Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Strong

12 Strong

01/12/2019 | Flixfilm

Se 12 Strong på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Nicolai Fuglsig
Skuespillere: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, Navid Negahban
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Dari, Russian, Spanish, Uzbek
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.


Se 12 Strong på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


12 Strong havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Strong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 12 Strong:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Strong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Strong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar