Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Going on 30

13 Going on 30

01/12/2019 | Flixfilm

Se 13 Going on 30 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Gary Winick
Skuespillere: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, Andy Serkis
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en nørdet teenagers fødselsdagsfest går galt, og hun ønsker, at hun var 30 år i stedet, vågner hun op og ser, at hun nu pludselig er 17 år ældre.Se 13 Going on 30 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Going on 30 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Going on 30 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 13 Going on 30:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Going on 30 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Going on 30 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar