Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Commandments

13 Commandments

30/08/2019 | Flixfilm

13 Commandments på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Short, Drama
Instruktion: Günter Würfel
Skuespillere: Daryush Shokof, Shaheen Shokoofandeh, Dan Warner
Spilletid: 20 min
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I Belgien går et hårdkogt par sammen med en hærget elitebetjent for at fange en selvtægtsmand inspireret af De 10 Bud og med smag for teatralsk tortur.

13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Commandments på YouTube.Se 13 Commandments på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Commandments (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Commandments, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Commandments (13 bud) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar