Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Days in Sun City

10 Days in Sun City

15/11/2019 | Flixfilm

10 Days in Sun City på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Adze Ugah
Skuespillere: Gbenro Ajibade, Ali Baba, Fathia Balogun
Spilletid: 87 min
Land: South Africa, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En ung mand får uventet konkurrence, da hans kæreste kåres som Miss Nigeria, og han tager til Sydafrika for at være sammen med hende.

10 Days in Sun City havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 10 Days in Sun City på YouTube.Se 10 Days in Sun City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 10 Days in Sun City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Days in Sun City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 10 Days in Sun City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 10 Days in Sun City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar