Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

122

01/06/2020 | Flixfilm

Se 122 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Yasir Al-Yasiri
Skuespillere: Ahmed Dawood, Tarek Lotfy, Amina Khalil, Ahmad El-Fishawi
Spilletid: 95 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter et frygteligt uheld bliver et par indlagt hver for sig på et skrækindjagende hospital, hvor de må finde hinanden for at flygte, inden døden indhenter dem.


Se 122 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


122 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 122 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 122:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 122 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 122 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar