Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

10 Years

01/10/2017 | Flixfilm

Se 10 Years på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jamie Linden
Skuespillere: Channing Tatum, Jenna Dewan, Justin Long, Max Minghella
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en gruppe venner mødes igen til deres 10. high school-jubilæum, bliver gamle drømme vendt, og nye forbindelser opstår.


Se 10 Years på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk10 Years havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 10 Years ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 10 Years herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 10 Years er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10 Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar