Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 100 Women

100 Women

01/03/2015 | Flixfilm

100 Women på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Tamara Rosenfeld, Claire Tailyour
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Sam er kunststuderende og får kontakt med Hope, men mister hendes nummer. En dag møder han hende igen, men hun har mistet gnisten.

100 Women havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 100 Women på YouTube.Se 100 Women på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 100 Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 100 Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 100 Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 100 Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar