Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1000 Rupee Note

1000 Rupee Note

01/12/2016 | Flixfilm

Se 1000 Rupee Note på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter tilfældigt at have modtaget politisk bestikkelse tager en sød, ældre dame på shoppetur, som dog ikke går helt efter planen.


Se 1000 Rupee Note på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk1000 Rupee Note havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 1000 Rupee Note ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 1000 Rupee Note herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 1000 Rupee Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1000 Rupee Note stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar