Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

10×10

01/07/2023 | Flixfilm

10×10 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand bortfører ejeren af en blomsterforretning og holder hende fanget i et lille, lydisoleret rum i et forsøg på at uddrage en mørk hemmelighed fra hendes fortid.Se 10×10 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

10×10 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 10×10 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 10×10 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 10×10 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 10×10, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 10×10 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar