Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

01/07/2022 | Flixfilm

10 Cloverfield Lane på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Dan Trachtenberg
Skuespillere: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr.
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En kvinde slår op med sin forlovede, kommer ud for en ulykke og vågner op i en bunker med en mand, der overbeviser hende om, at der er sket en apokalyptisk begivenhed.

10 Cloverfield Lane havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 10 Cloverfield Lane på YouTube.Se 10 Cloverfield Lane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 10 Cloverfield Lane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Cloverfield Lane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 10 Cloverfield Lane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 10 Cloverfield Lane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar