lære nye ord!

20/01Legends of Tomorrow (Sæson 5)
(Sæson 5)

En mystisk tidsrejsende fra fremtiden forener en usandsynlig gruppe af superhelte og skurke for at redde verden fra magtfulde onde kræfter.

20/01Family Reunion (Sæson 2)
(Sæson 2)

Da familien McKellan flytter fra Seattle til en lille by i Georgia, udfordres deres storbyvaner af livet i USA’s sydstater og deres konservative bedsteforældre.

Thailands komplicerede fortid med marihuana spiller fortsat en rolle i landets politik og lovgivning samt i forbindelse med borgernes sundhed og sikkerhed.

18/01Family Guy (Sæson 16)
(Sæson 16)

I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie oplever den klovneagtige Peter Griffin og hans disfunktionelle familie skøre uheld.

18/01Lego Friends: Girls on a Mission (Sæson 2)
(Sæson 2)

Fem veninder sætter deres samarbejde, opfindsomhed og mod på en prøve, når de kæmper for at beskytte Heartlake City mod nogle onde mennesker.

17/01Sex Education (Sæson 2)
(Sæson 2)

Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.

17/01Hip-Hop Evolution (Sæson 4)
(Sæson 4)

Interviews med indflydelsesrige rappere, dj’s og musikmoguler viser genrens dynamiske udvikling fra 70’erne og op igennem 90’erne i denne dokumentarserie.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →