Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Strong

12 Strong

01/12/2019 | Flixfilm

12 Strong på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Nicolai Fuglsig
Skuespillere: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English, Dari, Russian, Spanish, Uzbek
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.

12 Strong havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 12 Strong på YouTube.Se 12 Strong på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 12 Strong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Strong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 12 Strong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 12 Strong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar