Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 bingeværdige serier, du skal se i påskeferien

10 bingeværdige serier, du skal se i påskeferien

29/03/2018 | Flixfilm

Påskeferien byder på en masse fridage – og påsketraditioner – men har du ikke appetit på våde påskefrokoster, sild og snaps, så kast dig i stedet over disse 10 medrivende serier, som Netflix anbefaler til dig, der helst vil tilbringe påskedagene på sofaen.

Blandt serie-anbefalingerne finder du både nervepirrende krimihistorier, futuristiske sci-fi-eventyr og utrolige fortællinger fra det virkelige liv. Mange af serierne har endda mere end én sæson at kaste sig over og dermed skulle feriens underholdning gerne være sikret!

God fornøjelse og god påske.

Altered Carbon

Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Se Altered Carbon (2 sæsoner) på Netflix.

American Crime Story

Denne antologiserie dramatiserer historiske kriminalsager i USA, herunder retssagen mod O.J. Simpson og Andrew Cunanans seriemord i 1997. Serien vandt ni Emmy-priser, blandt andet for bedste miniserie og de stærke skuespilpræstationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se American Crime Story (1 sæson) på Netflix.

Breaking Bad

En high school-kemilærer med uhelbredelig kræft begynder produktion og salg af krystalmetamfetamin sammen med en tidligere studerende for at sikre sin families fremtid. Breaking Bad vandt hele 16 Emmy- priser, inkl. fire priser for bedste skuespiller til hovedrolleindehaveren Bryan Cranston.

Se Breaking Bad (5 sæsoner) på Netflix.

Designated Survivor

USA’s skæbne ligger i hænderne på en lavtstående embedsmand, da et angreb på Washington næsten udsletter regeringen i denne gribende politiske thriller.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2023)

Se Designated Survivor (3 sæsoner) på Netflix.

Jessica Jones

Jessica Jones hyres til at finde en køn universitetsstuderende, som er forsvundet. Men sagen viser sig at være mere kompliceret end som så.

Se Jessica Jones (3 sæsoner) på Netflix.

Manhunt: Unabomber

På baggrund af meget få spor og en stadig mere panisk offentlighed søger FBI ny hjælp til at spore den berygtede Unabomber.

Se Manhunt: Unabomber (1 sæson) på Netflix.

Mindhunter

I slutningen af 1970’erne udvider to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og komme ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.

Se Mindhunter (2 sæsoner) på Netflix.

Narcos

Den sande historie om Colombias berygtede, voldelige og magtfulde narkokarteller er brændstoffet i denne barske gangsterdramaserie.

Se Narcos (3 sæsoner) på Netflix.

Stranger Things

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Se Stranger Things (3 sæsoner) på Netflix.

Suits

Da han imponerer en advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet advokatjob, selvom han ikke har en eksamen.

Se Suits (8 sæsoner) på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar