Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twelve Monkeys

Twelve Monkeys

22/05/2020 | Flixfilm

Twelve Monkeys på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 2035 går en fange med til at rejse tilbage i tiden for at finde årsagen til en dræbervirus, der har udryddet jordens befolkning årtier før.Se Twelve Monkeys på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Twelve Monkeys havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twelve Monkeys på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Twelve Monkeys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twelve Monkeys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twelve Monkeys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twelve Monkeys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar