Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Se 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Medlemmer af et elitesikkerhedsteam kæmper for at redde medarbejderne i USA's konsulat, der er blevet fanget under et angreb af bevæbnede terrorister i Benghazi i Libyen.


Se 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar