Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1 Chance 2 Dance

1 Chance 2 Dance

01/08/2015 | Flixfilm

Se 1 Chance 2 Dance på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Family
Instruktion: Adam Deyoe
Skuespillere: Lexi Giovagnoli, Justin Ray, Rae Latt
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da en håbefuld danser må flytte under sit sidste år i high school, står hun over for valget mellem to drenge – og kun én chance for at få opfyldt sin drøm.

1 Chance 2 Dance havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 1 Chance 2 Dance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1 Chance 2 Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1 Chance 2 Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1 Chance 2 Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1 Chance 2 Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar