Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Reasons Why: Beyond the Reasons

13 Reasons Why: Beyond the Reasons

23/08/2019 | Ingen kommentarer

Se 13 Reasons Why: Beyond the Reasons på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jay Asher, Alisha Boe, Ross Butler, Devin Druid
Spilletid: 29 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Skuespillere, forfattere, producere og eksperter inden for mental sundhed diskuterer nogle af de vanskelige problemer og temaer, der tages op i 13 Reasons Why.


Se 13 Reasons Why: Beyond the Reasons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Reasons Why: Beyond the Reasons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Reasons Why: Beyond the Reasons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar