Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 100 Girls

100 Girls

01/03/2015 | Flixfilm

Se 100 Girls på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Michael Davis
Skuespillere: Jonathan Tucker, Emmanuelle Chriqui, James DeBello, Katherine Heigl
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En studerende finder kærligheden i en elevator under et strømsvigt, men får ikke fat i hendes navn, så nu skal han lede blandt 100 kvinder for at finde hende.


Se 100 Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk100 Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 100 Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 100 Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 100 Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 100 Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar