Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Commandments

13 Commandments

30/08/2019 | Flixfilm

Se 13 Commandments på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dirk van Dijck, Marie Vinck, Karlijn Sileghem, Line Pillet
Spilletid: 46 min
Land: Belgium
Sprog: Turkish, Flemish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I Belgien går et hårdkogt par sammen med en hærget elitebetjent for at fange en selvtægtsmand inspireret af De 10 Bud og med smag for teatralsk tortur.Se 13 Commandments på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Commandments (13 bud) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Commandments (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar