Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Jours En Or

10 Jours En Or

01/07/2017 | Ingen kommentarer

Se 10 Jours En Or på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicolas Brossette
Skuespillere: Franck Dubosc, Claude Rich, Marie Kremer, Mathis Touré
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da en ubekymret ungkarl uventet bliver gjort ansvarlig for en ung dreng, tager de to på en tur, der vil ændre deres liv.


Se 10 Jours En Or på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10 Jours En Or herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Jours En Or stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar