Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1000 Miles from Christmas

1000 Miles from Christmas

24/12/2021 | Flixfilm

1000 Miles from Christmas på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Álvaro Fernández Armero
Skuespillere: Tamar Novas, Andrea Ros, Mar del Hoyo
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En revisor, der hader julen, bliver sendt til en lille by for at arbejde. Her møder han en kvinde, som er fast besluttet på at ændre hans holdning.

1000 Miles from Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1000 Miles from Christmas på YouTube.Se 1000 Miles from Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1000 Miles from Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1000 Miles from Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1000 Miles from Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1000 Miles from Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar