Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Medlemmer af et elitesikkerhedsteam kæmper for at redde medarbejderne i USA's konsulat, der er blevet fanget under et angreb af bevæbnede terrorister i Benghazi i Libyen.


Se 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi herunder:Fra premieredatoen (27. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar