Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Days in Sun City

10 Days in Sun City

15/11/2019 | Flixfilm

Se 10 Days in Sun City på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Adze Ugah
Skuespillere: Gbenro Ajibade, Adesua Etomi-Wellington, Ayo Makun, Richard Mofe-Damijo
Spilletid: 87 min
Land: South Africa, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En ung mand får uventet konkurrence, da hans kæreste kåres som Miss Nigeria, og han tager til Sydafrika for at være sammen med hende.Se 10 Days in Sun City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


10 Days in Sun City havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10 Days in Sun City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 10 Days in Sun City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10 Days in Sun City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Days in Sun City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar