Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 10 Jours En Or

10 Jours En Or

01/07/2017 | Flixfilm

Se 10 Jours En Or på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicolas Brossette
Skuespillere: Franck Dubosc, Claude Rich, Marie Kremer, Mathis Touré
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da en ubekymret ungkarl uventet bliver gjort ansvarlig for en ung dreng, tager de to på en tur, der vil ændre deres liv.


Se 10 Jours En Or på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10 Jours En Or herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10 Jours En Or (10 Gyldne Dage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Jours En Or stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar