Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Going on 30

13 Going on 30

01/12/2019 | Flixfilm

13 Going on 30 på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Gary Winick
Skuespillere: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en nørdet teenagers fødselsdagsfest går galt, og hun ønsker, at hun var 30 år i stedet, vågner hun op og ser, at hun nu pludselig er 17 år ældre.

13 Going on 30 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Going on 30 på YouTube.Se 13 Going on 30 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 13 Going on 30 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Going on 30 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Going on 30, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Going on 30 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar