Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 film på Netflix til dine nytårstømmermænd

10 film på Netflix til dine nytårstømmermænd

30/12/2018 | Flixfilm

netflix nytår danmark 2018 filmHar du ondt i håret eller var nytårsnat hård ved dig og er ude af i stand til at træffe beslutninger, så har Flixfilm i denne artikel samlet 10 film, der er perfekte til nytårstømmermænd. De kan alle ses på Netflix Danmark.

Nytårsdag skal underholdningen helst være i den milde ende hvor der ikke stilles for store krav til hjernen, og derfor er filmene en blanding af velkendte klassikere indenfor alle filmgenre.

Filmene byder både på komedie, action, drama og romantik, men fælles for dem alle er, at de er elsket af anmeldere og utallige mennesker over hele verden.

Nogle af genindspilningernes succes kan givetvis tilskrives den filmiske og teknologiske udvikling, som har gjort det muligt at producere filmene med de rette effekter, mens andre har formået at udfolde historien uden at det er gået ud over originaliteten.

Se 10 nytårsanbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Back to the Future

Back to the Future

Den excentriske opfinder Doc Brown forvandler en DeLorean til en tidsmaskine, der uforvarende sender hans unge ven, Marty McFly, 30 år tilbage i tiden.

Se Back to the Future på Netflix Danmark.

Coming to America

Artiklen fortsætter under annoncen

Coming to America

En afrikansk prins er utilfreds med sit beskyttede liv og drager til USA som en mand af arbejderklassen for at finde en, der vil falde for ham og ikke for hans rigdom.

Se Coming to America på Netflix.

ET the Extra Terrestrial

E.T. the Extra-Terrestrial

Steven Spielbergs filmhit fra 1982 fortæller den hjertevarme historie om det særlige bånd, 10-årige Elliot skaber til et rumvæsen, som han døber E.T.

Se E.T. the Extra-Terrestrial på streamingtjenesten Netflix.

Ferris Buellers Day Off

Ferris Bueller’s Day Off

Ferris Bueller er taget på en vild pjækkedag gennem Chicagos gader sammen med sin kæreste og sin bedste ven. Meld dig syg, og tag med på det sjoveste eventyr!

LÆS OGSÅ:   Netflix vil lave færre, bedre og billigere film

Se Ferris Bueller’s Day Off på Netflix.

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump (Tom Hanks) handler om en ganske almindelig mand, hvis enfoldige uskyld legemliggør en hel generation.

Se Forrest Gump på Netflix.

GoodFellas

GoodFellas

Denne gangstersaga følger Henry Hills storhed og fald. Hans kriminelle løbebane fangede både topgangsteres og FBI’s oppærksomhed.

Se GoodFellas< på Netflix Danmark.Happy Gilmore

Happy Gilmore

En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.

Se >Happy Gilmore på Netflix.

Notting Hill

Notting Hill

Et tilfældigt møde bringer den reserverede boghandler William Thacker og Hollywood-ikonet Anna Scott sammen, og der opstår en usandsynlig romance.

Se Notting Hill på Netflix.

The Breakfast Club

The Breakfast Club

Atleten, hjernen, forbryderen, prinsessen og den mærkelige bryder gennem gymnasiets sociale barrierer under lørdagens eftersidning.

Se The Breakfast Club på Netflix DK.

The Firm

The Firm

Da en uddannet fra Harvard Law School får job hos et prestigefyldt firma, ignorerer han advarslen fra sin kone, som frygter, at aftalen er for god til at være sand.

Se The Firm på Netflix.

Er der en film du plejer at se når du har tømmermænd eller dagen efter nytårsaften, så skriv den gerne nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar