Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 10 velkendte favoritfilm på Netflix

10 velkendte favoritfilm på Netflix

21/05/2020 | Flixfilm

10 velkendte favoritfilm på NetflixAlle har en favoritfilm eller flere favoritter, som man har set utallige gang, men altid er et underholdende gensyn.

I denne artikel har vi samlet 10 film, der netop nu kan streames på den danske udgave af Netflix og som garanteret er blandt filmfavoritterne hos nogen Netflix-medlemmer.

Der er ingen grund til at læse videre hvis man forventer, at blive overrasket og anbefalet film, som ikke tidligere set, da flere af de velkendte favoritfilm har været vist på TV utallige gange inden at streamingtjenesten Netflix blev lanceret i Danmark i 2012.

Se blandt andet Will Smith i sit første actionhit og Jim Carrey, der lever et unormalt liv, mens Harrison Ford springer ud som både en eventyrlysten arkæolog, en læge på flugt samt detektiv i en dystopisk verden.

Se de 10 velkendte filmfavoritter herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Indiana Jones and the Raiders of the Lost

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Da Indiana Jones bliver hyret af den amerikanske regering til at finde den legendariske Pagtens Ark, kommer han op mod hele naziregimet.

Se Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark på Netflix.

The Truman Show

Artiklen fortsætter under annoncen

The Truman Show

Det går op for Truman, hvor unormalt hans liv er. Han har ikke opdaget, at hans liv er ét stort realityshow, og at alle følger ham på tv!

Se The Truman Show på Netflix.

The Breakfast Club

The Breakfast Club

Atleten, hjernen, forbryderen, prinsessen og den mærkelige bryder gennem gymnasiets sociale barrierer under lørdagens eftersidning.

Se The Breakfast Club på Netflix.

The Fugitive

The Fugitive

En læge, der er uskyldigt dømt for mord, flygter fra arresten. Men da han prøver at finde den rigtige morder, er politiet lige i hælene på ham.

Se The Fugitive på Netflix Danmark.

Interstellar

Interstellar

Menneskeheden balancerer på kanten af udslettelse, så en gruppe astronauter rejser gennem et ormehul for at lede efter en anden beboelig planet.

Se Interstellar på Netflix.

Unforgiven

Unforgiven

Den tidligere pistolmand William Munny accepterer modvilligt et sidste job — og endnu mere modvilligt en ung pralhals som makker.

Se Unforgiven på Netflix.

Ferris Bueller’s Day Off

Ferris Bueller’s Day Off

Ferris Bueller er taget på en vild pjækkedag gennem Chicagos gader sammen med sin kæreste og sin bedste ven. Meld dig syg, og tag med på det sjoveste eventyr!

Se Ferris Bueller’s Day Off på dansk Netflix.

The Fast and the Furious

The Fast and the Furious

En strisser under dække infiltrerer et racerhold i Los Angeles, der mistænkes for lastbilkapringer, og forelsker sig uventet i bandelederens søster.

Se The Fast and the Furious på Netflix.

Blade Runner

Blade Runner: Theatrical Cut

I det smog-hærgede dystopiske Los Angeles i 2019 bliver Rick Deckard kaldt tilbage fra sin pension for at efterforske en gruppe flygtede androider.

Se Blade Runner: Theatrical Cut på Netflix.

Bad Boys

Bad Boys

I dette hæsblæsende actionbrag er to narkobetjente fra Miami lige i hælene på en mesterskurk, der lige har snuppet heroin til en værdi af 100 millioner dollars.

Se Bad Boys på Netflix.

Hvilke er dine filmfavoritter? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til 10 velkendte favoritfilm på Netflix

  1. Peter C - kl. 14:08, 21-05-2020:

    Gode film. Men der mangler klassikere som: Into the wild, En verden udenfor, Seven, Engle og dæmoner/davinci mysteriet og Good Will hunting

Skriv kommentar