Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 100 Girls

100 Girls

01/03/2015 | Flixfilm

100 Girls på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Michael Davis
Skuespillere: Jonathan Tucker, Emmanuelle Chriqui, James DeBello
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En studerende finder kærligheden i en elevator under et strømsvigt, men får ikke fat i hendes navn, så nu skal han lede blandt 100 kvinder for at finde hende.

100 Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 100 Girls på YouTube.Se 100 Girls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 100 Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 100 Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 100 Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 100 Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar