Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Rounds

12 Rounds

12/10/2016 | Flixfilm

Se 12 Rounds på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Renny Harlin
Skuespillere: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steve Harris
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: New Orleans-betjenten Danny Fisher må redde sin kidnappede forlovede fra den berygtede forbryder Miles Jackson.


Se 12 Rounds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


12 Rounds havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Rounds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 12 Rounds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Rounds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Rounds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar