Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Monkeys

12 Monkeys

21/05/2019 | Ingen kommentarer

Se 12 Monkeys på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Adventure, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aaron Stanford, Amanda Schull, Barbara Sukowa, Emily Hampshire
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Chechen, Japanese, Czech
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: I en postapokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.


Se 12 Monkeys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


12 Monkeys (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om 12 Monkeys (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 12 Monkeys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Monkeys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Monkeys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar