Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
22/01Fate: The Winx Saga (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe teenagere, der skal lære at mestre deres særlige kræfter, må håndtere rivalisering, romantik og overnaturlige studier på den magiske kostskole Alfea.

22/01Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 2)
(Sæson 2)

Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.

22/01Busted! (Sæson 3)
(Sæson 3)

Syv detektiver skal løse forskellige mysterier i hver episode af dette gameshow, som stiler mod at løse det største mysterium af dem alle: Hvad skete der med Project D?

22/01Blown Away (Sæson 2)
(Sæson 2)

Ti dygtige kunstnere kommer i ilden i en række udfordringer om glaspustning for at vinde præmien på 60.000 dollars og titlen som mester.

21/01Riverdale (Sæson 5)
(Sæson 5)

Mens teenageren Archie og hans venner prøver at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, bliver de viklet ind i et mørkt mysterium i Riverdale.

21/01Call My Agent (Sæson 4)
(Sæson 4)

Hos et talentfirma i Paris kæmper agenterne med at sørge for deres stjerneklienter og holde gang i forretningen efter en uventet krise.

20/01Spycraft (Sæson 1)
(Sæson 1)

Spionfaget er en seriøs branche, og gennem tiden har de redskaber og teknologier, der er udviklet til faget, været lige så vigtige som spionerne selv.

20/01Daughter From Another Mother (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter de opdager, at deres babyer blev byttet om efter fødslen, udtænker to kvinder en plan for at vænne sig til deres nye liv: De skaber én – lidt besynderlig – familie.

20/01DC Super Hero Girls (Sæson 1)
(Sæson 1)

Superteenagerne Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna og Green Lantern håndterer kriminalitetsbekæmpelse, lektier og kærlighed.

19/01Hello Ninja (Sæson 4)
(Sæson 4)

Vennerne Wesley og Georgie og deres fjollede makker, katten Pretzel, forvandler sig til ninjaer og træder ind i en magisk verden, hvor de løser alle problemer.

15/01Dawson’s Creek (Sæson 6)
(Sæson 6)

En sæbeopera om en tæt gruppe teenagere, der på ligefrem vis beskriver de problemer, som unge voksne er besat af, inklusive sex, sex og sex.

15/01Disenchantment (Part 3)
(Part 3)

Prinsessepligterne kalder, men hun vil hellere drikke. Den frisindede Bean frustrerer kongen, når hun hærger med sine dæmon- og alfevenner.

15/01Kuroko’s Basketball (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fem basketballstjerner, som gik i skole sammen, fortsatte videre på forskellige gymnasier, og nu gør Tetsuya Kuroko og Seirin High et forsøg på spille sig til ære.

15/01Carmen Sandiego (Sæson 4)
(Sæson 4)

Carmen Sandiego er en mestertyv, der bruger sine evner i den gode sags tjeneste. Hun forhindrer V.I.L.E.’s onde planer – sammen med sine hjælpere.

15/01Superstore (Sæson 5)
(Sæson 5)

I en megabutik i St. Louis i USA følger vi en gruppe medarbejdere med store personligheder, som må udholde kunderne, de daglige arbejdsopgaver og hinanden.

Under overfladen på solbeskinnede Los Angeles i 1985 lurer en nådesløs seriemorder. I denne true-crime-fortælling giver to efterforskere ikke op, før de har fanget ham.

08/01Lupin (Sæson 1)
(Sæson 1)

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

08/01Pretend It’s a City (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tag på vandretur i New York Citys gader og i den skæve forfatter, humorist og fortæller Fran Lebowitz’ fascinerende sind, mens hun taler med Martin Scorsese.

08/01The Idhun Chronicles (Sæson 1)
(Sæson 1)

En dreng, der netop er blevet forældreløs, kæmper mod sine forældres morder for at redde en planet og opdager en ny verden af vold – og mirakler.

08/01Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 5)
(Sæson 5)

Den undersøgende journalist Paul Connolly bliver frivillig indsat i verdens farligste fængsler, hvor trusler og brutalitet er en del af dagligdagen.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →