Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Segundos

12 Segundos

11/09/2015 | Flixfilm

Se 12 Segundos på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Thriller
Instruktør: Kenneth Muller
Skuespillere: Flor Payán, David Medel, Mario Zaragoza, Andrés Montiel
Spilletid: N/A
Land: Guatemala, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Da hendes chef på mystisk vis forsvinder, forsøger en ung assisent at finde ham og jages af en eneboer og hans hund.


Se 12 Segundos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk12 Segundos havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Segundos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 12 Segundos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Segundos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Segundos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar