Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Commandments

13 Commandments

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se 13 Commandments på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dirk van Dijck, Marie Vinck, Karlijn Sileghem, Line Pillet
Spilletid: 46 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I Belgien går et hårdkogt par sammen med en hærget elitebetjent for at fange en selvtægtsmand inspireret af De 10 Bud og med smag for teatralsk tortur.


Se 13 Commandments på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Commandments (13 bud) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Commandments herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Commandments (13 bud) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Commandments (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar