Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Dates of Christmas

12 Dates of Christmas

07/01/2015 | Ingen kommentarer

Se 12 Dates of Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: James Hayman
Skuespillere: Laura Miyata, Vijay Mehta, Amy Smart, Audrey Dwyer
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Kate bliver sat sammen med den flotte Miles på en blind date juleaften og får 12 chancer for at genopleve den, indtil den er præcis, som den skal være.


Se 12 Dates of Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


12 Dates of Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Dates of Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 12 Dates of Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Dates of Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Dates of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar