Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix

Son of Sam-sagen blev en livslang besættelse for journalisten Maury Terry, der blev overbevist om, at mordene havde forbindelse til en satanisk kult.

04/05Trash Truck (Sæson 2)
(Sæson 2)

Seksårige Hans og hans bedste ven, der er en kæmpe skraldebil, udforsker verden på fantastiske eventyr sammen med deres dyrevenner.

04/05Selena: The Series (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den ikoniske mexicansk-amerikanske sanger Selena opnår berømmelse, mens hun sammen med sin familie ofrer alt for at opfylde deres fælles livslange drøm.

04/05Navillera (Sæson 1)
(Sæson 1)

En 70-årig med en drøm og en 23-årig med talent hjælper hinanden ud af en barsk virkelighed ved at tage en udfordring op og blive til noget inden for balletten.

01/05Elvis Presley: The Searcher (Sæson 1)
(Sæson 1)

I denne dokuserie kaster arkivoptagelser og interviews med ikoner nyt lys på musiklegenden Elvis Presleys liv, lidenskaber og lidelser.

01/05Below Deck (Sæson 4)
(Sæson 4)

Et ungt besætningsmedlem på en luksusyacht navigerer gennem livet til søs, men romantik, krævende gæster og drama truer den gode stemning.

01/05H2O: Just Add Water (Sæson 3)
(Sæson 3)

Da tre teenagere strander på en øde ø og forvilder sig ned i et mystisk bassin ved fuldmåne, bliver de til havfruer med magiske evner.

30/04The 100 (Sæson 6)
(Sæson 6)

Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

30/04The Innocent (Sæson 1)
(Sæson 1)

Et utilsigtet drab leder en mand ned i et mørke af intriger og mord. Lige da han finder kærligheden og friheden, bringer en enkelt telefonopringning mareridtet tilbage.

30/04The Unremarkable Juanquini (Sæson 2)
(Sæson 2)

En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.

30/04Pet Stars (Sæson 1)
(Sæson 1)

Følg talentmanagementfirmaet Pets on Q, mens de arbejder med de sociale mediers største dyreinfluenter i denne realityserie.

29/04Yasuke (Sæson 1)
(Sæson 1)

En fredelig sømand, der engang var kendt som den sorte samurai, bliver atter trukket ind i konflikt, da han tager en lille pige med mystiske kræfter under sine vinger.

28/04Sexify (Sæson 1)
(Sæson 1)

For at udvikle en innovativ sex-app og vinde en teknologikonkurrence må en seksuelt uerfaren studerende og hendes venner udforske intimitetens skræmmende verden.

28/04Headspace Guide to Sleep (Sæson 1)
(Sæson 1)

Lær mere om at sove bedre med Headspace. Hver episode forklarer udbredte fejlantagelser, giver brugbare tips og slutter med en guidet afslapningsøvelse.

27/04Fatma (Sæson 1)
(Sæson 1)

En anonym hushjælp forsøger at komme sig over en personlig tragedie og begår stribevis af mord i sin søgen efter sin forsvundne mand, mens hun slikker gamle sår.

27/04Go! Go! Cory Carson (Sæson 4)
(Sæson 4)

Dyt, dyt – af sti af sted! Spænd sikkerhedsbæltet, og tag med på sjove eventyr med den bedårende børnebil Billy Bilsen, når han udforsker de snoede veje i Bumleby Bakker.

23/04Shadow and Bone (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Ved hjælp af innovativ teknologi sætter denne dokuserie et nyt perspektiv på naturen, hvor dyrene bruger farver for at overleve og begå sig.

22/04Let’s Fight Ghost (Sæson 1)
(Sæson 1)

En medicinstuderende med overnaturlige kræfter forsøger at udnytte sine evner i kamp mod spøgelser, indtil en omflakkende ånd vækker kærligheden i ham.

21/04Zero (Sæson 1)
(Sæson 1)

En genert teenager, der kan gøre sig usynlig, må tilsidesætte sine egne kunstnerdrømme og få styr på sin evne for at hjælpe med at forsvare sit kvarter.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →