Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1000 to 1: The Cory Weissman Story

1000 to 1: The Cory Weissman Story

31/08/2015 | Flixfilm

1000 to 1: The Cory Weissman Story på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Michael Levine
Skuespillere: David Henrie, Luke Kleintank, Beau Bridges, Jean Louisa Kelly
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En lovende basketballstjerne rammes af en blodprop på sit første år på college. Han kæmper mod alle odds for at gøre et comeback.

1000 to 1: The Cory Weissman Story havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1000 to 1: The Cory Weissman Story på YouTube.Se 1000 to 1: The Cory Weissman Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1000 to 1: The Cory Weissman Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1000 to 1: The Cory Weissman Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1000 to 1: The Cory Weissman Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1000 to 1: The Cory Weissman Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar