Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » 10 Days of a Bad Man

10 Days of a Bad Man

18/08/2023 | Flixfilm

10 Days of a Bad Man på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Uluç Bayraktar
Skuespillere: Nejat Isler, Riza Kocaoglu, Kadir Çermik
Spilletid: 123 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Knust og nedbrudt kæmper en privatdetektiv sig vej gennem et net af løgne for at finde sandheden bag et mord.Se 10 Days of a Bad Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

10 Days of a Bad Man havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 10 Days of a Bad Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 10 Days of a Bad Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Days of a Bad Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 10 Days of a Bad Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 10 Days of a Bad Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar