Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 actionfilm fra 1990’erne på Netflix

10 actionfilm fra 1990’erne på Netflix

19/11/2021 | Flixfilm

10 actionfilm fra 1990erne paa Netflix

Det var nemmere at klare skærerne i 90’erne. Her skulle en helt blot bruge et enkelt våben for nedlægge fjenderne og redde verden.

I denne artikel havde vi samlet 10 actionfilm, der havde premiere i 1990’erne og som alle mere eller mindre bekræfter reglen end undtagelsen.

Alle filmanbefalingerne byder overdådige redningsaktioner, store våben, onde og dumme fjender, samt vanvittige eksplosioner. Actionfilmene kan netop nu streames på Netflix.

Stream blandt andet filmen hvor en politimand får sin sag for, da han går undercover som børnehavepædagog for at skaffe oplysninger om en narkohandler, samt en pensioneret antiterroragent som slå sig sammen med en våbenhandler og tager til Rom for at redde sin bortførte familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find de 10 actionfyldte anbefalinger herunder;

Terminator 2

Terminator 2: Judgment Day

To terminatorer fra fremtiden forsøger at finde Sarah Connors unge søn, John. Den ene maskine er programmeret til at dræbe ham, den anden til at beskytte ham.

Se Terminator 2: Judgment Day på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heat

Heat

En politibetjent og en tyv står over for hinanden, og finder ud af, at de har brug for hinanden, og at grænsen mellem betjent og forbryder ikke altid er klart defineret.

Se Heat på Netflix.

Mummy

Mumien

Da et hold amerikanske arkæologer uforvarende genopliver en forbandet mumie, får en eventyrer og en klodset egyptolog til opgave at stoppe den onde ånd.

Se Mumien på Netflix.

Mission Impossible

Mission: Impossible

En agent bliver fejlagtigt mistænkt som forræder, da hans team likvideres brutalt under en mission, og han må rense sit navn og hævne dem. Men sandheden chokerer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Se Mission: Impossible på Netflix.

Double Team

Double Team

Da hans kone og søn bliver bortført, slår en pensioneret antiterroragent sig sammen med en våbenhandler og tager til Rom for at redde sin familie.

Se Double Team på Netflix.

Peacemaker

The Peacemaker

Da terrorister udløser en atomeksplosion i Rusland, kommer en amerikansk efterretningsagent fra specialstyrkerne og en ekspert i atomvåben til undsætning.

Se The Peacemaker på Netflix.

Stroemer i boernehaveklassen

Strømer i børnehaveklassen

En politimand får sin sag for, da han går undercover som børnehavepædagog for at skaffe oplysninger om en narkohandler, hvis søn går i børnehaven.

Se Strømer i børnehaveklassen på Netflix.

Waterworld

Waterworld

Isen ved polerne er smeltet, og en mutantsejler tager en bartender og hendes unge protegé med om bord for at undslippe piraten, der jagter deres vejviser til Landjorden.

Se Waterworld på Netflix.

Jackal

Sjakalen

Sjakalen hyres af et medlem af den russiske mafia til at hævne et FBI-angreb, der endte med, at hans bror døde. Han må undgå de mænd, der jager ham.

Se Sjakalen på Netflix.

Kapring i hoej fart

Kapring i høj fart

Den pensionerede terrorbekæmper Casey Ryback og hans niece er ombord på et tog mod vest, da det indtages af en psykopat med planer om at jævne østkysten med jorden.

Se Kapring i høj fart på Netflix.

Hvilke actionfilm fra 1990’erne synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til 10 actionfilm fra 1990’erne på Netflix

  1. Alexander - kl. 09:51, 20-11-2021:

    Jeg synes den er mega god og vil gerne have at den kommer tilbage igen, plsssss

Skriv kommentar