Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Factors that Saved Apollo 13

13 Factors that Saved Apollo 13

16/07/2022 | Flixfilm

13 Factors that Saved Apollo 13 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Elliot Weaver, Zander Weaver
Skuespillere: N/A
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Under Apollo 13-missionen står tre astronauter over for en livstruende krise. Denne dokumentar ser nærmere på det hårde arbejde, der sikrede, at de kom hjem i god behold.

13 Factors that Saved Apollo 13 havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Factors that Saved Apollo 13 på YouTube.Se 13 Factors that Saved Apollo 13 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 13 Factors that Saved Apollo 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Factors that Saved Apollo 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Factors that Saved Apollo 13, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Factors that Saved Apollo 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar