Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Gifts of Christmas

12 Gifts of Christmas

01/11/2020 | Flixfilm

Se 12 Gifts of Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Peter Sullivan
Skuespillere: Katrina Law, Aaron O'Connell, Donna Mills, Melanie Nelson
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en kunstner på sultegrænsen finder et job som personlig shopper, møder hun en stresset reklamemand, der falder for mere end hendes evner til at købe julegaver.

12 Gifts of Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 12 Gifts of Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 12 Gifts of Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Gifts of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 12 Gifts of Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 12 Gifts of Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar