Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
16/07Indian Matchmaking (Sæson 1)
(Sæson 1)

Matchmaker Sima Taparia guider sine kunder i USA og Indien gennem forberedelserne til et arrangeret ægteskab og giver et indblik i denne skik i en moderne tidsalder.

15/07Dark Desire (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den gifte Alma tilbringer en skæbnesvanger weekend hjemmefra, som bringer safterne i kog, ender i tragedie og leder hende til at tvivle på dem, der er tættest på hende.

15/07Skin Decision: Before and After (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hud- og skønhedseksperten Jamie og plastikkirurgen dr. Sheila Nazarian bruger de allernyeste metoder til at fremmane deres patienters bedste version af sig selv.

15/07Hotel Del Luna (Sæson 1)
(Sæson 1)

En hotelekspert bliver inviteret til at drive et hotel for døde sjæle. Her kommer han helt tæt på hotellets virkeligt gamle ejer og hendes forunderlige verden.

15/07Sunny Bunnies (Sæson 2)
(Sæson 2)

Små lodne kaniner hopper gennem vilde eventyr, og de løser problemer, laver sjov – og lidt ballade – så snart det kan lade sig gøre.

14/07The Business of Drugs (Sæson 1)
(Sæson 1)

En tidligere CIA-analytiker ser nærmere på økonomien bag seks ulovlige stoffer for at forstå historien bag narkohandel og dens virkelige konsekvenser.

10/07The Twelve (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tolv nævninge og helt almindelige mennesker med deres egne problemer skal afgøre sagen om en kvinde, der er anklaget for at have myrdet sin bedste ven og sin egen datter.

Bedstevennerne Jimmy og Otto bliver sammen med deres klassekammerater og tyranniske rektor shanghajet til en mystisk mission i det ydre rum.

10/07Down to Earth with Zac Efron (Sæson 1)
(Sæson 1)

Skuespilleren Zac Efron rejser verden rundt med wellnesseksperten Darin Olien i en rejseserie, der stiller skarpt på sunde, bæredygtige måder at leve på.

10/07Dating Around: Brazil (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne realityserie møder seks singler fem forskellige blind dates på trendy, hotte steder i Brasilien. Hvem vælger de hver især til deres anden tur i byen?

10/07Hello Ninja (Sæson 3)
(Sæson 3)

Vennerne Wesley og Georgie og deres fjollede makker, katten Pretzel, forvandler sig til ninjaer og træder ind i en magisk verden, hvor de løser alle problemer.

09/07Japan Sinks: 2020 (Sæson 1)
(Sæson 1)

Da et katastrofalt jordskælv hærger Japan, bliver en families beslutning sat på prøve, da de forsøger at overleve på deres rejse gennem den synkende øgruppe.

09/07The Protector (Sæson 4)
(Sæson 4)

En ung mand i nutidens Istanbul opdager sin forbindelse til en gammel orden og begiver sig ud på en mission for at redde byen fra en udødelig fjende.

08/07Stateless (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fire fremmede – en kvinde på flugt, en modig flygtning, en ihærdig bureaukrat og en kæmpende far – mødes i et australsk asylcenter.

05/07The Underclass (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at være blevet smidt ud af et eliteprogram bliver en elev rodet ind i en high school-bandes gøren og laden, mens hun forsøger at finde sin egen identitet.

05/07Lille Singham (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne animationsserie, der er et spinoff af Rohit Shettys actionserie, følger vi den tapre børnebetjent Little Singhams eventyr, når han forsvarer sin by mod ondskaben.

04/07iZombie (Sæson 5)
(Sæson 5)

En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.

04/07Hook (Sæson 1)
(Sæson 1)

På trods af deres fædres rivalisering bliver to universitetsstuderende venner i et boksecenter, mens de håndterer familiedrama, romantik og personlige kriser.

03/07Ju-On: Origins (Sæson 1)
(Sæson 1)

En forsker af det paranormale leder som en besat efter et hjemsøgt hus, hvor en mor og hendes barn kom ud for noget frygteligt mange år tidligere.

03/07The Baby-Sitters Club (Sæson 1)
(Sæson 1)

Ann M. Martins populære bøger har fået en moderne opdatering i denne serie, som følger en gruppe veninder og deres babysitterklub.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →