Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Mighty Orphans

12 Mighty Orphans

01/05/2023 | Flixfilm

12 Mighty Orphans på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: History, Sport
Instruktion: Ty Roberts
Skuespillere: Luke Wilson, Vinessa Shaw, Wayne Knight
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En målrettet træner fører et børnehjems football-hold til uventet succes ved hjælp af strategier, der bliver definerende for nutidens football. Baseret på en sand historie.Se 12 Mighty Orphans på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

12 Mighty Orphans havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 12 Mighty Orphans på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 12 Mighty Orphans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Mighty Orphans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 12 Mighty Orphans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 12 Mighty Orphans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar