Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

10.5

03/11/2013 | Flixfilm

Se 10.5 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kim Delaney, Fred Ward, Ivan Sergei, Dulé Hill
Spilletid: 165 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Et jordskælv på 7,9 sønderlemmer Seattle, og et efterskælv på 8,4 skaber endnu mere kaos med potentielt flere efterskælv på vej.


Se 10.5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk10.5 havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10.5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10.5 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10.5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10.5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar