Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 10 julefilm på Netflix som med garanti vil få dig i julestemning

10 julefilm på Netflix som med garanti vil få dig i julestemning

07/12/2017 | Flixfilm

Dagene bliver kortere og temperaturerne koldere, mens vi nærmer os jule- og familietid. Og hvilken bedre måde at tage forskud på julehyggen på end med disse 10 film fra Netflix, der med garanti vil få både dig og børnene i julestemning.

Se blandt andet sangeringen Miley Cyrus og dronningen af popmusik, Mariah Carey, kaste sig ud i sang med med særlige gæster heriblandt George Clooney, eller få et gensyn med Krumme, der i den danske film, hjælper julemanden med at redde julen.

Se de 10 julefilm herunder;

A Very Murray Christmas

Bill Murrays juleshow får en hård start, men det ender med at blive en drøm af en juleaften. Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist, der er ganske fornøjelig underholdning.

Se A Very Murray Christmas på Netflix

A Christmas Prince

Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge. Et romantisk drama fra 2017.

Se A Christmas Prince på Netflix

Angel of Christmas

Da en nyhedsmedarbejder efterforsker et arvestykkes oprindelse, opdager hun genstandens magiske fortid og møder et særligt menneske – måske ikke helt tilfældigt i denne romantiske komedie.

Se Angel of Christmas på Netflix

Deck the Halls

Steve ønsker at leve et roligt, velordnet liv i en lille by i New England. Hans nye nabo har imidlertid andre planer og skaber en juleudsmykning, der kan ses fra rummet. Skøn julekomedie med Danny DeVito og Matthew Broderick i hovedrollerne.

Se Deck the Halls på Netflix

Krummerne – Så er det jul igen

Da julemanden mister en bog, der indeholder nøglen til hans magiske kræfter, er det op til Krumme at få den tilbage i tiden til at redde julen.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Strays'

Se Krummerne – Så er det jul igen på Netflix Danmark

I’ll Be Home for Christmas

Jackie, en distriktsadvokat og enlig mor, ser frem til at afslutte en stor sag og holde jul med sin datter, men planerne forpurres, da hendes far pludselig dukker op.

Se I’ll Be Home for Christmas på Netflix

Polar-ekspressen

En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen.

Se Polar-ekspressen på Netflix

Mariah Carey’s Merriest Christmas

Dronningen af popmusik, Mariah Carey, er vært for dette stjernespækkede juleprogram med særlige gæster og en kendt person, der læser The Night Before Christmas.

Se Mariah Carey’s Merriest Christmas på Netflix

A Wish for Christmas

Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun Julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?

Se A Wish for Christmas på Netflix

Once Upon a Holiday

En prinsesse flygter fra sine royale pligter under et julebesøg I en storby. Der er hun heldig at møde en sød mand, som viser hende glæden ved et almindeligt liv. Hendes juleønske var blot at opleve en almindelig hverdag, men da der opstår romantik, bliver hendes ønske lige det større.

Se Once Upon a Holiday på Netflix

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.Skriv kommentar