Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

13 Hours

02/10/2022 | Flixfilm

13 Hours på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Michael Bay
Skuespillere: John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale
Spilletid: 144 min
Land: United States, Malta, Morocco
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Medlemmer af et elitesikkerhedsteam kæmper for at redde medarbejderne i USA's konsulat, der er blevet fanget under et angreb af bevæbnede terrorister i Benghazi i Libyen.Se 13 Hours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

13 Hours havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Hours på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 13 Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Hours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar