Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10,000 B.C.

10,000 B.C.

26/05/2017 | Flixfilm

Se 10,000 B.C. på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, History
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Steven Strait, Camilla Belle, Cliff Curtis, Joel Virgel
Spilletid: 109 min
Land: USA, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Den barske mammutjæger D'Leh tager afsted på en rejse for at redde kvinden, han elsker, fra en ondskabsfuld krigsherre og redde indbyggerne i sin landsby.


Se 10,000 B.C. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk10,000 B.C. havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10,000 B.C. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10,000 B.C. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10,000 B.C. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10,000 B.C. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar