Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Assassins

13 Assassins

15/01/2016 | Flixfilm

Se 13 Assassins på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Takashi Miike
Skuespillere: Kôji Yakusho, Takayuki Yamada, Yûsuke Iseya, Ikki Sawamura
Spilletid: 141 min
Land: Japan, UK
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: 13 samuraikrigere slår sig sammen for at stoppe og dræbe en tyran, der myrder og udnytter uskyldige borgere.


Se 13 Assassins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk13 Assassins havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Assassins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Assassins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Assassins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar