Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 100 Metros

100 Metros

10/03/2017 | Flixfilm

Se 100 Metros på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Marcel Barrena
Skuespillere: Dani Rovira, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, David Verdaguer
Spilletid: 108 min
Land: Spain, Portugal
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En mand, der får konstateret multipel sclerose, svarer igen ved at træne til en Ironman med sin gnavne svigerfars hjælp.Se 100 Metros på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


100 Metros havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 100 Metros ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 100 Metros:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 100 Metros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 100 Metros stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar