Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
25/06Chief of Staff (Sæson 1)
(Sæson 1)

Som stabschef ved nationalforsamlingen påvirker Jang Tae-jun magthaverne i det skjulte, mens han forfølger sine egne ambitioner om at nå til tops.

24/06Forest of Piano (Sæsons 2)
(Sæsons 2)

Kai vokser op med at spille på et gammelt klaver i skoven. Shuheis far er en berømt pianist. Deres møde ændrer både deres liv og deres musik.

21/06Dark (Sæson 2)
(Sæson 2)

Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

21/06Neon Genesis Evangelion (Sæson 1)
(Sæson 1)

Femten år efter Det andet nedslag slutter Shinji Ikari sig til sin fars gruppe, NERV, som en af adskillige teenagemechapiloter, der kæmper mod de uhyrlige engle.

21/06The Confession Tapes (Sæson 2)
(Sæson 2)

Denne dokumentar undersøger rigtige mordsager, hvor morddømte påstår, at deres tilståelser var fremtvungne, ufrivillige eller falske.

21/06Mr. Iglesias (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den hylemorsomme high school-lærer Gabriel Iglesias forsøger at gøre en forskel for nogle kvikke, men dovne, elever på sin egen gamle skole.

21/06Girls Incarcerated (Sæson 2)
(Sæson 2)

Skænderier, venskaber, dating og regler. Teenagelivet er fuld af drama. Men bag tremmer er indsatsen meget højere.

21/06The Casketeers (Sæson 2)
(Sæson 2)

Bedemændende Francis og Kaiora Tipene og deres medarbejdere balancerer god humor med omhu og respekt, mens de hjælper polynesiske familier med at klare deres tab.

21/06Go! Live Your Way (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den karismatiske Mia får et legat til en eliteskole for scenekunst, hvor hun møder nye venner. Men det varer ikke længe, før hun er på kant med ejerens populære datter.

20/06The Sinner (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

18/06The Affair (Sæson 4)
(Sæson 4)

Andenrangsforfatteren Noah og den desillusionerede servitrice Alison mødes i en badeby og skaber en farefuld forbindelse fyldt med skjulte lyster.

15/06Well-Intended Love (Sæson 1)
(Sæson 1)

For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.

15/06Charité at War (Sæson 1)
(Sæson 1)

I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.

15/06The Resident (Sæson 1)
(Sæson 1)

En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.

15/06Aggretsuko (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den røde panda Retsuko får afløb for sine frustrationer ved at synge dødsmetal og growle, når hun har fri fra sit utaknemmelige kontorjob.

14/06Jessica Jones (Sæson 3)
(Sæson 3)

Hun hjemsøges af en traumatisk fortid, men Jessica Jones bruger sit talent som privatdetektiv til at finde sin plageånd, før han kan gøre andre fortræd.

14/06Trinkets (Sæson 1)
(Sæson 1)

En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.

14/06The Alcàsser Murders (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nye interviews og en opdateret analyse af beviser kaster lys over mordene på tre piger i Spanien i 1992, og hvordan sagen påvirkede hele landet.

14/06Leila (Sæson 1)
(Sæson 1)

I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.

14/06Unité 42 (Sæson 1)
(Sæson 1)

En betjent og enkemand skal lede en særlig cyberenhed og går sammen med en tidligere hacker i kampen for at fange it-kyndige kriminelle, der terroriserer Belgien.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →
 
Telmore