Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 hårrejsende krimiserier med kvindelige efterforskere i hovedrollen

10 hårrejsende krimiserier med kvindelige efterforskere i hovedrollen

06/04/2018 | Flixfilm

Bizarre mordsager, twistede plots og jagten på forbrydere kan i den grad holde os vågne om natten, for det kan IKKE gå hurtigt nok, når mysteriet skal opklares og morderen fanges.

Har du også en svaghed for nervepirrende spænding – og har du en lille detektiv gemt i maven – så tag et kig på disse 10 krimiserier på Netflix, som har topseje, kvindelige efterforskere i hovedrollen, og som med garanti vil få dig helt ud på stolekanten.

Store dele af verden er repræsenteret på listen og du kan således se hvordan efterforskerne arbejder i Danmark, England, USA, Korea m.fl.

God fornøjelse!

Artiklen fortsætter under annoncen

Broadchurch

Da en dreng myrdes i den lille kystby Broadchurch, bliver de lokale kriminalassistenter Ellie Miller og Alec Hardy sat på den mystiske sag.

Se Broadchurch på Netflix.

Broen

Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Broen på Netflix.

Collateral

I sin efterforskning af mordet på et pizzabud afslører en kriminalbetjent fra London en indviklet sammensværgelse, der involverer pushere, smuglere og spioner.

Se Collateral på Netflix.

Dicte

En kriminalreporter starter på et nyt liv, da hun vender tilbage til sin hjemby, hvor hun kommer i konflikt med politiet, fordi hun prøver at løse deres sager.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Se Dicte på Netflix.

Happy Valley

Cathrine Cawood, en politiassistent i Yorkshire, jagter manden, som overfaldt hendes afdøde datter, uvidende om, at han nu deltager i en hemmelig kidnapningsplan.

Se Happy Valley på Netflix.

Homeland

CIA-analytikeren Carrie Mathison kæmper med psykiske og familiemæssige problemer, mens hun fører krig mod terrorisme i denne politiske thriller.

Se Homeland på Netflix.

Marcella

Hendes ægteskab er slut, og nu vender hun tilbage til jobbet som kriminalbetjent i London efter 12 år. Men er den morder, hun engang jagtede, også tilbage?

Se Marcella på Netflix.

The Fall

En kriminalbetjent kæmper med sine egne dæmoner, mens hun forsøger at trænge ind i hovedet på en seriemorder, der skjuler sig bag en facade som familiefar.

Se The Fall på Netflix.

The Killing

Drabsdetektiverne Sarah Linden og Stephen Holder bliver dybt påvirkede af de mord, de efterforsker i denne mørke og roste krimiserie.

Se The Killing på Netflix.

Stranger

Med hjælp fra en modig kvindelig efterforsker, tackler en anklager, som har mistet evnen til at føle empati, en mordsag befængt af politisk korruption.

Se Stranger på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar