Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Dates of Christmas

12 Dates of Christmas

07/01/2015 | Flixfilm

12 Dates of Christmas på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: James Hayman
Skuespillere: Laura Miyata, Vijay Mehta, Amy Smart
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Kate bliver sat sammen med den flotte Miles på en blind date juleaften og får 12 chancer for at genopleve den, indtil den er præcis, som den skal være.

12 Dates of Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 12 Dates of Christmas på YouTube.Se 12 Dates of Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 12 Dates of Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Dates of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 12 Dates of Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 12 Dates of Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar