Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Hours that Saved Britain

13 Hours that Saved Britain

24/07/2022 | Flixfilm

13 Hours that Saved Britain på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Stephen Saunders
Skuespillere: Tony Benn, Raymond Binks, Joan Bouverie-Brine
Spilletid: 48 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne dokumentar gennemgår et hold eksperter Slaget om England, som fandt sted 15. september 1940 – en dag, der afgjorde nationens skæbne.

13 Hours that Saved Britain havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Hours that Saved Britain på YouTube.Se 13 Hours that Saved Britain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 13 Hours that Saved Britain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Hours that Saved Britain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Hours that Saved Britain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Hours that Saved Britain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar