Følg Flixfilm på Facebook - Nye serier på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye serier på Netflix
08/12Brooklyn Nine-Nine (Sæson 7)
(Sæson 7)

Denne komedie følger sager og personer på en politistation i Brooklyn langt fra de farlige og dramatiske udfordringer på Manhattan.

07/12Centaurworld (Sæson 2)
(Sæson 2)

En frygtløs krigshest rejser gennem en finurlig verden fyldt med magi, eventyr og syngende kentaurer for at blive genforenet med sin trofaste rytter.

07/12Go Dog Go (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den opfindsomme hundehvalp Prik er altid på jagt efter nye eventyr sammen med sine bedste venner. Undervejs løser de problemer og hjælper Poterups indbyggere.

06/12Voir (Sæson 1)
(Sæson 1)

Filmelskere dissekerer store filmiske øjeblikke, der begejstrede, forvirrede, udfordrede og ændrede dem for evigt i denne samling af visuelle essays.

03/12Money Heist (Sæson 5)
(Sæson 5)

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

03/12Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 4)
(Sæson 4)

Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.

03/12Coming Out Colton (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den tidligere NFL-spiller og Bachelor-stjerne Colton Underwood begiver sig ud på en rejse for at omfavne sit nye liv som fuldblodsmedlem af LGBTQ-bevægelsen.

03/12Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin (Sæson 2)
(Sæson 2)

Filmskaberne og skuespillerne bag Papirhuset-karaktererne Tokyo og professoren taler om den følelsesladede kunstneriske proces, de gennemgik under optagelsen af serien.

03/12RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 6)
(Sæson 6)

Drag Queens fra tidligere sæsoner dyster om en præmie på 100.000 dollars og en eftertragtet plads i Drag Race Hall of Fame.

02/12The Coyotes (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe venner på camping finder nogle diamanter i skoven, hvilket bliver starten på en prøvelse, der kommer til at teste deres venskab – og sætte deres liv på spil.

02/1244 Cats (Sæson 4)
(Sæson 4)

Tag med, når de syngende, lodne venner Lampo, Milady, Pilou og Meatball danner et band sammen.

01/12Lost in Space (Sæson 3)
(Sæson 3)

Efter at være nødlandet på en fremmed planet kæmper familien Robinson mod alle odds for at overleve og slippe væk. Men de er omgivet af skjulte farer.

01/12JoJo’s Bizarre Adventure (Sæson 5)
(Sæson 5)

Adskillige generationer af familien Joestar – som alle har det samme kælenavn – konfronterer overnaturlige skurke i en række forskellige tidsperioder.

01/12Kayko and Kokosh (Sæson 2)
(Sæson 2)

To slaviske krigere gør alt, hvad de kan, for at forsvare landsbyen Mirmilby mod de onde nidriddere.

28/11Nisser (Sæson 1)
(Sæson 1)

En juleferie forvandles til et mareridt for en teenager og hendes familie, da de opdager en urgammel trussel, som lurer på deres ferieø.

27/11Edens Zero (Sæson 1)
(Sæson 1)

Om bord på Edens Zero drager en ensom dreng, der kan betvinge tyngdekraften, ud på et eventyr for at finde den sagnomspundne rumgudinde Moder.

Da Birgit Meier forsvinder i 1989, forsinker politiets fejltrin sagen i flere år. Men hendes bror mister aldrig troen i sin utrættelige søgen efter sandheden.

26/11Light the Night (Sæson 1)
(Sæson 1)

I Taipeis luderkvarter i 1980’erne må kvinderne på en populær natklub håndtere jalousi, hjertesorg, venskab og kærlighed.

26/11School of Chocolate (Sæson 1)
(Sæson 1)

Otte proffer er elever hos en berømt chocolatier for at lære at mestre chokoladens kunst. Men kun en af dem bliver udnævnt til bedste elev og får sit livs chance.

25/11F Is for Family (Sæson 5)
(Sæson 5)

Oplev familien Murphy tilbage i 1970’erne – dengang børn passede sig selv, øllet flød i stride strømme, og tv’et var en mands kæreste eje.

Find flere serier på Netflix Danmark på næste side →