Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 años con Bebe

10 años con Bebe

03/08/2022 | Flixfilm

10 años con Bebe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger den populære spanske musiker Bebes rejse, når hun tager på turne for at fejre sit første albums 10-årsjubilæum.

10 años con Bebe havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 10 años con Bebe på YouTube.Se 10 años con Bebe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 10 años con Bebe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 años con Bebe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 10 años con Bebe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 10 años con Bebe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar