Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 127 Hours

127 Hours

01/04/2017 | Flixfilm

Se 127 Hours på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Danny Boyle
Skuespillere: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Sean Bott
Spilletid: 94 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne forfærdelige, virkelige beretning fra instruktøren Danny Boyle skildrer en bjergbestiger, der bogstaveligt talt skærer sig selv fri.


Se 127 Hours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk127 Hours havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 127 Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 127 Hours herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 127 Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 127 Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar