Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 10 film og serier skal du streame på Netflix i februar

10 film og serier skal du streame på Netflix i februar

29/01/2021 | Flixfilm

film og serier skal du streame paa Netflix i februarNetflix er blandt de største streamingtjenester i Danmark og det er ikke underligt med al den underholdning, som konstant får premiere.

I denne artikel har vi samlet 10 titler, der får premiere i februar – 3 serier og 7 film, som vi synes du skal prioritere at binge.

Find trailers til alle anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i februar; Kommende nyheder i februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til storfilmen ‘News Of The World’ med Tom Hanks i hovedrollen som en veteran fra den amerikanske borgerkrig. Filmen udkom i slutningen af 2020 i de amerikanske biografer til store roser og fremragende anmeldelser. Der er med garanti en stor filmoplevelse i vente.

Herudover har Netflix premiere på en helt ny komedieserie med Kevin James fra ‘Kongen af Queens’, et intenst drama med John David Washington fra ‘Tenet’, samt en vanvittig koreansk sci-fi-film om fire outsidere, der får fingre i en sprængfarlig hemmelighed.

Se de 10 Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i februar, herunder;

Firefly Lane – Sæson 1

Tully og Kate er bedste veninder og støtter hinanden i både op- og nedgangstider. Deres ubrydelige bånd hjælper dem igennem fra teenageårene til de er i 40’erne.

Firefly Lane har premiere 3. februar.

Malcolm & Marie

Da en filmskaber og hans kæreste kommer hjem efter hans filmpremiere, tvinger ulmende spændinger og nogle smertefulde afsløringer dem til at revurdere deres forhold.

Malcolm & Marie kan streames fra den 5. februar.

Space Sweepers

Fire outsidere, der jagter rumaffald og vidtløftige drømme i år 2092, afslører sprængfarlige hemmeligheder, da de forsøger at sælge en blåøjet humanoide.

Sci-fi-filmen Space Sweepers har premiere den 5. februar.

News of the World

En veteran fra den amerikanske borgerkrig, der rejser fra by til by som nyhedsoplæser, tager på en farefuld færd gennem Texas for at give en forældreløs pige et nyt hjem.

Storfilmen News of the World med Tom Hanks har premiere 10. februar.

The Vanishing at the Cecil Hotel – Sæson 1

Det berygtede Cecil Hotel får et endnu dårligere ry, da gæsten Elisa Lam forsvinder. Skaberen af The Ted Bundy Tapes ser nærmere på skumle gerningssteder.

Se første sæson af true-crime-serien The Vanishing at the Cecil Hotel fra den 10. februar

Red Dot

Et par unge vordende forældre prøver på en skitur at puste nyt liv i deres ægteskab. Pludselig opdager de, at de bliver forfulgt af nogle ubarmhjertige mordere.

Den svenske thriller Red Dot har premiere på Netflix Danmark den 11. februar.

Hvis bare du var min – For altid

Efter en familieferie i Korea har Lara fokus på det sidste år i high school, og hun begynder at overveje college – med og uden Peter.

Hvis bare du var min – For altid lander på Netflix den 12. februar.

The Crew – Sæson 1

Livet på værkstedet tager en skarp drejning for en NASCAR-teamleder og hans sammentømrede racerhold, da en ny chef kommer til og vender op og ned på alting.

Se komedieserien The Crew på Netflix fra den 15. februar

Jurassic World

Ejerne af en forlystelsespark med dinosaurustema prøver at tiltrække turister med en spændende ny udstilling, men en dødsensfarlig kæmpe slipper løs og terroriserer øen.

Den 16. februar har Jurassic World premiere på Netflix.

Gemini Man

En snigskytte, som for nylig er gået på pension, kæmper mod en yngre og stærkere version af sig selv, som et hemmeligt regeringsorgan har skabt for at dræbe ham.

Actionfilmen Gemini Man med Will Smith kan ses på Netflix fra den 24. februar.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i februar? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere februar-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i februar1 kommentar til 10 film og serier skal du streame på Netflix i februar

  1. Jes sønderup - kl. 23:42, 31-01-2021:

    Kom nu med nogle nye film, i stedet for alle gamle film i bliver ved at sætte på Netflix der sker intet nyt hos jer så med mindre i vil miste alle jeres kunder til Disney plus så tag jer sammen de 1/3 billigere end jer og der konstant ny film og serier

Skriv kommentar