Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Reasons Why: Beyond the Reasons

13 Reasons Why: Beyond the Reasons

23/08/2019 | Flixfilm

Se 13 Reasons Why: Beyond the Reasons på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jay Asher, Alisha Boe, Ross Butler, Devin Druid
Spilletid: 29 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Skuespillere, forfattere, producere og eksperter inden for mental sundhed diskuterer nogle af de vanskelige problemer og temaer, der tages op i 13 Reasons Why.Se 13 Reasons Why: Beyond the Reasons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Reasons Why: Beyond the Reasons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar