Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Monkeys

12 Monkeys

21/05/2019 | Flixfilm

Se 12 Monkeys på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Adventure, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aaron Stanford, Amanda Schull, Barbara Sukowa, Emily Hampshire
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Chechen, Japanese, Czech
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I en postapokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.

12 Monkeys (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 12 Monkeys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 12 Monkeys (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Monkeys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 12 Monkeys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 12 Monkeys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar