Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Years A Slave

12 Years A Slave

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se 12 Years A Slave på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Steve McQueen
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Dwight Henry, Dickie Gravois, Bryan Batt
Spilletid: 134 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En fri, sort mand i New York bortføres på brutal vis og sælges som slave i dette historiske drama, der er baseret på Solomon Northups selvbiografi.


Se 12 Years A Slave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


12 Years A Slave havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Years A Slave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 12 Years A Slave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Years A Slave er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Years A Slave stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar