Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

30/09/2017 | Flixfilm

Se 10 Cloverfield Lane på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Dan Trachtenberg
Skuespillere: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr., Douglas M. Griffin
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En kvinde slår op med sin forlovede, kommer ud for en ulykke og vågner op i en bunker med en mand, der overbeviser hende om, at der er sket en apokalyptisk begivenhed.


Se 10 Cloverfield Lane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk10 Cloverfield Lane havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10 Cloverfield Lane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10 Cloverfield Lane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10 Cloverfield Lane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Cloverfield Lane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar