Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ’13 Reasons Why’ får en fjerde og sidste sæson

’13 Reasons Why’ får en fjerde og sidste sæson

06/08/2019 | Flixfilm

13 reasons why sæson 4 sidste slut netflixDen 23. august er ungdomsserien ’13 Reasons Why’ tilbage på Netflix med tredje sæson.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid annoncere, at der til næste år kommer en fjerde sæson, som dog også bliver den sidste.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.dk.

Efter fire sæsoner er det dermed slut med den kontroversielle serie, som har skabt megen debat og hovedrysten for dens behandling af emner som mobning, spritkørsel, voldtægt og i særdeleshed selvmord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det meget omtalte selvmord fra første sæson blev senest fjernet fra serien efter flere års kritik.

Sæson 1 følger teenageren Clay Jensen, der kommer hjem fra skole og finder en mystisk kasse foran hoveddøren. I kassen ligger kassettebånd optaget af Hannah Baker – hans klassekammerat og drømmepige – som på tragisk vis har begået selvmord blot to uger tidligere. På båndene forklarer Hannah, at der er tretten årsager til, at hun besluttede at tage sit eget liv.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Julestorm' med Ghita Nørby

’13 Reasons Why’ er blevet vældig populær blandt Netflix-medlemmerne til trods for de alvorlige emner, og den var således blandt de mest sete shows på Netflix i 2018.

Serien er instrueret af Oscar-vinderen Tom McCarthy (Spotlight) og er produceret af blandt andet den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Se ‘13 Reasons Why‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar