Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twelve Monkeys

Twelve Monkeys

22/05/2020 | Flixfilm

Se Twelve Monkeys på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 2035 går en fange med til at rejse tilbage i tiden for at finde årsagen til en dræbervirus, der har udryddet jordens befolkning årtier før.


Se Twelve Monkeys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twelve Monkeys havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twelve Monkeys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Twelve Monkeys:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twelve Monkeys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twelve Monkeys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar