Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1:1 Thierry Henry

1:1 Thierry Henry

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se 1:1 Thierry Henry på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den verdenskendte fodboldhelt Thierry Henry er hovedpersonen i denne personlige sportsdokumentar om hans skift fra Barcelona til New York Red Bulls i 2010.


Se 1:1 Thierry Henry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


1:1 Thierry Henry havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 1:1 Thierry Henry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 1:1 Thierry Henry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 1:1 Thierry Henry er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1:1 Thierry Henry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar