Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 tv-serier på Netflix med alle afsnit

10 tv-serier på Netflix med alle afsnit

05/02/2017 | Flixfilm

Det er ofte ikke særlig spændende, at påbegynde at se en serie på Netflix hvorefter man opdager at streamingtjenesten ikke har alle afsnit eller man skal vente flere måneder på at der bliver lavet nye episoder, som det f.eks. er tilfældet med Netflix’ egne serier, som Orange Is the New Black, Stranger Things og House of Cards.

Derfor har vi i denne artikel samlet 10 serier som kan ses til ende! Det betyder, at alle sæsoner og episoder af de pågældende serier er tilgængelige på Netflix Danmark.

Listen omfatter kun serier, som allerede er afsluttet og hvor produktionsselskabet har besluttet ikke at lave flere afsnit og dermed ikke serier, som stadig er i produktion.

Find de 10 serier med alle episoder herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Breaking Bad

Mens Walt giver sin familie ordre til at udnytte den beskyttelse, som agenturet for bekæmpelse af narkotika tilbyder Hank, afventer han sin egen skæbne.

Se alle 5 sæsoner af Breaking Bad på Netflix.

Californication

For at fejre udgivelsen af Mias bog er Ashby vært for en soiré i luksusvillaen. Til festen afslører Karen over for Hank, at hun ikke har læst Mias bog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle 7 sæsoner af Californication på Netflix.

Dexter

Om dagen er den godmodige Dexter blodstænksanalytiker for politiet i Miami, men om natten er han en seriemorder, der kun går efter andre mordere.

Find alle 8 sæsoner af Dexter på Netflix Danmark.

Downton Abbey

Denne serie følger familien Crawley og dens tjenestefolk og udstiller snobberiet og konspirationerne i et klassesystem, der kæmper for overlevelse.

Se alle 6 sæsoner af Downton Abbey på Netflix.

How I Met Your Mother

Teds søgen efter kvinden i sit liv fortælles næsten kun i flashbacks, når den voksne Ted fortæller sine børn, hvordan han mødte deres mor.

Se alle 9 sæsoner af How I Met Your Mother på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Lie To Me

Denne dramaserie handler om dr. Cal Lightman, hvis viden om menneskers adfærd hjælper politiet i sager, hvor det er afgørende for opklaringen at vide, hvem der lyver.

Find alle 3 sæsoner af Lie To Me på Netflix Danmark.

Sons of Anarchy

Efter motorcykelklubben Sons of Anarchy har taget kontrollen over byen, varer det ikke længe, før de støder sammen med rivaliserende bander, racister og loven.

Find alle 7 sæsoner af Sons of Anarchy på Netflix Danmark.

Star Trek: The Next Generation

Årtier efter eventyrene med den oprindelige Enterprise-besætning leder kaptajn Jean-Luc Picard en ny Enterprise på missioner, hvor der skal udforskes ukendte verdener.

Se alle 7 sæsoner af Star Trek: The Next Generation på Netflix.

Under the Dome

Dette medrivende “hvad nu hvis”-drama er baseret på Stephen Kings roman om en lille amerikansk by, som pludseligt afskæres fra omverdenen af et kraftfelt.

Se alle 3 sæsoner af Under the Dome på Netflix.

White Collar

For at undgå at komme i fængsel vælger en særdeles velklædt svindler at hjælpe en FBI-agent med at fange andre velklædte tyve, men han har et skjult motiv.

Se alle 6 sæsoner af White Collar på Netflix Danmark.

Foruden ovenstående kan du også finde alle sæsoner og afsnit af The O.C., Continuum, Gossip Girl, Crossing Lines, Roswell, Miss Fisher’s Murder Mysteries, Manhattan, Gilmore Girls, Being Human, Buffy: The Vampire Slayer, Friends m.fl. på Netflix Danmark.

Bemærk venligst, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg og det derfor ikke er sikkert at alle nævnte serier stadig er tilgængelige, da Netflix hele tiden skifter ud blandt sit udvalg af film og serier.
7 kommentarer til 10 tv-serier på Netflix med alle afsnit

 1. Jesper - kl. 20:33, 05-02-2017:

  Hvor er Firefly?

 2. Thomas - kl. 09:58, 07-02-2017:

  Hej Hvornår kommer der flere sæsons af The 100 og ZOO.

 3. Flixfilm - kl. 09:46, 14-02-2017:

  Hej Thomas,

  Vi ligger desværre ikke inde med nogle oplysninger om hvornår der kommer nye afsnit af The 100 eller Zoo. Vi må vente og se 🙂 4. Karoline - kl. 13:29, 11-04-2017:

  hej
  kommer der sæson 8 af gilmore girl

 5. Helle - kl. 11:44, 28-08-2017:

  Hejsa
  Har kun haft Netflix 7 mdr…. gik for ikke så lang tid siden igang med Downton Abbey… nu er den fjernet ? Kommer den igen, eller er det helt slut? ??

 6. Eva - kl. 21:36, 28-08-2017:

  Vi er lige gået i gang m 2. sæson af Downton Abbey og nu er den væk ? Kommer den ikke igen???

 7. Laila - kl. 13:38, 10-09-2017:

  Downtown Abbey ligger ikke på Netflix mere.
  Kommer den tilbage?

Skriv kommentar