Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 12 Years A Slave

12 Years A Slave

01/02/2017 | Flixfilm

Se 12 Years A Slave på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Steve McQueen
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Dwight Henry, Dickie Gravois, Bryan Batt
Spilletid: 134 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En fri, sort mand i New York bortføres på brutal vis og sælges som slave i dette historiske drama, der er baseret på Solomon Northups selvbiografi.


Se 12 Years A Slave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk12 Years A Slave havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 12 Years A Slave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 12 Years A Slave herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 12 Years A Slave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 12 Years A Slave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar