Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 100.000.000 har Netflix

100.000.000 har Netflix

19/04/2017 | Flixfilm

100 millioner mennesker fordelt over 190 lande har abonnement til streamingtjenesten Netflix inden den kommende weekend er omme.

Det meddeler Netflix i deres kvartalsregnskab, som blev fremlagt forleden.

I kvartalsregnskabet fremgår det at streamingtjenesten havde lige under 99 millioner medlemmer ved deadline, men Reed Hastings, direktør hos Netflix, forsikrede at streamingtjenesten vil runde de 100 millioner inden for få dage.

USA og hjemmemarkedet er stadig størst for Netflix, men den internationale gruppe af medlemmer vokser stødt og er nu på 47,9 millioner. Dermed forventes det at antallet af internationale kunder vil overstige det amerikanske marked ved næste regnskabsfremlæggelse.

De internationale kunder omfatter alle lande udenfor USA, herunder Danmark, Tyrkiet, Japan og Australien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix delte også lidt information omkring deres indhold og kunne således fortælle at det nye show med ‘Dave Chappelle‘, som havde premiere den 21. marts, er det mest sete comedyshow på Netflix nogensinde, og at deres medlemmer har brugt mere end 500 millioner timer i selvskab med Adam Sandler siden hans første film ‘The Ridiculous Six‘ havde premiere.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 100 millioner medlemmer i over 190 lande, som ser mere end 125 millioner timers serier og film hver dag, bl.a. originale serier, dokumentarer og spillefilm.
Skriv kommentar