Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 100 Women

100 Women

01/03/2015 | Flixfilm

Se 100 Women på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Sam er kunststuderende og får kontakt med Hope, men mister hendes nummer. En dag møder han hende igen, men hun har mistet gnisten.


Se 100 Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk100 Women havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 100 Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 100 Women herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 100 Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 100 Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar