Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1 Night

01/06/2017 | Flixfilm

Se 1 Night på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Minhal Baig
Skuespillere: Anna Camp, Justin Chatwin, Isabelle Fuhrman, Kyle Allen
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I løbet af en enkelt nat finder to teenagere med en fælles fortid sammen på trods af sociale uligheder, mens et par i 30'erne diskuterer fremtiden.


Se 1 Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


1 Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 1 Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 1 Night:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 1 Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1 Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar